maanantai 23. kesäkuuta 2014

Bettie bangs -ohje kaltaisilleni toheloille

Olen jo moneen kertaan täällä kuuluttanut sitä, miten kärsimätön häslääjä olen. En jaksa paneutua esimerkiksi tukanlaittoon tai meikkaukseen niin paljoa, että tuloksista tulisi täydelliset. Täydellisyys on sitä paitsi tylsää. Tykkään kuitenkin laittaa tukkaa ja meikkiä, ja nyt opastankin teille, miten laitetaan ihana Bettie bangs -otsatukka helposti. Tämä fiftaritukkien perusmalli on saanut nimensä legendaarisen pin up -mallin Bettie Pagen mukaan. Aikaisemmin olen näyttänyt, miten etutukan saa rullalle/kiehkuralle.

Tämä tukka sopii kilteille tytöille <3
Okei, sopii se tuhmillekin tytöille ;) Huomatkaa aukinainen suu: sexyy, sexyy very sexyy.
Tarvitset etutukan laittoon kamman, suoristusraudan ja lakkaa. Jos haluat kihartaa loput hiukset, tarvitset rullia tai kiharrusrautaa. Sain Biozelliltä kokeiluun (blogin kautta, huom!) muutamia tuotteita, joista tähän tukkaan tarvitaan muotoiltavaa hiuslakkaa ja suolasuihketta. Suolasuihketta voi suihkutella tukkaan ennen muotoilua, niin siitä saadaan karhea, ja lakkaa tarvitaan tietysti joka tukkaan.

1. Lämmitä suoristusrauta. Vedä etutukkaa osioissa siitä läpi niin, että lopussa käännät latvoja hiukan sisäänpäin. Lopputulos toi olla vielä hiukan sekava, älä huolestu.


 2. Tupeeraa tukkaa. Lopputulos on vielä sekavampi kuin alussa, älä vieläkään huolestu. Suihkuta tupeeraukseen lakkaa, vaikka se ei tuntuisi hyvältä idealta. Tämä muotoiltava lakka sopii ihan superhyvin etutukkaan ja tällaiseen tupeeraamiseen, sillä se ei jämähdä paikalleen ja otsallesi ei jää puudelia.


3. Kampaa tukkaa päältä ja silottele se paikalleen.  Laita vielä hiukan lakkaa. Jos käytät tätä Biozellin lakkaa, voit suihkuttaa lähietäisyydeltä. Jos käytät jotakin perinteistä lakkaa, suihkuta kaukaa, niin että lopputuloksesta ei tule tönkkö ja tahmea.


Tässä vielä ohjeet giffinä, koska giffejä nyt on vaan niin hauska tehdä:


Okei, sitten vielä ennen lopputulosta bonuksena kiharoiden teko yksinkertaistetusti. Ensin suihkuttele hiuksiisi suolasuihketta. Sitten laita hiukset kuumarullille tai kiharra ne. Itse käytin tässä nyt rullia. Suihkuttele vielä vähän suolasuihketta ja anna olla.


Seuraavaksi avaa kiharat ja harjaa ne auki. Älä pelkää pörröisyyttä, suolasuihkeen avulla hiuksista tulee karheat mutta ne saa puristeltua kasaan kivasti. Harjaaminen yhdistää kiharat suuremmiksi osioiksi, jos sen niin voi sanoa.


Viimeistele lakalla. Itse käytän ihan sikana lakkaa. Tästä kohdasta minulla ei nyt ole kuvaa, mutta käyttäkää mielikuvitustanne tai katsokaa etutukanlakkauskuva. Lopputulos on mahtava, joten kerrataan se vielä: 

Kuvassa näette myös aknevoiteeni aiheuttaman vaalean raidan :(
Noista Biozellin tuotteista vielä sen verran, että tuen mielelläni tätä firmaa. Oletteko huomanneet, että Biozell tekee kaiken vähän omalla tavallaan? Heillä on tuotteita, joita muilla ei ole, kuten ammattimaisia värjäyssettejä hapetteineen jne. Biozellin syväpuhdistavaa shampoota olen käyttänyt siitä asti, kun sen löysin: sitä myydään marketeissa suhteellisen edullisesti, kun taas muuten tämän tuotteen joutuisi ostamaan kalliilla kampaamoista. Turussa tuota syväpuhdistavaa shampoota löytää ainakin Myllyn Prismasta, nimim. kävin ainakin kolme Prismaa läpi etsiessäni sitä. Muotoilutuotteita löytää helpommin, niitä on melkein kaikissa kaupoissa. Firma on muuten suomalainen ja nykyään heillä on nettikauppakin.

