tiistai 17. kesäkuuta 2014

PTFU-TV: Ylimääräinen uutislähetys!

Olemme saaneet jokaiselle naiselle elintärkeää tietoa! Pahoittelemme iltanne keskeytystä, mutta Cosmo-uutiset vaativat ylimääräisen uutislähetyksen.18 kommenttia:

 1. Kiitos tästä! Pidetään mielessä! ;D

  VastaaPoista
 2. Millo äMMä kirjottaa juoksujutusta??????? :) Täälä ootetaa innolla.

  VastaaPoista
 3. Onkin tärkeää, että naisen suu on koko ajan kuin pumpattavalla Barbaralla :D :D Juuri eilen Trendiä lukiessani ajattelin, että pitäisikö minunkin harjoitella Huippumalli haussa -ilmettä eli coolin välinpitämätöntä ilmettä, johon kuuluu avonainen suu... Yritin harjoitella, mutta näytti siltä kuin olisin maistanut pahaa ruokaa tai olisin oksentamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yrittänyt myös, mutta mielestäni näytän siltä, että oon tosi tyhmä :O vaikka eihän sitä voi ulkonäöstä päätellä tietenkään, mutta jotenkin vaikutan vaan sellaselta hitaalta joka ei osaa suutansa sulkea. Jotkut osaa, jotkut ei :( Mutta pääasia kai onkin se, että viestii ilmeellään seksuaalista halukkuutta jokaisen vassaankävelevän Lassukan kanssa :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. inspiroiduin niin että vaihdoin heti profiilikuvani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee hienoa, että olen näin vaikutusvaltainen henkilö :)

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!