tiistai 11. helmikuuta 2014

Matkafiiliksiä ja vaateongelma (VKH 14)

Jee jee, huomenna selviää VR:n Junatestaaja-kilpailun voittajat! Haimme opiskeluporukan kanssa testaajiksi ryhmämatkalle Pietariin. Kuvasimme hakua varten ihan loistavan videon, katsokaas tätä:


Jos tällä ei voiteta, ei sitten millään. Ja jos emme voita, kiukuttaa sen verran, että menemme pummilla. Pum-pummilla Pietariin!

Fiilistelen myös erästä varmasti toteutuvaa matkaa. Lähtö on jo sunnuntaina! Meitä on lähdössä neljä vanhinta sisarusta ja isämme. Matkan määränpäätä en vielä kerro, mutta lupaan ihan mahtavia kuvia, ostoksia ja aurinkoista fiilistä <3

Tämän päivän valokuvaushaasteen aihe oli jokin ongelma. Kuvasin aamuisen ongelmani, joka oli hyvinkin länsimainen, eli ihan turha. Minkä mekon tänään laittaisin?


Sammakkoilmeeni yrittää kuvata valinnan vaikeutta. Puhkuin ja puhalsin ilmaa :D


3 kommenttia:

 1. mitä mitä onks toi sit viisumivapaa reissu?=) itellä ihan orpo olo ilman passia!! edelline meni sit just umpee, just ku siihe passii leimattii 5v oleskelulupa venäjälle:D siin meni seki! möh:) mut tsemppiä voittoon!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mä oon ymmärtäny :O Tai ainakaan VR ei mitään maininnut sivuillaan! En oo ees ajatellu, että sinne pitää hakea viisumia. Pitääkin heti tarkistaa!

   Poista
  2. What, kyllä tohon viisumi tarvitaan! Ou nou, pitää sitten hakea sellasetkin. Onpa hankalaa. Huomaa, että puhun jo niinku oltais voitettu :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!