tiistai 1. huhtikuuta 2014

Vauvauutisia! (tää oli aprillia, toim.huom.)

Hyviä uutisia, lukijat! Minä, Miss Ruki Ver, olen raskaana! Sain tietää tästä jo n. kuukausi sitten, mutta halusin odottaa vähän aikaa, ennen kuin kerron.

Siellä se pikkuinen lymyää!
Tämähän tarkoittaa sitä, että Pin the Fuck Upsista tulee mammablogi. Ihanaa! Minä alan käydä jo ennen synnytystä mammajoogassa, pidän vauvanvaatekutsuja, pohdin täällä ummetusongelmiani ja muuta ihan mahtavaa. Kaikesta raportoin teille! Kun minä odotan, te odotatte kanssani, ihanaiset mussukat :) Pieninkään synnytysrepeäminen ei jää teiltä kuulematta. Haluan kertoa kaiken avoimesti.

Ajattelin kuvata itse synnytyksen tänne streamilla, että olette sitten mukana vähän niinkuin livenä, kun vauva syntyy. Koska monet teistä ovat tietenkin kiinnostuneita, suunnittelin, että voisin laittaa kotiinkin pari webbikameraa kuvaamaan elämäämme vauvan kanssa, vähän niinkuin Big Brotherissa. Alkoholin ja seksin tilalla on tissimaitoa ja maailman parasta ehkäisyvalistusta.

Mitäs sanotte? Jatkatteko lukemista? :)

11 kommenttia:

 1. Mukavaa aprillipäivää vaan ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvää aprillipäivää! ;)

  VastaaPoista
 3. aprillipäivää MRV! Jotenkin kumma kun kaikki on just tänään päättänyt ilmottaa raskaudestaan :DD

  VastaaPoista
 4. Kauheeta, jos oisitkin oikeasti (oletko?) raskaana, ja kaikki huutaa vaan APRILLIA! :D

  VastaaPoista
 5. Itsehän ilmoitin facebook päivityksessäni olevani menossa ensi kesänä naimisiin ja porukkaa huutaa aprillia. Harmi, että kutsuista suurin osa lähti eilisessä postissa, olisi voinut jättää pari huutelijaa kutsumatta.. :D

  VastaaPoista
 6. Lisähuutelua: aprillia... :-D

  VastaaPoista
 7. Olin aluksi ihan innoissani että JEE mut höh :<

  VastaaPoista
 8. Höh, kaikki arvasi! Ihanaa, että Miss Shi oli innoissaan aluksi, anteeksi huijaus :/

  VastaaPoista
 9. Ei, vaan me jotka ei arvattu joko a) luettiin vielä kommentit ennen lopullisia hyvästejä ja oltiin sitten nolona hiljaa tai b) hyvästeltiin blogisi lopullisesti lukematta edes kommentteja.

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!