No niin, se mainostuksesta. Mitä mieltä olitte tukkaohjeista? Haittaako suurpiirteisyyteni teitä? Olen ollut vähän epävarma näiden hiuspostausten kanssa, sillä vaikka näitä paljon toivotaankin, koen alemmuudentunnetta Youtuben mahtavien hiustpostausten rinnalla. Nyt olen kuitenkin ajatellut, että ehkä ihan hyväkin tehdä tällaisia arkisia tukkajuttuja, niitä te minunkaltaiseni kädettömätkin lukijat ehkä uskaltaudutte kokeilemaan! :)

11 kommenttia:

 1. Ihanaa kun käytät paljon kuvia, hauskempi lukea näitä postailuja :) Ja tää tukan laitto vinkki täytyy ehdottomasti kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo, tiedän että jotkut kattoo vaan kuvat, joten yritän laittaa aina edes jotakin kuvia, vaikka ne ei liittyis asiaankaan. Tosin tähänhän nää liitty nyt olennaisesti :)

   Poista
 2. mitä mieltä oot tuosta biozellin suolasuihkeesta? mietin vaan, että oliskohan ostamisen arvosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tästä kyllä! Niin paljon, että ostan kyllä uuden pullon, kun tää aikanaan loppuu :) Mutta riippuu vähän mistä ite tykkää: tää on aika stydiä, eli siis kannattaa suihkuttaa vähän kauempaa eikä laittaa liikaa. Ite tykkään, että vaikutus näkyy heti eikä tarvi laittaa koko pulloa päähän. Tuoksu on sellanen suht voimakas, mun mielestä miellyttävä, mutta sitä kannattaa nuuhkasta kaupassa jos on mahdollisuus, jollekin voi olla liian voimakas.

   Mulla on joskus muinoin ollut Wellan suolasuihke, ja se teki tukasta sellasen likasen olosen, että piti aina illalla pestä pois ku olo oli tosi tahmee. Tästä tuli paljon parempi, varsinkin kun tukan harjas suihkuttamisen jälkeen.

   Poista
  2. okei, ehkä täytyy laittaa harkintaan. :) mulla on nyt fudgen suihketta, mutta se on niin kauhean tyyristä ja hankalaa hankkia tänne maaseudun rauhaan, että kelpais kyllä joku vähän edullisempi, jossa olis kuitenkin hinta-laatu kohdillaan. :)

   Poista
  3. Joo suosittelen kyllä :) Vaikka en kyllä oo ikinä kokeillu tota Fudgen suihketta, sillä aika harvoin ostan mitään kampaamotuotteita, koska en vaan nää sitä hyötyä verrattuna markettituotteisiin. Hinta on vaikkapa nelinkertainen, mutta laatu ehkä 1,5-kertainen, joskus ei edes sitä, joten ei kiitos.

   Ehkä, jos löytäisin jonkun tosi hyvän luottokaman, voisin siitä maksaakin. Mutta esim. Tigin Queen for a Day -suihketta suositeltiin jossain tukan tuuheuttamiseksi, ja mä menin ostamaan jostain alennuksesta, enkä huomannu yhtään mitään tuuheutta! Ihan rehellisesti sanottuna. Siitä on mulla vieläkin puolet jäljellä kaapissa, ja ostin sen joku 5 vuotta sitten. Suihkuttelen joskus tukkaan hyvän hajun vuoksi :D Sen sijaan oliiviöljysaippuapala maksaa pari euroa ja ikinä ei oo ollu parempi tukka kun sen kanssa.

   Poista
 3. Ooooh mikä leidi, tekee mieli leikata otsatukka itsekin! Ehdottomasti lisää tällaisia opastuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia, ehkä teenkin! Otsatukkaan minulla on viha-rakkaussuhde, joten siitä en sano mitään :P

   Poista
 4. Kyllä, tykkään paljon, koska olen julmettu tumpelo tukan kanssa :) Pitäisiköhän onnistua leikkaamaan otsatukka takaisin vai kasvattaa se vain pois. Parturikäynti odottaisi...

  Olenko nyt ihan töhö, jos kysyn miten noita lämpörullia käytetään? minulla on kyllä sen verran tukkaa, että kihartimella kestää ikuisuus mutta mahtaisikohan onnistua yhtään paremmin (=nopeammin) rullilla vai jääkö ne kuontaloon kiinni, jos on vähänkään peikkomaisempi ilmestys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ota kantaa, itseäkin jo harmittaa otsatukan leikkaaminen! Huomenna taas rakastan sitä. Sitten vihaan. Sitten rakastan. jne. jne. You know.

   Ainakin mun lämpörullissa on sellanen samettinen pinta, eikä piikkejä, joten en usko, että jää kiinni. Tosin en lupaa mitään, koska mun tukka on tällanen liukas ja lötkö, se ei jää mihinkään kiinni. Ikävä rastoja :( Mut kannattaa ehkä kokeilla eka, jos jollakin sun kaverilla on tällaset. Ite löysin omani kirpparilta 5 eurolla, ja ne oli kuin uudet :) Eikä tullu täitä.

   Poista
  2. Niin ja siis niitä käytetään niin, että ensin ne on siinä telineessään lämpenemässä, sitten ku ne on lämpimät, tukka kierretään niiden ympärille ja laitetaan kiinni tollasilla hiusklipseillä. Sitten annetaan niiden olla puolisen tuntia - tunti ja otetaan pois. Ja pinta on tosiaan sellasta samettista, eikä hiuksen pitäis jäädä siihen kiinni.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!