torstai 1. toukokuuta 2014

äMMän epätoivoinen yritys kesäkuntoon 3/10

Mahtavuutta! Neljäs viikko pärähti käyntiin, ja juoksu sujuu ihan hyvin jo. Huomaan kuitenkin, että on päiviä, kun se ei suju millään ja tekis mieli lopettaa. Varmaan lopettaisinkin, tai jättäisin ainakin lenkkejä välistä, jos en olisi kaikille kuuluttanut tästä juoksuhaasteesta. Kuitenkin kun sinne lenkille lähtee, niin se onkin virkistävää. Ensimmäisten kahden viikon 2 minuutin juoksupätkät (jotka tuntuivat ihan kauheilta btw) ovat muuttuneet jo 10 minuutin juoksuun pienellä tauolla, ja jotenkin käsittämätöntä, että sen jaksaa! Ja vielä kauemminkin jos olisi tarve. Olen niin ylpeä itsestäni!

Mustat vaatteet hoikistaa, mut kyllä toi pömppis taitaa näkyä...


Otin myös mittoja ja ilahduin positiivisesti. Mittasin illalla, koska silloin on eniten turvotusta, jos on - ei ainakaan pääse huijaamaan itseä. Suluissa lähtötilanteen mitat.

Pyllyn ympärys: 103,5cm (106cm)
Vatsan ympärys:  92 cm (94cm)
Reiden ympärys: 50cm (52cm)
Pituus : 165cm (en kyllä ymmärrä, edelleen 165cm)
Paino: 66kg (67kg)

Kannattaa siis mittailla itseään, koska se kertoo todellisuuden. Tosin vielä ei tavoitehousut mahdu. Päätin, etten kokeile niitä ennen kuin ihan viimeisillä viikoilla haasteesta. Mulla on kyllä aivan liian suuret odotukset, että saisin sen seitsemän kiloa pois. Se ei lähde ihan pelkällä juoksulla, joten täytyy panostaa todella siihen ruokavalion muutokseen. Se on niin suuri muutos, että en pysty vielä aloittamaan, mutta suuntaa antavat ohjeet minulla on jo.

Aamupala: Puuroa, sekaan 5g rypsiöljyä, 120g raejuustoa, TAI maustamatonta jogurttia ja marjoja TAI sokeroimatonta mehukeittoa
Välipala 1: Hedelmä esim (omena, mandariini, ananasta) sekä kanamuna TAI 250g rahkaa TAI 150g raejuustoa
Lounas: Puolet lautasesta kasviksia (Salaattia, raastetta, kuumia vihanneksia) 5g öljyä, 120g kalaa tai marinoimatonta vähärasvaista lihaa esim paistettua jauhelihaa tai 130g broileria) Lisäksi 100-150g pastaa, perunaa tai riisiä.
Välipala 2: 250g rahkaa marjoilla tai hedelmillä ja kourallinen pähkinöitä
Päivällinen: Kuten lounas tai vaihtoehtoisesti jokin keitto.
Välipala 3: 100g Raejuustoa ja hedelmä TAI marjoja
Iltapala: Leipä+ tee ja jogurttia

Kaikki tuotteet rasvattomia tai vähärasvaisia. Lisäksi vettä tulee juoda 3 litraa päivässä. Välipaloja voi myös soveltaa: smoothiet, riisikakut ja proteinipatukat käy.

Imetän, ja se kuluttaa sen 500-600 kaloria päivässä, joten minun pitää syödä vähän ylimääräistä. Tämän vuoksi iltapalalla ja aamiaisella voin myös syödä leipää, mutta normikulutuksella leipä pitää kyllä jättää pois. Myöskään liian tiukkaa dieettiä en imettäessä saa pitää. Aion sallia itselleni myös yhden herkkupävä viikossa, muutenhan sitä tulee hulluksi. Suklaa ja herkkuhimot on onnekseni vähän helpottanut.

Kaikella rakkaudella itse ihanuus äMMä <3

5 kommenttia:

 1. koko ajan lähempänä tavotetta... jaksaa jaksaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti tästä! Alotan heti ensviikolla :D tuo ruokalista etenki on hyvä suunnannäyttäjä

  VastaaPoista
 3. Olkaapa hyvät! Kyllä jaksaa pieni sairastelu kierre oli tässä, mutta nyt taas nokka kohti tavoitetta!

  VastaaPoista
 4. Minäkin yritän dieettiä, että pääsisi enemmän rantakuntoon, mutta taitaa kuntoilla ennemmin niin on parempi. Minä vain inhoan kuntoilua, kun ei ole kaveria siihen hommaan :) Onneksi edes jollain on motivaatiota ja nämä tälläiset tekstit inspiroi oivasti itseäkin, joten ehkä jonain päivänä sitä löytyisi itseltäkin.

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!