keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesän parhaat festarit

Höpisin jo aikaisemmin keväällä kesän festareista niin täällä PTFU:ssa kuin EMP:n bloginkin puolella. Silloin olin vielä nuori ja viaton. Kuvittelin meneväni kaikille festareille, jotka kuulostivat mielenkiintoisilta. Toisin kävi :( En ajatellut ollenkaan, että festarit saattavat olla päällekäin ja että minulla saattaa olla muutakin tekemistä samaan aikaan. Ottakaa Mensa-korttini pois minulta :(

Nyt olen viisastunut ja palannut todelliseen maailmaan. Olen jopa katsonut hiukan kalenteria ja aikatauluja! Lähdemme mieheni He-Manin sekä ystäviemme Valkoisen Barbaarin / Mystikon ja Laiskiaisen kanssa reissuun heinäkuun lopuilla. Siispä minulta jää väliin Karmarock ja Magic Circle Festival (=Manowar). Höh. Lisäksi Original Sukeva on samaan aikaan kuin Riihimäki Rock.

Tässä fresh reissuporukkamme teinimutanttininjakilpikonnina. Arvatkaa kuka on kukin. Minä olen tietenkin Leonardo, sillä olen johtaja.
Mutta se huonoista uutisista! äMMä menee Riihimäki Rockiin ja otamme pienet kisat siitä, kumpi voittaa - Riihimäki vai Sukeva? Game on! Saatte seurata kilpailua reaaliaikaisesti PTFU:n Facebook-sivuilla sekä sitten myöhemmin täällä blogissa. Karmarockissa PTFU:ta edustaa Siperianhusky. Varo Harjavalta! Pääsen minäkin kuitenkin käymään muutamilla festareilla, ja nämä MRV:lliset festarit ovat tietenkin kesän parhaat. Sorry I'm fresh.

Tässä siis PTFU:n festarikalenteri. Meitä saa tulla moikkaamaan!


1. a) Original Sukeva 27-28.6.

Palaamme Somen ihanimman muijan kanssa pelipaikalle ja kruunaamme hänelle seuraajan. Saimme henkilökohtaiset VIP-liput, kröhöm kröhöm. Teen itselleni kaulaan lapun, jossa lukee VIP VIP VIP VÄISTY TIELTÄNI RAHVAS. Festareilla esiintyy mm. Justimus! Iiihh! Ehkä saamme myös Antskulta muutamia vinkkejä naisellisena oloon. Ei haittaa ollenkaan ajaa 800 kilometriä :)

IT IS ON, BITCH!

VS

1. b) Riihimäki Rock 27.-28.6.

Riihimäki Rockissa esiintyy Kaija Koo! Minua harmittaa myös Petri Nygårdin, Cheekin ja Pelle Miljoonan missaaminen, mutta onneksi äMMä on raportoimassa meille kaikesta tärkeästä.

YOU BETTER BRING IT, BIGGER BITCH!
 Huh mikä kissatappelu tästä vielä syntyykään!2. Ruisrock 4.-6.7.

Tänne olemme menossa Siperianhuskyn kanssa yhdessä. Ihan mahtavaa, siskosfestarit! Näemme mm. Offspringin, Lily Allenin ja kesäkumi-Robinin! Sijainti Turussa on myös mukava, ei tarvi aina nukkua teltoissa.

Siskot valmiina rokkaamaan vaikka minkämoisella ilmalla

3. Ilosaarirock 11.-13.7.

Täällä on vaikka mitä! Minun on aina pitänyt mennä Ilosaarirockiin mutta en ole vielä koskaan päässyt. Nyt sain sinne lipun, joten menen, vaikka minulla ei vielä olekaan festariseuralaisia. Onneksi olen itsenäinen nainen! Eniten odotan Eläkeläisten Humpfonia-keikkaa <3 Muita hyviä esiintyjiä on esim. Eppu Normaali, J. Karjalainen ja Pää Kii. On siellä sitten jotkut nevahöörd Mustach ja Alice in Chainskin.


4. Karjurock 18.-20.7.

Aaaah, tätä odotan ehkä eniten! Karjurock on juuri ennen matkalle lähtöä, ja siellä esiintyy HELLOWEEN! Ooh! Helloween on mieheni He-Manin lempibändi ja yksi minunkin suosikeistani. En ole vielä koskaan nähnyt sitä livenä, mutta nyt pääsen näkemään! Karjurock on Uudessakaupungissa, joten toivon siellä olevan pienen festarin tunnelmaa, vaikka tämän luokan maailmantähti sinne tuleekin käymään. Niin ja Helloween tietty myös. Ja Stratovarius. Ja Paula Koivuniemi!

Olenkin jo aiemmin kertonut, että Helloweenin biisi Don't stop being crazy oli minun ja mieheni häätanssi (vähän niin kuin häävalssi mutta ei valssi). Kun tapasin mieheni hehkeässä 15 vuoden iässä, hän omisti tämän kappaleen minulle <3 Silloin vielä omistettiin biisejä esim. Irc-gallerian kuvateksteissä :D Don't stop being crazy sopiikin minulle, sillä olen vähän tällainen sekopää. Lähetin kuulkaas jopa Helloweenille FB-viestin, jossa pyysin heitä soittamaan tämän kappaleen tuolla keikalla! Mutta he eivät ole ainakaan vielä vastanneet. Ehkä ryhdyn kunnon stalkkeriksi ja lähetän kirjeen. Vai olisiko pitänyt laittaa kuva tisseistä?


Osa teistä tuntee Helloweenin ehkä tästä biisistä:


Niin nerokkaat sanat! Tämä ainakin soitetaan, siitä olen varma, mutta ehkä tänä uutena versiona:


Jeee!

