keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kamppiteinit

Aikaisemmin jo pikaisesti kerroin, että olin käymässä Helsingissä ja ottelimme kuvia siskojeni kanssa. Nämä ovat EN eli ennen nenäkorua - menimme tästä suoraan sitten lävistysliikkeeseen. Kuvailimme Kampissa kuin mitkäkin teinit. Tai niin, siskoni ovatkin 12- ja 15-vuotiaita, joten olihan meillä ainakin yksi teini mukana. Siskoni myös opettivat minua hashtagien mystisessä maailmassa - olen täysi kalkkis ilmeisesti jo 25-vuotiaana. Tägeihin Instagrammissa pitää kuulemma laittaa englanninkielisiä juttuja, kuten #finnishgirl ja #girl.


Sekopää
Olenhan jo sanonut sataan kertaan, että minulla on maailman kauneimmat ja fiksuimmat siskot? No, minulla on. Rakastan heitä eniten maailmassa. Heistä tulee ihan mahtavia tyyppejä, tai ovathan he nyt jo, mutta awesomeness vain kasvaa. Herneenverson paidan toin Berliinista tuliaisiksi, koska hän on ihan superawesome. Sekopään tähtipaidan ostin Amerikasta - hän vaan on niin tähtiainesta.Bloggaaja itse
Herneenverso ja Sekopää
Olen viime aikoina miettinyt sisaruutta ja sitä, miten sisaruksille annetaan usein omat alueet, joissa he voivat olla hyviä. Esimerkiksi äiti aina sanoi, että minulle sopii punainen ja Huskylle sininen. En käyttänyt sinistä ikinä, kunnes joskus muutama vuosi sitten tajusin tykkääväni sinisestä ihan hirveästi. Olin ajatellut, että se sopii vain Huskylle. Sama juttu esimerkiksi ruoanlaitossa ja piirtämisessä: minä olin hyvä ruoanlaittaja ja Husky ihan mahtava piirtäjä, ja se jotenkin ääneensanomattomasti tarkoitti sitä, että Husky ei (o)saa laittaa ruokaa enkä minä piirtää. Toisen alueelle ei tulla! Myöhemmin minäkin opin tykkäämään piirtämisestä ja Husky ruoanlaitosta. Mutta jotenkin oli sellainen olo, että ei olisi saanut.

Pikkusiskoni ovat multilahjakkuuksia (kuten minäkin, hehhehee), joten en haluaisi tehdä tällaista jaottelua heille. Sekopää on ihan mieletön piirtäjä ja Herneenverso urheilullinen ja motorisesti lahjakas. Silti Herneenversokin osaa piirtää upeasti ja Sekopää liikkua sulavasti. Pienin siskomme Sammakkoprinsessa on todella lahjakas esimerkiksi matikassa, mutta hänkin osaa paljon muuta. Miten voisin rohkaista heitä kaikilla alueilla niin, että he eivät koe, että sininen ei sovi heille vaikka he siitä loppujen lopuksi oikeasti tykkäisivätkin?


Sekopään gangsta-ilme

Sanoinko jo, että rakastan siskojani? Rakastan nimittäin siskojani.

10 kommenttia:

 1. Onko teidän jättimäisessä sisarusparvessa ollenkaan miespuolisia henkilöitä? :) Kaikki olette kyllä kauniita moniosaajia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On yksi mieskin! Mutta sitä ei kehtaa tänne blogiin risupartoineen laittaa. Kiitoksia kiitoksia, ainakin me kuvitellaan osaavamme kaikkea, ja sehän se tärkeintä on :D

   Poista
 2. Sekopää näyttää ihan Huskyltä! Luulin ensimmäisien kuvien ajan, että kyseessä ON Husky ja ihmettelin, siis mitkä 12-15 -vuotiaat... Ja tokassa kuvassa Herneenversosta on selvä yhdennäköisyys sun kanssa. Jännää. Sori tämä pällistelyni, ainoana lapsena en vaan osaa mitenkään kuvitella millaista olisi jos olisi olemassa itseni näköinen/itseni paljon muistuttava ihminen :D Sisaruskatraanne vaikuttaa aivan ihalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Huskyn ja Sekopään yhdennnäköisyys on kyllä silmiinpistävä! Varsinkin ulkopuolisten silmin. Mutta jotenkin itse niille sokeutuu ja näkee pikemminkin ne kaikki erot, kaikkien sisarusten omat piirteet, kun on tuijotellut toisten naamoja niin pitkään :D Mutta vieraat näkevät aina ne yhdistävät tekijät ensimmäisenä. Herneenversolla on ihan mielettömät Marilyn-huulet ja lautasen kokoiset silmät, joten ihan kiva, jos näytän häneltä :P Eniten muistutan silti omasta mielestäni pienintä siskoamme Sammakkoprinsessaa.

