torstai 3. huhtikuuta 2014

Blogin uusi mahtava nainen!

Suuria uutisia! Kerroin aikaisemmin, että olin Helsingissä sopimassa eräästä isommasta projektista. No, en kerro siitä vieläkään, mutta tämä uutinen liittyy siihen. Pin the Fuck Ups -tiimi nimittäin uudistuu! Minä, Miss Ruki Ver, ryhdyn virallisesti tämän blogin toimitusjohtajaksi eli pomoksi eli jumalaksi. Samaan aikaan kuitenkin kaipaan ympärilleni inspiroivia ja rakkaita ihmisiä, joiden kanssa jakaa asiat ja toteuttaa kaikenlaisia päähänpistoja. Aikaisemminhan tänne on jo silloin tällöin kirjoitellut siskoni Siperianhusky ja ystäväni Somen ihanin muija. Nyt blogiposseni kasvaa yhdellä ystävällä. Toivottavasti ei mene liian sekavaksi!

Blogi on ollut pystyssä vasta vuoden, mutta se on muuttunut paljon. Ajattelen itse niin, että se hakee vähän muotoaan: katsotaan, mikä tuntuu hyvältä ja jäädään sitten siihen. Aloitin blogin Baby Dollin kanssa yhdessä, joten tuntuu luontevalta pitää blogi ryhmäblogina. Perusajatuksenahan blogissa on naisvoima, positiivinen yhdessätekeminen ja hulluttelu. Minusta tuntuu, että saan näitä asioita paljon paremmin toteutettua, kun saan tehdä ne ystävien kanssa.

Vaikka kaipaan ympärilleni ihmisiä, samaan aikaan olen itse kuitenkin aktiivisin kirjoittelija. En kontrolloi sitä, mitä muut kirjoittavat, mutta vedän suuret linjat. En halua, että blogissa julkaistaan mitään ilkeää tai masentavaa. Siksi julistaudun blogin päätoimittajaksi. Uskon kuitenkin, että kaikilla muillakin blogiin kirjoittavilla on oma, erilainen näkokulmansa tarjottavana. Toivottavasti tykkäätte uudesta tulokkaasta. Toivotetaan tervetulleeksi äMMä!


äMMä on ystäväni jo lapsuudesta. Oikeastaan olemme olleet kaikki neljä, minä, äMMä, SIM ja SH samassa koulussa ja samassa jengissä. Joku nimesi meidät Seitan Claniksi :D

Pikku-äMMä 13-v. ja pikku-MRV 14-v.! Paidassani luki 2sexy :D

äMMä 13-v. ja SH, 12-v.! Kuvailimme ahkerasti kaikenlaista hienoa ja vähemmän hienoa...
No niin, nyt kun olen nolannut äMMä näillä vanhoilla kuvilla, annetaan hänen itsensä kertoa jotain itsestään. Miss Ruki Ver out!

Täältä tullaan, muistuttaisin sua:
koko elämäsi olet etsinyt vain mua
Olen täyttä kultaa, kaunein päällä maan, 
asettukaan riviin, tänään prinssi valitaan

Kaiken saat, mitä olet etsinyt
oikeastaan etsinnät voit lopettaa jo nyt
Tässä ollaan opettele mua, 
Minä olen täydellinen, ala rakastua!

Mussa on kaikki mitä oltavakin on:
oon luotettava, kiva, ihana ja viaton 

Eli saanko esitellä itseni: Itse ihanuus M, yksinkertaisesti äMMä!

Kaunis nainen Kyproksen rannalla 
Pääsin mukaan tähän mahtavaan blogiin MRV:n tiukan seulonnan jälkeen. Oli aika rankka valintaprosessi, mutta huh, selvisin! Olen siis kaikkea yllämainittua ja sen lisäksi äiti kahdelle lapselle: minulla on 5-vuotias tyttö ja 6-viikkoinen poikavauveli. Lapseni ovat myös luonnollisesti ihania, ehkä jopa täydellisiä. Lapseni ovat syntyneet avioliiton ulkopuolella, eli elän avoliitossa.

Itseäni kuvailisin näin:
- Spontaani
- Semimaterialisti (materia voi tehdä onnelliseksi, esimerkiksi Muumi-kupit ja Iittalan astiat)
- Puhelias ja sosiaalinen
- Kaikki-tänne-heti-tyyppi
- Hyvällä tavalla pissis
- Jalat maassa & pää pilvissä
- Sydän paikallaan
- Kaikkien kaveri

Mulla on yleensä huono tuuri monessakin asiassa, joten jollain tavalla olen myös hieman pessimistinen. Silti jaksan toivoa ja uskoa unelmiin. Minulle elämässä kaikkein tärkeintä on perhe, rakkaus ja ystävät. Mulla nyt on nää perusunelmat: world peace, aidsin parantaminen tai sitten vaan yksinkertaisesti, että mulla olis katteellinen tili :D

Työskentelen kauneudenhoitoalalla, rakennekynsien parissa Tikkurilassa sijaitsevassa liikkeessä Beauty Center PinkStar & Uniq Nails. Teen myös freelancerina meikkaajan/maskeerajan töitä lehdille ja televisioon. Lisäksi olen kosmetiikkamyyjänä Hok-Elannolla. Tällä hetkellä olen kuitenkin täyspäiväisesti äitiyislomalla.

Akryyli "pehmo" stiletit
Työssä
Ajattelin esitellä itseni ottamalla haasteen vastaan MRV:N Unelmakroppa-postauksesta. Olen perusnainen, eli löydän aina vikoja ja huonoja puolia itsestäni, joten on kiva päästä luettelemaan asioita, joista itsessäni pidän.

1. Varpaani

On muuten rumat, mutta miettikää: pysyypähän pystyssä,
kun on niin isot välit varpaissa, ja puhtaanapito on helppoa.
2. Minulle sopisi kalju

Hyvänäköinen eikö?
3. Olen kuvauksellinen ja muuntautumiskykyinen, varsinkin maskeerattuna!

60-luku
Sota-aikoja

Kasari
4. Hampaani&Hymyni. Niistä pidän erittäin paljon.
Siis aivan valloittava.
5. Osaan olla onnellinen ja kiitollinen siitä mitä minulla on. Ei yhtään enempää, ei yhtään vähempää. Paitsi se tilin kate.

Eräänä juhannuksena luettua matskua, jellyshotteja ja valkoviiniä. 
Kiteyttetynä pidän itsestäni sellaisena kuin olen, kaikkine vikoineen, koska se olen vain minä, Itse Ihanuus äMMä <3

11 kommenttia:

 1. Ihanaa, tervetuloa!:)

  VastaaPoista
 2. Hassut nuo sun varpaat! Tulee jotenkin hattivatit mieleen :D

  -K

  VastaaPoista
 3. Hattivatit eipä ole tullut mieleen, itse kutsun haraviksi ;D

  VastaaPoista
 4. Jee! Tervetuloa äMMä!


  -H

  VastaaPoista
 5. Kivaa :) Tää on kyl yks hyvänmielenblogi!

  VastaaPoista
 6. Itsekin tykkään oon ihan MRV:n fani <3

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa :) Olet oikein kaunis ja hyvällä asenteella liikenteellä. Odottelen innolla uusia postauksia. ^^

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!