sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Greetings from sunny...

...arvatkaasmikäkaupunkitämänytolikaan! Olen ollut aika hiljainen täällä blogin puolella, koska olen koko viikon lomaillut maailman toisella puolen. Wifiä on ollut tarjolla vaihtelevasti, ja minulla on mukanani vain tämä pädi jne jne, joten blogin kirjoittaminen olisikin ollut vaikeaa. No, turha syyttää mitään muuta, oikeastaan olen vain laiskotellut. 


Tarkkasilmäisimmät huomaavat kuvasta sijaintinikin! Tänään tosin lähden jo kotiinpäin. Tässä vielä kuva Key Westin juuri laskeneesta auringosta:


Siinä pikaterveiseni! Kerron lisää tästä Amerikan ihmemaasta päästyäni turvallisesti takaisin Suomeen. Muuten vielä pysäyttävät minut tullissa! Toistaiseksi vielä palmun alta,


3 kommenttia:

 1. Olis sulle haastetta jos kiinnostaa! :)
  http://vauvahattara.blogspot.fi/2014/02/haasteen-orjana.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on haastava haaste! :D Kiitoksia! Voisin tehdä tuon parina päivänä, mutta tunnen itseni niin hyvin, että en varmaankaan jaksa sen kauempaa. Mutta laitan tämän muistiin ja toteutan, kun minulla on hiukan aikaa. Kiva, että ajattelit minua :)

   Poista
 2. Ymmärrän hyvin haasteen haastavuuden. :) Pakkohan tohon oli lähteä ja kokeilla, vaikkei sitten koko viittätoista päivää jaksaiskaan. Pientä rasitetta arkeen. ;)

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!