tiistai 4. helmikuuta 2014

Määrittele mun markkina-arvo, beibe

Luin taas sydän läpättäen Gurumme Laasasen tekstejä hämmentyen siitä, miten joku voi ajatella niin fiksusti ja loistaa valoa tähän synkkään maailmaan. Hän on kuin majakka! Tai varmasti hän ainakin toivoisi olevansa, Freud ja silleen ;) Tällä kertaa tämä miehinen mies oli katsellut kuvia naisista  ilman meikkiä ja meikattuna. Lisäksi hän oli antanut naisille sekä pisteelliset että sanalliset arviot heidän ulkonäöstänsä.

"Markkina-arvo on noussut kolmesta kuuteen tai vähemmän. Meikattuna iho näyttää paljon paremmalta, hiukset ovat upeat ja silmissä on lisää kontrastia. Myös silmäpusseja on saatu piiloon. Kotirouvasta puumaksi. "

Ihanaa, vihdoinkin on siis tehty kiistaton ja miehiseen tapaan hyvin looginen ja tieteellisesti pettämätön arvosteluasteikko naisten arviointiin! Minkäköhän arvosanan minä saisin Laasasen testissä? :) Odotan innolla, eritoten numeroa! Olenkohan minä ihmisenä ja naisena n. kutosen arvoinen? Vai kenties jopa kasin? Voi Laasanen, määrittele mua!

Tässä kuva minusta ilman meikkiä ihan karseana, kontrastittomana ja tatuoituna.
Laasanen opastaa, että meikkaamisen tarkoitus on lisätä naisen markkina-arvoa. Tietenkin! Kuka nainen nyt itseään varten meikkaisi? Pyh pah. Tottakai kaikki, mitä nainen tekee, tähtää aviomiehen metsästykseen ja miehien miellyttämiseen. Tässä Laasasen meikkiohjeet:
 1. Upeiden kiiltävien, ilmavien ja pitkien hiusten loihtiminen
 2. Ihon epätasaisuuksien, ryppyjen ja silmäpussien piilottaminen
 3. Värikontrastien lisääminen huuliin, silmiin ja poskipäihin
Yritin toteuttaa Laasasen toiveita pilkulleen. Mielestäni onnistuin aika hyvin luomaan värikontrasteja vähän joka paikkaan ja kiillottamaan hiukseni. Ihossakaan ei pitäisi näkyä epätasaisuuksia!

I'm sexy and I know it!
Mitäs sanotte muuttumisleikkini lopputuloksesta? Tuleekohan minusta kohta rouva Laasanen? <3 Mutta koska en varmaankaan saa määrittelyä itse Gurulta (hän on kiireinen älykkö, enkä odotakaan, että hän huomaisi tällaisen surkean tatuoidun naisen blogin), niin haastan teidät, rakkaat lukijat, kirjoittamaan meikkileikistäni kommenttikenttään laasasmaisen arvioinnin! Tyyliin "kolmosesta kutoseen, kotirouvasta puumaksi". Paras arviointi voittaa jotakin pientä kivaa! Koska loppujen lopuksihan me kaikki olemme tuotteita lihatiskissä: joku on HK:n sininen, toinen A-luokan nakki ja kolmas pilaantunut, mutta marinadilla sivelty marmorifile. Ja pitäähän lihalle määritellä jokin kilohinta! 

ps. Minun piti ensin tehdä kaksi lookkia, mutta tästä toisesta tulikin hienompi kuin kuvittelin. Ehkä ryhdyn käyttämään vihreää huulipunaa joka päivä!

Gootti ja kuu! Sori kököt muokkaukset :D

38 kommenttia:

 1. Sä oot ihan hullu! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus naiseudessa olennaisimmasta, markkina-arvosta (joka perustuu vain ulkonäköön)!

  Seiska ilman meikkiä, ei voi olla ilman meikkiä kova sängyssä. Meikin kanssa ysi-puol, hyvät kyydit, mutta vähän epätasaisuutta kulmakarvavärin reunassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin aina kohottamaan markkina-arvoani :) Voi ei, epäonnistuin siis hieman tavoitteessa B :( Mutta sentään 9,5 ja hyvät kyydit! :D Suunnittelin muuten ehkä meneväni tässä lookissa baariin katsomaan, minkälaista kohtelua saan. Luulen, että iskuyritysten saldo on valtava!

   Poista
 3. Hehehee, niin symppis toi Laasasen termistö. "Hiuksia on kuohkeutettu ja meikit ovat lisänneet kontrastia huuliin ja silmiin" :D Oikein asiantuntijana!

  T:ex-meikkaajaopiskelija:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Laasanen tietää nämä meikkijutut :D Miten hän muuten osaisi laittaa naiset arvojärjestykseen?

