lauantai 24. toukokuuta 2014

Menovinkkejä: vintage-juhlat ja siivouspäivä!

Tässä lyhyesti vähän menovinkkejä viikonloppuunne: 

Tiesittehän, että tänään on siivouspäivä? Jippii! Olen menossa He-Manin kanssa tanssikurssille opettelemaan tanssia nimeltä fusku, mutta sen jälkeen kierrän pihakirppareilla kunnes tipahdan. Kiertäkää tekin!

We can shop it!
Tänään ja huomenna on Turussa myös aivan loistavalta kuulostava tapahtuma, Vintage! Kuralan kyläjuhlat. Tänään luvassa vintagemuotinäytös ja huomenna tanssit! Ihanaa! Valitettavasti ehdin tänne vasta huomenna, mutta sittenpä on ainakin tanssitaidot hallussa.


Nyt menoksi, aurinko paistaa jo täydeltä taivaalta!


6 kommenttia:

 1. Fusku on ihan überhauskaa! :D

  VastaaPoista
 2. Oliski ollu kiva kierrellä kirpparijuttuja, mutta saatiin vasta pari tuntia sitten hommat valmiiksi kämpällä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, olisitteko vielä iltapäivällä tarvinnu apua? :/

   Poista
 3. Aaaw, miekin tahon tuollaseen hommaan, ois superkivaa :) Täällä ois niin hyvä järjestää kesällä, jos joku vaan viittis ja jos olis muitakin "vaihtoehtopukeutujia" (gootteja ei lasketa kun kyseessä vintage/50-luvun tanssit). Tanssiminenkin ois kivaa, jos miehenkin sais houkuteltua opettelemaan. Toisaalta eipä ole rahaakaan niille kursseille jos niitä ylipäänsä olisi täällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli vaikka mitä! Ja joku Tapio Rautavaara -yhteislaulutilaisuuskin :D Mieheni luuli, että siellä esiintyy itse Rautavaara :D Koko homma oli ihan ilmainen ja kaupungin järjestämä. Kannattaa katsella, jos kesällä olisi joku tanssihomma omalla kotiseudulla, niitä ei välttämättä mainosteta missään isosti :)

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!