tiistai 15. huhtikuuta 2014

TOTUUS Miss Ruki "Photoshop" Verista!

Arvoisat Pin the Fuck Ups -blogin lukijat! Tässä kirjoittavat MRV:n "ystävät", viime postauksessa esitellyt Mrs. Suomi, Valkoinen Barbaari / Mystikko sekä "Dinsku" eli Diane De Camerone. Olemme hakkeroituneet blogiin kertoaksemme totuuden Miss Ruki Verista. Hakkeroituminenkaan ei ollut kovin vaikeaa, koska MRV on aika idiootti: lähetimme hänelle sähköpostia Nigerian prinssiltä ja eikö MRV heti ollut antamassa Nigeriaan sosiaaliturvatunnustaan, pankkitunnuksiaan ja blogin salasanaa.

Totuus voi kirpaista teitä, jotka olette tätä blogia pidemmän aikaa jo lukeneet. Ehkä tekin olette uskoneet Miss Ruki Verin maagiseen, taianomaiseen, sampanjaa kuohuvaan elämään. Se on kaikki valetta. Tässä tulee totuus: Miss Ruki Ver on valehdellut teille kaikesta. Hän photoshoppaa kaikki kuvansa! Viimeinen niitti meille oli eilinen postaus, jossa MRV oli muokannut meidät rumiksi ja itsensä kauniiksi. Lisäksi hän kertoili meistä aivan kamalia, epätosia asioita.

Tässä siis aidot kuvat, ilman photoshoppia! Katsokaa ja ymmärtäkää, millaisessa valheessa olette eläneet!

Mrs. Suomi ja TODELLINEN MRV
Mrs. Suomen mies on kyllä insinööri ja kaikki pitävät hänestä, mutta siinä olikin sitten kaikki tosi asia, minkä MRV suvaitsi kertoa. Totuus on, että MRV on suunnattoman kateellinen Mrs. Suomelle, joka opiskelee psykologiaa Turun yliopistossa. MRV yrittää aina kärttää Mrs. Suomelta, josko tämä ryhtyisi hänen terapeutikseen, mutta Mrs. Suomi ei ole nähnyt viisaaksi ryhtyä tämän harhaisen mielen kanssa mihinkään lähempiin tekemisiin. Tämän takia MRV on kehittänyt Mrs. Suomesta erilaisia sairaita fantasioita, joista yksi nyt nähtiin eilisessä postauksessa. Oikeasti Mrs. Suomi on hyvin itsenäinen nainen, joka seisoo selkä suorana omilla jaloillaan - tätä MRV kadehtii, koska hänen toinen jalkansa on vähän kiero eikä kestä painoa, eikä hän pysty seisomaan suorana kyttyrän takia.

MRV ilman photoshoppia ja Valkoinen Barbaari / Mystikko
Valkoisesta Barbaarista / Mystikosta MRV kertoili satuja juoppoudesta ja tappelupukariudesta. Tosiasiassa VBM on absolutisti ja raittiusseuran kunniajäsen. MRV itse sen sijaan on AA:n jäsen ja VBM on hänen tukihenkilönsä. MRV aina soittelee humalapäissään Valkoiselle Barbaarille ja itkee elämäänsä - VBM on niin empaattinen ihminen, että kuuntelee kärsivällisenä ja on pelastanut MRV:n monesta tappelusta. Tässä kuvassa tosin MRV:lle on ehtinyt VBM:n ponnisteluista huolimatta tulla musta silmä, koska hän oli yrittänyt tapella mäyräkoirien kanssa, mutta saanut itse selkäänsä.

