perjantai 7. helmikuuta 2014

Valokuvaushaaste, päivä 10: Leipähuuto

Tämän päivän valokuvaushaasteen aiheena oli lapsuusmuisto. Kuin kutsuttuna, tai no ei kuin kutsuttuna vaan kutsuttuna, saapui Siperianhusky vierailulle Turkkuseen. Melkein kaikki lapsuudenmuistoni liittyvät Siperianhuskyyn, koska hän on minua vain 1,5 vuotta nuorempi ja olemme aina touhunneet kaiken yhdessä. 

Tämä lapsuudenmuisto kertoo eräästä aamusta, kun meillä oli hirveä kiire jonnekin. Äiti hoputti minua ja Huskya syömään aamupalan nopsasti. Minä söinkin, ja olin jo pukemassa, kun Husky vielä kiukutteli aamupalan ääressä. Äiti huusi jo hermostuneena Huskylle: "Pistä nyt vähän äkkiä se leipä poskeesi!" ja koska Huskylla on pienestä pitäen ollut kieroutunut huumorintaju, hänhän laittoi:


Voitte arvata, että äiti ei tästä riemastunut, joten siksi Huskyn kauhistunut ilme :D Tämä uudelleentoteutus on yhteinen näkemyksemme tuosta muistosta. Haimme kuvaan vähän kauhutunnelmaa Huudon tyyliin, sillä äitimme oli pelottava suuttuessaan :D 

Miss Ruki Ver


6 kommenttia:

 1. Hah, mun papalla oli aina tapana sanoa "söitsie vai hierotaanko päähän?" ja onneksi en ikinä ottanut kirjaimellisesti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Hyvä joo, ku lapset tosiaan ottaa niin kirjaimellisesti kaiken :D

   Poista
 2. Lapset on niin ihanan mutkattomia : D Joskus kersana vitkuttelin kinkkuvoileivän syömisessä eräässä kahvilassa, johon äiti päätti heittää ovelana että ''Syöppäs nyt niin kuin dinotkin tekee'' kun olin niin Jurassic Park riemuissani tuolloin. Ja minähän söin kuin dinosaurus - ravistelin leipää hampaissani niin että varmasti löytyi kinkunpalasia myös naapuripöydistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa! :DD Eikä äiti voinut edes suuttua, koska itse käski!

   Poista
 3. Meillä taapero on tehny tän saman! Pyysi avaamaan dominokeksin, jotta pääsisi käsiksi täytteeseen. Keksi avattiin hänelle ja vauhditettiin syömistä just tuolla "Pistäs poskeen" -lauseella. Kyllä katso lapsi pitkään ja tarkkaan, että mitä helvettiä taas noiden isojen ihmisten päässä liikkuu, mutta teki työtä käskettyä ja liimas piparin naamaansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pientä! :D Ja hän totteli! Nää kielikuvat on hankalia, tän huomaa lasten lisäks myös suomea toisena kielenä puhuvien kanssa. Tässä on hauska kolumni, joka ei varsinaisesti aiheesta kerro, mutta jonka lopussa sivutaan sitä hieman: http://yle.fi/uutiset/nakokulma_voimmeko_me_mamutkin_nostaa_kissan_poydalle/6739528 . Musta toi oli jotenkin hellyyttävä lopetus, että miten innoissaan hän on jostakin sanonnasta! :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!