   Poista
  2. Osaamme luontaisesti laittaa naiset arvojärjestykseen, Miljoonan vuoden evoluutio opettaa hieman paremmin kuin kosmetologilinja.

   Poista
  3. Älä nyt, Laasanenkin sanoo, että miehet eivät edes huomaa meikkiä ;) Gurun sana on laki :D

   Poista
  4. Guru on tietysti aksiomaattisesti aina oikeassa :) mutta hän varmaan tarkoitti tajunnan tietoista tasoa. Tiedostamaton taso osaa nämä jutut paremmin ja se meitä ohjaa. Enkä nyt tarkoita pelkästään miehiä.

   Poista
  5. Ensimmäinen kommentoija varmastikin tarkoitti, että Laasanen hallitsee perin kehnosti meikkiterminologian, joten tietoiset ja tiedostamattomat tasot eivät siihen liity mitenkään ^^

   Poista
 4. Kyllä tässä selvästi muututtiin A-luokan prinssinakista Balkan-leikkeeksi. Kilohinta on molemmissa kohdillaan, mutta E-koodenja on toisessa enemmän. Ihan mahtava postaus! :D

  p.s. tuo goottikuva on tosi söpö, onko huuliväri kuvankäsittelyohjelmasta vai löytyykö tommoista oikeasti jostain kaupasta? Mä haluan välillä noin ihanan kylmät huulet muunkin kuin pakkasen takia! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balkan-leikkeeksi! :D Hahahaa. Kiitoksia! Tuo huuliväri on Grimasin vihreää ihomaalia, se peittää todella hyvin ja pysyy. Lisäksi purkki on ihan älyttömän riittoisa! Sillä on maalattu kaksi kokonaista vartaloa ja useita naamoja, ja silti jäljellä on yli puolet :O Hankin sen alunperin Zombiewalkille Punanaamiosta. Tässä tuo meikkipostaus: http://pinthefuckups.blogspot.fi/2013/08/who-wants-to-be-zombillionare.html ja tässä itse Zombiewalkista: http://pinthefuckups.blogspot.fi/2013/08/walk-like-zombie-zombiewalk-turku-2013.html

   Poista
 5. Kompensoikohan päivittäinen sotamaalini, eiku siis meikkini, mun tatuoinneilla pilattua markkina-arvoa... o/

  VastaaPoista
 6. Buldogista mäyräkoiraksi! 5/5 kummassakin kuvassa. T: Raimo 52v. (ei kalju)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti hiuksekas Raimo :D mäyräkoira paras koira!

   Poista
 7. Markkina-arvo on noussut kasiplussasta yhteentoista, naapurintytöstä ihqhottiskuumisbeibeksi. Laasasta lainaten: "Upeat hiukset ovat ratkaiseva tekijä silmämeikin ohessa."
  Iho kauniin tasainen ja terveesti ruskettunut. Hiusten ja silmämeikin luoma kontrasti nostaa markkinarakoa, anteeksi markkina-arvoa jopa yli asteikon. :D

  VastaaPoista
 8. Ai että! Nyt äkkiä aviomiestä metsästämään niinkuin kunnon naisen kuuluu! kelpais varmaan Laasasellekin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nousin lapsimorsiamesta teinimorsiameksi :D kyllä luulis kelpaavan :D

   Poista
 9. "Kuva paljastaa hyvin, mikä merkitys markkina-arvolle on naisen pitkillä ja upeilla hiuksilla." Eli lyhyey hiukset = arvoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukset leikkaamalla nainen muuttuu siis biojätteeksi.

   Poista
 10. Sanoisin että tuolla meikkauksella putosit seiskasta kakkoseksi; sievästä naapurintytöstä cross-dresser mieheksi. Totta kai meikkauksella saa helposti laskettua markkina-arvoaan jos ei tiedä mitä tekee tai jos, kuten sinä, tahallaan saa aikaan sotkua todistaakseen jonkun oudon pointin. Suurin osa naisista kuitenkin pyrkii meikillä tekemään itsestään naisellisesti viehättävämmän ja se yleensä onnistuu.

  Olisi kiva lukea ihan asiallisesti ilman pilkkaa ja olkiukkoja kirjoitettu kritiikki Laasasesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisen voit kirjoittaa itse tai etsiä muualta. Ei kuulu tämän blogin tyyliin :D Jos et ole huomannut, kaikkea ei tarvi ottaa niin vakavasti :)

   Poista
  2. Fair enough. En tiedä tämän blogin tyylistä mitään. Ekaa kertaa vasta luin kun Laasanen linkitti. :)

   Poista
  3. Tähän asti Laasasmaisin kommentti! Voittaja ainesta :3 en itse pystyisi parempaan, niin en edes viitsi yrittää :(

   -Elovena-

   Poista
  4. Miten nyt Laasasesta voi muka kirjoittaa ilman pilkkaa?