Aito MRV ja burleskitähti Diane De Camerone
 "Dinsku" puolestaan on Diane De Camerone, kuuluisa burleskiesiintyjä ja -tanssija. MRV huijasi Dianelta ilmaislippuja lupaamalla promota Dianea blogissaan, mutta photoshoppasikin törkeästi Dianen kuvan, käytti väärää nimeä ja vielä haukkui strippariksi! MRV haluaisi itsekin olla burleskitähti, mutta hänen kompurajalkansa, kyttyräselkänsä sekä rytmitajuttomuutensa estävät tämän haaveen toteutumisen. Puhumattakaan siitä, että kaupunkiin ei todellakaan mahdu kahta diivaa. Tätä katkeruutta hän sitten ilmeisesti vuodattaa muiden, menestyneiden ihmisten päälle. MRV yritti väittää Dianen olevan rappiollinen strippari, mutta ainakin viimeksi se oli MRV, joka makasi katuojassa ilman vaatteita. Sieltä sitten me, Mrs. Suomi, VBM ja Diane, hänet pelastimme, ja mitä saamme palkaksi? Niinpä.

Tämän blogin kuviin kannattaa suhtautua siis varauksella, sillä jos kuvassa MRV näyttää tältä,


voi hän kuitenkin kadulla tulla vastaan tämän näköisenä:


Tarinan opetus? Älkää uskoko kaikkea, mitä internetissä kerrotaan.

Terveisin,
Mrs. Suomi, 
Valkoinen Barbaari / Mystikko ja 
Diane De Camerone

16 kommenttia:

 1. Voih, en ehtinyt osallistua arvontaan, vaikka heti kun näin, miten ihanasti MRV kohtelee ystäviään, päätin itsekin pyrkiä sellaiseksi. Ja nyt sitten tämä! Voiko mihinkään enää luottaa? Kohta varmaan tulevat väittämään, ettei joulupukkia ja jumalaa ole olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit vielä osallistua arvontaan! Sinun ei tarvitse uskoa näitä kateellisia kalkkunoita :) LET'S BE FRIENDS. FOREVER. :)

   Poista
 2. nyt kyl kuolen, hajoon, huutonauran. ei muuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, älä kuole! Emme halua menettää yhtään lukijaa :(

   Poista
 3. Olen hämmentynyt ja harkitsen vakavasti photoshopin hankkimista :D

  VastaaPoista
 4. Mä rakaaastaaan tätä blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi, mekin varmaan rakastettais sua, jos tunnettais sut. Tai siinä tapauksessa vaan et oot ihana ihminen, mitä varmaan kyllä oot, kun luet tätä blogia ja vielä rakastatkin. Eli et voi olla täysin paha. Toisaalta et täysin järjissäskään. Mut toisaalta, järjissään oleminen on yliarvostettua :)

   Poista
 5. UUH! Valkoinen Barbaari / Mystikko on niin komee. <3
  terkuin,
  Salainen Ihailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan terkut eteenpäin! Ja jos VBM soittaa kitarasi kieliä, suosittelen tarkastamaan myös lanipostauksen viime kuulta ja synttäripostauksen joulukuulta :)

   Poista
  2. näin vaasassa kirppiksellä posliinisen flamingo vessaharjatelineen. tuli blogi välittömästi mieleen.

   Poista
  3. Ihan mahtavaa, että se oli juuri vessaharja joka muistutti blogista :D Hahaa <3 Nyyh, pitäisikö lähteä Vaasaan hakemaan se itselle.

   Poista
 6. Tämä voisi hyvinkin olla kannanotto siihen, miten monet bloggaajat muokkaa kuviaan ja julkaisee ystävistään ihan kamalia kuvia, jotta itse näyttäisivät paremmilta. Juuri kun noita Aussie Blog Awardsien kuvia katselin, niin monet bloggaajat näyttivät niissä kuvissa ihan erinäköisiltä kuin omissa blogeissaan. Nyt en sitten tiedä, miltä he oikeasti näyttävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä nimenomaan oli kannanotto siihen! :) Ehkä vähän liian sekopäinen, jotta sitä olisi huomannut. Plus otimme kantaa siihenkin, että monet laittavat sellaisia kuvia blogiinsa ja facebookiin, joissa itse näyttää hyvältä mutta kaveri ei.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!