sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Old Spice -mainokset on parhaita

Asiani tulee oikeastaan esille jo otsikossa. Oletteko nähneet Old Spice -mainoksia? Ne ovat ihan superhauskoja. Saattaa myös olla, että minulla on huono huumorintaju, mutta jos näin on, minun huono huumorintajuni on silti paras. Katsokaas tämä ja tuomitkaa:


Haha! "I'ts so powerful it sells itself on other people's commercials!" :D Olenko ainoa, joka kuolee nauruun? Tässä lisää:


 Ja näitä riittää:


Block! Block! Explosioooooon! Nämä olivat vanhoja mainoksia, ja nyt Old Spice- heebo on vaihdettu. Tässä uusi ja erilainen (mutta yhtä hauska) Old Spice -mies:
Olen todellinen mainosten uhri, sillä kun mieheni näytti näitä videoita minulle pari vuotta sitten, päätin ostaa hänelle Old Spice -partavettä lahjaksi. Kumma kyllä sitä ei löytynyt Suomesta mistään! Kävin kysymässä ihan oikein kemikaliosta ja Helsingin Stockmannilta. Tilasin sitten Ebaysta pullollisen aika halpaan hintaan (joku 10 e posteineen). Tuoksu ei ollut kovinkaan hyvä :D Tästä tuli kuitenkin vähän niinkuin inside-vitsi, ja niinpä ostin Berliinistä Old Spice Whitewater -tuoksua miehelleni täksi jouluksi - se oli paremman hajuista kuin Original. Amerikasta toin hänelle vielä tuliaisena Old Spice -deodoranttia, joka on oikeasti tosi hyväntuoksuista.


Mitä tästä opimme? Emme oikeastaan paljon mitään. Ehkä sen, että huumori kannattaa aina.

12 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia mainoksia! Onneksi ei suussa ollut mitään näitä katsoessa, muuten olisi siivottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, jee, säkin tykkäsit! Nää on ihan kreisejä :D

   Poista
 2. Terry Crews on mahtava! Tässä musaa häneltä :D
  http://www.psfk.com/2012/08/muscle-music-terry-crews-old-spice.html#!zXIgv

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! :D Ja omg, kuolen, toi on toi lihasposetiivi tosta mainoksesta :D

   Poista
 3. Kyllä tota mun mielestä ainakin vielä pari vuotta sitten myytiin ihan perusmarketeissa kun velipoika joutu kans noiden mainosten uhriksi, osti sitä ja äite sit sille kettuili että se on vanhainkodilla suosittu tuoksu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä! Ja minä kun etin joka paikasta! :/ Mulle sanottiin siellä Stockallakin, että se on vanhojen miesten tuoksu :D

   Poista
 4. Edellisen postauksen epäkohtelias anonyymi sai mut inspiroitumaan!

  http://www.books-shoes-zombies.com/2014/03/join-revolution-stop-hating-yourself.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava postaus, kiitos! :') Kirjotin itekin aiheesta, ihan vaan tajunnanvirtaa.

   Poista
 5. POTATO CHIPS!!

  Mun on ehkä ostettava miehelleni noita tuotteita
  t: toinen toivoton mainonnan uhri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kyllä! :D Mutta varo sitä Originialia, kuten tuossa ylempänä kommenteissa sanottiin, se haisee vähän vanhalta mieheltä :D Toi White Water oli ihan ok.

   Poista
 6. Jotenkin nauroin ihan kamalasti tuolle tokalle, missä tuli se tiikeri :D onko nää oikeesti tullu joskus töllöstä? jestas sentään, kyllä ois hajottanukin. mies aina muutenkin ihmettelee kun nauran yksinään tietokoneella youtube-videoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo :D En tiedä onko nää tullu Suomessa mut Jenkeissä kyllä :D Musta on kiva, jos mainokset uskaltaa erottautua massasta, varsinkin tällaset vanhat merkit.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!