5. Karmarock 26.7.

Karmarock on ihan loistava festari, koska se on niin pieni. Ja siellä esiintyy Maj Karma, joka viime vuosina on tehnyt vuoden ainoan keikkansa Karmarockissa. Täällä olen ollut useasti, myös viime vuonna. Nyt en pääse, mutta Siperianhusky edustaa ja pitää PTFU:n lippua korkealla! Häntä saa ja pitää mennä häiritsemään, sillä hän ei ole ollenkaan ujo tai mitään. Tunnistatte hänet pituudesta (180 cm + korkkarit 20 cm) sekä kauneudesta. Hän sädehtii siis kaikkien yläpuolella aina iloisena, upeana ja ihanana. Huomaatte kyllä.


Siinä oli tähänastiset festarisuunnitelmat! Näihin meneekin sitten kaikki viikonloput. Ehkä loman jälkeen olisi aikaa vielä joillekin kivoille loppukesän festareille. Menemme hurjalla kesälomareissullamme ensin Hampuriin, sieltä Amsterdamiin ja lopuksi Barcelonaan. Takaisin tulemme elokuussa, jos olemme vielä hengissä. Tai pääsenköhän edes lähtemään koko reissulle, jos en selviä näistä festareistakaan elossa!

ps. Huom! Osaan festareista saamme blogin kautta liput. Huomioikaa kuitenkin, että olemme ensin valikoineet festarit, joihin haluamme, ja sitten kysynyt saammeko lippuja. Tämä pitää nyt mainita sekä mainostusvaaran vuoksi että kateellisuuden vuoksi. Kuulitte oikein, fame fame!

18 kommenttia:

 1. Uu Ilosaarirock! Nähäänsiellä ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui :D Nähdään vaan, tosin en varmaan tunnista sinua, joten pallo on sulla :D

   Poista
 2. Tulkee Kuopio Rockiin kahtomaan Scorppareita!:3 Ois mahtava nähä sinut/teijät livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon nähnyt Scorpparit joskus, ei ollu sillon kauheen hyvä keikka, jotenkin sydämetön :( Mutta bändistä kyllä muuten tykkään. Kyllä Kuopioon voisi silti tulla, mutta tarkistin päivämäärän ja mä olen sillon just matkalla! :/ Laitan muille PTFU-tytöille vinkkiä, katotaan, mitä he sanoo :P

   Poista
 3. Voi ei, mitä tuolle uudelle versiolle on tehty :( Ihan kamala verrattuna I want outin alkuperäiseen versioon. Ei niin, että kuuntelisin paljon Helloweenia, mutta pitäisi varmaan kuunnella enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään alkuperäsestä eniten, mutta ei toi nyt niin paha oo :P Tolla levyllä on uusia versioita vanhoista biiseistä. Tykkäsin esim. Eagle fly freestä. Kannattaa kuunnella, mäki kuuntelen (välillä pakostakin) :D

   Poista
 4. Jipiiiiii mäki oon menossa Ilosaarirockiin! Ehkä nähdään Eläkeläisten keikalla siellä. Tuun moikkaa jos uskallan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu vaan :) Ehkä ollaan eturivissä ihan lytyssä yhdessä.

   Poista
 5. Jos vahingossa törmätään Ruisrockissa niin kai me voidaan ottaa meitsie!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietenkin! Mutta kuten aiemmallekin kommentoijalle sanoin, pallo on sulla, koska mun selvännäkijän silmät on vähän sumuset. Meidän salanen kooditervehdys vois olla vaikka "Luke, I am your father" :D

   Poista
 6. Oijoi... Voi kun menee aikataulut niin pahasti päällekkäin niin en pääse näkemään Helloweenia... Kolmisen vuosikymmentä olen bändiä kuunnellut ja Michael Kiske on nuoruudenajan kaukoihastukseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Michael Kiske on kyllä ollu sulonen pörröpää! Se etutukka <3 Tykkään silti Andi Deriksestä enemmän laulajana. Voi harmi ettet pääse, mä lupaan ottaa salaa vähän videota ja laittaa sen vaikka tänne ;)

   Poista
 7. Kuulostaa kivoilta kesäsuunnitelmilta :) Joidenkin pitää harmi vaan olla töissä... Ehkä sitä johonkin festareille venyis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti myös on kivoja :) Festarit on kivasti viikonloppusin, joten kyllä varmaan yksille ehtii vaikka töissä olisikin!

   Poista
 8. Tosi katkera olen sun ilmasista lipuista :(

  VastaaPoista
 9. Äääääää pakko päästä näkemään Helloweenia mutta asun toisella puolella Suomea! :(

  VastaaPoista
 10. Höh, en nähnyt sua Ilosaaressa. Sunkin karman eikun siis karisman ja kauneuden oisin takuulla havainnut kaukaa, oi suuri ja mahtava MRV. Positiivista, ettei nähty työn merkeissä, olin näet SPR:n selviämisteltalla hommissa :D

  Nii joo. Syy, että kommentoin oli tuo biisin "omistamis"-juttu (omistamis? Miten se taipuu oikein, meneekö omistaa (siis niin, että mulla on jotain) ihan samoin kuin omistaa (jollekin), hähä?). Nimittäin meidän häätanssina oli The Turtlesin Happy Together, jonka mies toivoi mulle yhdessä nettiradiossa, jota kuunneltiin hänen luonaan, kun oli juuri tutustuttu. <3 Juuri aiemmin olin saanut ruusunkin. Ja vihkisormukseenikin kirjoitutin tuo Happy Together. Ja totta se on ollut, viimeiset 10 vuotta, ah. :)

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!