torstai 15. toukokuuta 2014

Family Jewels

Nokkelimmat ja kunnollisimmat lukijamme varmaan huomasivat viime sunnuntaina, että on äitienpäivä. Hyi teitä muita hulttioita. Minä kuulun niihin kunnollisiin, ja hommasin ajoissa äidille lahjankin!


Tilasin korun nettikaupasta nimeltä Koruharakka. Maksoin ihan itse enkä ole tehnyt mitään sopimuksia kyseisen lafkan kanssa, mediakriittiset huom. Kiellän kaiken. Satuin vaan tykkäämään korusta. Tämän vuoksi tilasin samalla itsellenikin korun! Itse en ole mamma sentään vielä. Halusin korun viestivän yhtä elämäni tärkeintä roolia: korussani lukee sisko.Ehkä minun olisi pitänyt vinkkailla ja ehdotella, että joku siskoistani ostaisi minulle tämän korun, mutta en ole tottunut odottelemaan. Ajattelin, että voisin ostaa joskus siskoilleni samanlaiset, mutta toisaalta en haluaisi määritellä heitä ulkopuolelta. Minusta on hyvä, että ostin korun itse itselleni, sillä koen roolin itse tärkeäksi. Jos siskoni pyytävät, ehkä ostan mätsäävät korut heille vasta sitten. 


Koru on todella kaunis ja tyylikkäästi yksinkertainen. Tykkään tästä ihan sikana, enkä ole oikeastaan muita koruja nyt käyttänytkään. Mäykkykorunikin jäi Siperianhuskyn kylpyammeen reunalle viimeksi vieraillessani :/ Odotan sitä nyt takaisin, ja sitten voin viestiä kaulakoruillani olevani samaan aikaan sekä sisko että hullu mäyräkoiranainen.

2 kommenttia:

 1. Olen yleensä pitänyt mauttomina tollaisia koruja, joissa normaalisti olen nähnyt sen omistajan nimen. Mutta blogikirjoituksesi luettua sain ihan toisen kuvan, koska siinä taustalla on oikea merkitys ja koet juuri sen siskon roolin tärkeäksi! Ja mielestäni on ihan oikein odottaa mielummin, että siskot pyytävät ostamaan sen korun, kun sillei kysymättä mennä hommailee mitään. Jos odottaa niin sitten ainakin tietää, että se on mieluisa ja sitä tulee sitten pidettyä. Mielestäni koruja on vähän vaikea ostaa muille, jos ei tiedä tasan tarkkaan mitä toinen haluaa tai minkälaisista toinen tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kanssa inhonnut näitä Sinkkuelämästä asti :P Mutta tää vaan sattu silmiin ja oli pakko ostaa, just ton merkityksen takia. Mies uhkaili, että ostaa mulle tällasen samanlaisen tekstillä "CrazyDachshundLady" tai "MäyräkoiraKuningatar" :D Sitäkin pitäisin!

   Koruja tosiaan on vaikee ostaa, mutta jos on ovela, sekin onnistuu. Kysyin pikkusiskolta muka vinkkejä omaan synttärilahjaani, jonka kerroin mieheni olevan mulle ostamassa. Sisko sano kauneimmaks Kalevala Korun Kielo-sormuksen, ja ostettiin se muiden siskojen kanssa kimpassa hänelle rippilahjaksi :)

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!