maanantai 10. helmikuuta 2014

Silmät (VKH 13)

Tämän päivän valokuvahaasteen aiheena oli silmät. Muistan, että joskus auvoisina galtsun eli Irc-gallerian aikoina silmien kuvaus oli muotia. Kaikilla oli pakollinen silmäkuva! :D Minun ensimmäinen kuvani kyseisessä palvelussa joskus vuonna 2003 oli ihan tajuttoman hieno, webbikameralla otettu, punamustaksi muokattu kuva. Lisäksi olin valtavilla paint-taidoillani muokannut silmiini Sharinganin (animesarja Narutoa katselleet tietävät, normaaleille ihmisille: punainen silmä, jossa on kolme hassunmuotoista pupillia). Ai että, kyllä ylpeys pakahduttaa taas rintaa tätäkin muistellessa! Harmi etten löydä tuota kuvaa enää mistään, muuten olisin sen teidän kanssanne jakanut.

Lähdin tänään kuitenkin ottamaan kuvaa silmistä hiukan toisenlaisella otteella. Yritin etsiä pitsihuivia, mutta en löytänyt sellaista mistään, joten laitoin ihan vaan villaisen kaulahuivin naamalleni. Lopputulos on vähän muslimimainen, mutta sitä en nyt erikseen lähtenyt hakemaan. Tadaa:


Samalla yritin harjoitella vähän käyttämään Photoshopia, mutta en vaan tajua niitä layereita. Ihan varmasti juuri minun Photoshopissani on joku asetus väärin! Miten kaikki muut muka onnistuvat ja minun monen tunnin yritykseni päättyvät ovien paiskomiseen ja päänsärkyyn? Yritän seurata netistä löytämiäni tutoriaaleja, mutta ei. Ei vaan onnistu!


8 kommenttia:

 1. Mä tykkään, kun silmäkuvia lähestytään eri tavalla! Revin aina perseeni (kuvaannollisesti onneksi vain) kun näen niitä ultra-makro-tässäonmunsilmä-kuvia koska ne on niin nähty... Mut tää on hyvä! Ehkä vähän muslimivibat... Mutta tajuupahan ainakin, mihin tulee keskittyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vain kuvaannollisesti :D Höhöö. Kiitoksia <3

   Poista
 2. Ei sun kasvoilla mitään layereita tarvitse, oot niin kaunis muutenkin :/
  Vaikka haetkin sillä varmaan ennemmin erilaisia kuvamahdollisuuksia kuin yrität peitellä tummia silmäpusseja ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia, anonyymi :) Mutta miksi :/-naama? :O Ja tosiaan tarkoitin kaikkia jänniä kuvauksellisia juttuja, en niitä silmäpusseja tai epäluonnollisia laihennusyrityksiä :D

   Poista
 3. Kauniit silmät! :) Hieman tulee muslimi mieleen, kun sen mainitsit. ;) Silmät on mielenkiintoinen aihe, muistan varmasti ikäni sen maailmanmaineeseen nousseen kuvan, jossa kyseisen kuvan naisella oli hämmästyttävän vihreät silmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ja muistan ihan saman kuvan! Tai siis luulen muistavani: oliko se sellainen tyttö, joka on muuten resuinen ja jolla on ruskeat hiukset ja iho, ja sitten ne mielettömät silmät tuijottavat sieltä kaiken keskeltä kameraan? Se on ihan huikea otos. Minäkin olisin tietysti voinut kuvata jotakin sen kaltaista, mutta kun ei ole niin vangitsevia silmiä, pitää rajata muut asiat kuvasta pois muilla keinoin :D Tässä tapauksessa huivilla!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!