   Eikä pällistely nyt mitään haittaa, jos haittaisi, en kai laittelisi kuvia nettiin! :D Minusta on hauska kuulla tuollaisia huomioita, joita ei itse tulisi välttämättä ajatelleeksi. Ja kyllä kyllä, olemme Ihaita :D

   Poista
 3. ihalta... siis ihanalta, jopa.

  VastaaPoista
 4. Äiti sanoi myös että olet todella lahjakas ja hyvä liikunnassa, mutta silti lintsasit ja sekoilit liikuntatuntiesi kanssa, että ei se kannustaminenkaan ihan ihmeisiin pysty :)
  Nimimerkki; äitisi hyvin tunteva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti hei, älä ota niin raskaasti <3 Ja nyt teit jymypaljastuksen netissä: MRV lintsasi koulusta! Miten luulet tämän vaikuttavan kaikkiin tätä blogia lukeviin peruskoululaisiin? :O

   Poista
 5. Huuuuh, ihan oikeastiko 12 ja 15? Hurjan kauniita (aivan kuten sinäkin)!
  Toisaalta, vasta eilen ihmettelin, kun oma pikkusisko (myös 12v) kiikutti koulukuvansa kotiin ja tajusin kuinka vanhalta se näyttää verrattuna minuun siinä iässä. Vai onko nykyajan lapset muuttuneet tyylitietoisimmiksi? Joka tapauksessa, sen ilme oli maailman täydellisin, hiukset meni just täydellisesti ja trendikäs, valkoinen villaneule korosti täydellisesti kasvoja. Jopa silmälasit ja hammasraudat näyttivät maailman täydellisimmältä yhdistelmältä, just sellaiselta, jota jokaisen tulisi kopioida tyyliinsä. Minun vitosluokan kuva taisi olla jotain ihan toista luokkaa...

  Mutta todellakin tunnen samanlaista ylpeyttä kuin sinäkin, ja odotan innolla millaiseksi pikkusisko sitten kasvaa. Sivusta seuraaminen tuntuu välillä myös oudolle, etenkin kun pikkusisko tekee tietyt asiat ihan eri tavalla ja AIKAISEMMIN kun minä :D Toisaalta just se on tässä parasta, kun huomaa ettei sisko toista ihan kaikkia minun tekemiä juttuja, vaan käy ne tietyt jutut läpi omalla tyylillään.

  Joka tapauksessa, siskot on parhaita<3

  VastaaPoista
 6. No niinpä! Minäkin olin tuossa iässä niin mauton. Eräs kaverini käytti minusta termiä "tyylitön porkkana". :D mutta nyt voi tietenkin ottaa siskojen tyylitajusta vähän kunniaa itselleen, kun on toiminut niin hyvänä esimerkkinä ;) en ymmärrä sitä, että jotkut ovat siskoilleen niin kateellisia, minä vain paisun ylpeydestä jokaisesta heidän saavutuksestaan <3 siskot tosiaankin on parhaita!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja siskosi ja sinä olette kaikki superkauniita :) Miten paljon sisaruksia teiän perheessä onkaan O__o itsellä on vain yksi veli ja siinäkin on tarpeeksi, enkä ole koskaan tullut miettineeksi millaista olisi jos olisikin sisko. Toisaalta serkku on melkein kuin sisko, joten oletan, että se on suht samanlaista (+ riidat).

  Minäkin olin teini-iässä totaalisen mauton :D olin laiha ja pitkä eivätkä mitkään vaatteet sopineet (silloin ei XS-vaatteita ollut niin paljon), eikä minulla ollut rahaa jolla ostaa omanlaisia vaatteita. Ehkä joskus lukiossa tyylitaju alkoi inasen parantua, kun aloin vähän lihoa normaali-ihmisen mittoihin xD

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!