   Poista
 11. Kuvissa tapahtui markkina _väli_ arvon nousu miinus kahdesta yhdeksään - meikittömän pliisusta ja tatuoidusta kauhistuksesta (miehille riittää tietoisuus tatuoinnin olemassaolosta, mutta eihän sinun naisena toki oleteta ajattelevan näin pitkälle) pirteän porkkanan väriseksi silmäniloksi, joka on paitsi korostanut parhaita puoliaan nuorekkaan leikittelevällä meikillä, on onnistunut myös antamaan itsestään erittäin henkisesti yksinkertaisen ja persoonattoman kuvan. Mikä voisikaan olla parempaa miehen näkökulmasta, kun mies saa tuntea itsensä maailmankaikkeuden säkenöiväksi kyr.. kuninkaaksi! Nainen voi sitten ilahduttaa miestään keittiön ja makkarin puolella, kun raasun henkinen kapasiteetti riittää juuri ja juuri itseruskettavan levittämiseen.

  VastaaPoista
 12. haha mahtavaa :D

  Markkina-arvo ehdottomasti noussut tasapainoisesta feministi ykkösestä laasasmaiseen vappupallokymppiin. Nyt olet valmis romuttamaan miesten sydämiä ja jättämään jälkeesi useita traumatisoituneita laasasten alkuja.

  VastaaPoista
 13. Sanoisin, että tässä on nyt selvästi otettu huikea nousukiito pölyrättimäisen ankeasta ja sarkasmin täyttämästä surkimuksesta suoraan napa()kymppiin, Marbellan miljonääripuumien päiväkoksuseuran kuningattareksi! Tässä ylikärventyneessä hottiksessa on ainesta valloittamaan jopa naapurimaamme Ruotsin Lååsaset. <3

  VastaaPoista
 14. Nuoret kauniit naiset ovat seksuaalimarkkinoiden kokoomusnuoria ja heillä on varaa nauraa puutteessa olevien teekkarinörttien markkina-arvoulinoille, kunnes täyttävät 37v ja huomaavat olevansa lähiöpubissa sidukkaa litkiviä rupsahtaneita tatuoituja yh-äitejä. Paitsi silloinkin varmaan käy parempi flaksi kuin keskivertomiehellä, ne kuumimmat miehet vain pitää unohtaa. Kuvan tyyli muuten menisi gangurosta vähän tummemmalla rusketuksella.

  VastaaPoista
 15. Eijei, kyllä tässä nyt on menty metsään. Meikki on suunnattu selkeästi Aasian markkinoille missä pärähtäisi täysi kymppi, mutta kainon suomimiehen kainaloiseksi kanaseksi ei noin näyttävää naista uskalleta ottaa. Annan nollan, koska kohderyhmä on väärä. :(

  VastaaPoista
 16. Tämä oli loistavan onnistunut spontaanivaste Laasasen blogi-kirjoitukselle. Osui ja upposi, torpedolla kylkeen (anteeksi Freud). Kiitos

  VastaaPoista
 17. Sä oot aina niin hauska <3 sanotaan nyt vaikka näin: posliininaamasta punamultanaamaan! Vitosesta täyteen kymppiin! Mutta eniten pisteitä multa saisit goottina. Nam nam! :3

  VastaaPoista
 18. Taas tuli todistettua, että kun vain tarpeeksi käyttää meikkiä, voi rumasta ankanpoikasestakin tulla joutsen. Uu, mikä pinkkitukkainen kissa ;)

  VastaaPoista
 19. Annan vain kasin, koska (väriltään kyllä upeaa ja luonnollisen päivetyksen luovaa!) meikkivoidetta ei vielä ole tarpeeksi peittämään ihon hymyilemisestä ja silmien asennosta johtuvia juovia. :( Senttimetrin kerros on musta sellainen sopiva minimi. :) Ripsiväriäkin lisäisin, tässähän ne näyttää vielä olevan omat, erilliset karvansa tuuheiden kolmen klimpin sijaan. Tsot tsot.

  VastaaPoista
 20. Voisinpa tykätä kaikista kommenteista! :D

  VastaaPoista
 21. Siitäkin huolimatta että tämä on jo vanhempi teksti.. Pakko nostaa molemmat peukut; Ihan huikea muodonmuutos Saludokahvista Juhlamokaksi! Uuh! Ja vähän lisää huutomerkkejä ja peukkuja. :D

  Törmäsin vahingossa blogiisi, pakko jatkaa lukemista. :)

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!