perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kohti Sukevaa - ja sen yli!


Original Sukevaa kohti matkalla. Tässä videolla vähän sassia äMMälle, Wonderwomanille ja Riihimäki Rockille! It is on! 

MRV

6 kommenttia:

 1. Oooo näin teidät siellä! :D Meinasin tulla moikkaamaan mut en viittiny rynniä väkijoukon läpi (mitä tosin ei aivan tungokseen asti ollutkaan) Sun, MRV, upee tyyli oli helposti tunnistettavissa ja erottu edukses joukosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooouuu, olisit vaan tullut moikkaamaan! Ja kiitos, onpa kauniisti sanottu :) Mulla oli bad hair day, joten erityiskiva, että kommentoit noin.

   Poista
 2. Miten muute tollaseen pikkupaikkaan tekin leidit eksyitte? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin siellä viime vuonna, ja SIM kruunattiin Somen ihanimmaksi muijaksi (http://pinthefuckups.blogspot.fi/2013/06/original-sukeva-parempi-kuin-tuska-ja.html). Pakkohan sinne oli palata, koska viimeks oli niin hauskaa! Ja hauskaa oli nytkin, vaikka kotimatka kestikin 8 tuntia :D Entäs sä?

   Poista
  2. Ohhoh :D Tuota en ollut huomannutkaan. Hyvä että oli tälläkin kertaa sen matkan arvoista :) Meillä puolestaan oli vaan tunnin ajomatka ja lähettiin kattoo Justimusta tyttöporukalla melko extempore kun saatiin halvalla liput :D Ja hauskaa meilläkin oli

   Poista
  3. Hyvä että oli hauskaa:D Justimus on paras!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!