torstai 22. toukokuuta 2014

äMMän epätoivoinen yritys kesäkuntoon 4/10

Terveisiä sairastuvasta. Minun riesakseni tuli neljännen viikon kunniaksi ensin rintatulehdus ja sitten vielä flunssa, jonka MRV tartutti! Vaikka olin ihana ja kannustin häntä Miss Rock -semifinaalissa ja mitä sain palkaksi? Hyi sinua Ruki! Siinä meni 1,5 viikkoa sairastaessa. ARGH!

Tässä tulos: turhauduin ja aloitin harrastuksen, jota voi tehdä sairaana. Tämänkin idean sain Rukilta, kun hän teki minulle maailman parasta mustikkapiirakkaa kun kyläilin hänen luonaan Suomen Turussa. Onneksi minulla on myös miehentekele kotona, muuten olisi piirakka mennyt täysin omaan napaan. Joten lukekaa rivien välistä: jos mun yritys kesäkuntoon olis epäonnistunut, se olisi ollut arvon MRVn vika täysin. Minussahan itsessänihän ei olisi ollut osaa eikä arpaa...

Ja koska en voinut juosta niin minä leivoin...
Note to self:
-Älä leivo
-Jos kuitenkin päätät leipoa, kutsu edes vieraita
-Mustikkapiirakka vaniljajäätelöllä on myös herkuttelua
-Vältä kauppoja nälkäisenä
-Vältä myös jälkiruokareseptejä sisältäviä sivuja

Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt! Nyt on selätetty taudit ja juostu taas jo kaksi viikkoa täyttä häkää. Aloitin uudelleen viikon neljä juoksemiset, ja kyllä teki vaikeaa. Nyt alkoi jo viikko 6, ja tämän viikon lopussa minun tulisi juosta ensimmäinen kilometritavoite: 5km. Toivottakaa onnea, koska sitä todella tarvitaan!

"We can do it" Voittaja fiilis kun pääsi taas juoksemaan!
Mikä parasta: tulokset puhuvat puolestaan! Jotain on tapahtunut, ja ensimmäiset tavoitehousut mahtuvat jalkaan! Ilman kuvien ottamista en olisi tajunnut muutosta näin hyvin.Ruokavalion muutos onkin ollut todella haastavaa, enkä vieläkään osaa täysin noudattaa sitä, mikä harmittaakin. Olen kuitenkin päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni, joten kyllä ruokavaliokin vielä saadaan kuriin. Syömisellä on iso osuus tässäkin projektissa. Minun hurja 7 kg painonpudotustavoitteeni 11 viikossa ei ole ehkä realistinen, mutta tavoitteita pitää olla. Täytyy teille paljastaa nyt etten tiedä tämänhetkistä painoani, koska en omista vaakaa. Tämä on tahallista, koska liika painoon katsominen ei ole hyväksi naisille. Punnitsen itseni yleensä kun käyn kylässä jollain, joka omistaa vaa'an (lasten neuvolassa yleensä, sama kuin raskausaikana) :D Mittoja laitan seuraavaan postaukseen.

Onko kesäkuntoon pääseminen vielä mahdotonta? Minä sanon että ei! Vielä mä ehdin ;)

Hiukset myös kesäkuntoon ihanaa, Hot or not ?

5 kommenttia:

 1. Miksen mä saa mahtumaan päähän ajatusta että noin lyhyessä ajassa vois laihtua nuinki näkyvästi... :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä ehkä sulla on pieni pää. Ei vaan vitsi vitsi. Luulen että imetyksellä on iso merkitys tässä. Ihana oli itsekin huomata että kyllä sitä kutistuu kun urheilee :)

   Poista
 2. Minäkin yritän päästä kesäkuntoon tai lähinnä karistaa muutaman kilon ruokavaliomuutoksella tässä ajan kanssa, mutta jotenkin taidan päästä kuntoon EHKÄ sitten kun kesä on ohi tai viimeistään jouluna, hahaha. :D En niin tykkää juoksemisesta, mutta onneksi joillain ihmisillä on hyvä motivaatio :)
  Hiuksesi ovat kauniit ja onnea ja jaksamista kesäkuntoprojektin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niiaus :) Kesä se on ensivuonnakin :P Mä en oo niinkään juoksemisen fani, mutta nyt oon alkanut tykkämään varsinkin kun se on ilmainen harrastus: Lenkkarit jalkaan ja lenkille ! Ahh minulla on mitä mahtavin kampaaja <3 Mun motivaationa on vanhat vaatteet ja saa lisäspurttii kun näkee että jtn tapahtuu! Hyvää kesää myös sinulle ja onnea ruokavalion kanssa, sillä on tosi iso merkitys melkeinpä suurempi kuin liikunnalla!

   Poista
 3. Nöyrimmät pahoitteluni pilaamisyrityksistäni :(

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!