lauantai 15. helmikuuta 2014

♥ Happy Valentine's Day! ♥

Ihanaa ystävänpäivää kaikille teille mahtaville lukijoille! Huomatkaa, että vain mahtaville, ei muille. Tosin eihän tätä blogia lue kuin mahtavat tyypit <3Vietimme mieheni kanssa parisuhdeiltaa ja mieheni otti minusta pari kuvaa päivän hengessä. Tässä yksi, jonka ehdin muokkaamaan! Näette ehkä lisää vielä myöhemmin ;)Pus pus,


12 kommenttia:

 1. hyvää ystävänpäivää mahtavalle bloggaajalle!

  VastaaPoista
 2. Ihana ja voititte jotain blogissani: http://frankiesavage.blogspot.fi/2014/02/link-your-blog-winners.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, ihanaa! :) Kiitos. Pitääkin heti alkaa naputtelemaan sinulle viestiä!

   Poista
 3. Sattumien summa, koska en koskaan katsele ohjelmaa: "arvostele mun illallinen". Rohkea esiintyjä valinta ja hyvin kokkailit. :) Mutta mistä olet löytänyt itsellesi sen ihanan retroessun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ai se tuli nyt uusintana? :) Kiitoksia paljon, minusta annettiin ohjelmassa ehkä vähän käsikirjoitettu kuva, mutta minusta koko höskä oli ihan hauska. Essun olen löytänyt kirpparilta.

   Poista
 4. jotenkin kivan erilainen blogi, jossa on tunnelmaa! (-:

  VastaaPoista
 5. Blogisi vakkarilukijana halusin heittää sua haasteella. Olen lopen tympääntynyt kaikkiin itseään ja toisiin toistaviin perusblogeihin ja sun blogi on jotain ihan erilaista ja olisikin kiva kuulla vastauksesi haastekyssäreihin.

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiih, ihanaa, haaste! :) Tällaiseen kysymyshaasteeseen vastaan vaikka heti, nää kun on ihanku jotain kaverikirjoja ala-asteelta. Oon aina tykänny niistä. Kiiitos paljon sekä haasteesta että kohteliaisuudesta (oletan, että hyvä-erilainen, tai no, paha-erilainenki olis parempi ku toistoblogi!).

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alko kyllä kiinnostamaan, että minkälaisen kommentin oot poistanu, ku katto sun profiilia :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!