tiistai 21. tammikuuta 2014

Tatuointivideo (+arvonta)

Kuten kerroin jo aikaisemmin, minulla oli tatska-aika viime keskiviikkona. Kävin Turku Tattoo Parlourissa ottamassa kuvan mäyräkoirasta. Koska olen kovis, olihan se pakko ottaa mahdollisimman hankalaan ja kipeään paikkaan. No mutta, äiti, olethan ylpeä tyttärestäsi, jolla on mustetta melkein kainalossa. No pussies here! Laitan kuvan tatuoinnista ihan kiusallani vasta postauksen loppuun. Siellä on myös arvonta, tittidii! Tiedättehän, lopussa kiitos seisoo. Olen luonteeltani hieman ilkeä ja epämiellyttävä.


Turku Tattoo Parlour on ihan omaa luokkaansa oleva tatskapaikka. Koko liike on oikeastaan taideteos. Yritin kuvata kaiken, mitä liikkeessä oli, mutta eihän se ollut mahdollista. Siellä pitää itse käydä! Lisäksi tietysti henkilökunta osasi asiansa ja oli todella miellyttävää. Kun kävin ottamassa ensimmäistä tatuointiani eräässä toisessa liikkeessä Turussa, sain melkein traumoja, sillä tatuoija oli todella ilkeä. Hän suhtautui minuun kuin pikkutyttöön, joka on innostunut värittämään ihoaan. TTP:ssä tällaisesta ei ollut tietoakaan! Olin todella, TODELLA tyytyväinen lopputulokseen ja menen varmasti uudestaankin. Itseasiassa minulla on jo lista kuvista, mitä pitäisi tehdä... Käteni on ihan keskeneräinen vielä: kuvien väliin tulee taustaa, jota itseasiassa alettiin jo tehdäkin. En malta odottaa uutta aikaa!


Kuvasin tatuoinnin tekemisestä ihan teitä varten videon. Ajattelin, että erityisen hyödyllinen se on niille, jotka eivät ole vielä tatuointia ottaneet, sillä siinä näytetään nopeutettuna koko prosessi. Tietysti muutkin saavat katsoa, koska siitä tuli ihan superawesome. Välillä olen niin taitava, että häikäisen itsenikin!


Videon alussa näette minun vielä hymyilevän, koska käytin ensimmäistä kertaa Emlaa, ihon puudutusainetta. Sellainen pieni purtilo maksoi n. 13 euroa. Emla levitetään iholle pari tuntia ennen tatskan tekemisen aloittamista. En tuntenut mitään alueella, johon olin Emlaa levittänyt! Mutta koska en tiennyt tarkalleen, mihin asti mäyräkoira tulisi, reunoilla oli tuntevia alueita. Oli todella friikin tuntuista, kun neula siirtyi puudutetulta alueelta lähelle kainaloa ja kipu oli ihan järjetön. Loppua kohden Emlan vaikutus haihtui ja siksi irvistän vedet silmissä. Voin kertoa, että kainalo ja käsivarren sisäsyrjä oli ihan sairaan kipeä paikka tatuoida. Lisäksi se sattuu jälkeenpäinkin aika paljon, ja koko käsivarteni on nyt ihan mustelmilla. Mutta se oli sen arvoista! Nimittäin katsokaa, miten upea lopputulos:


Iiiiiik! Ja koska rakkautta riittää, julistetaan nyt vielä arvontakin. Kyllä maailma nyt hymyilee, sillä Turku Tattoo Parlour lupasi palkinnoksi 50 euron lahjakortin liikkeeseensä! Kilpailuun voi osallistua tässä tai Facebookissa, vaikkapa kertomalla, minkä tatuoinnin itse haluaisi ottaa ja miksi. Muistakaa kertoa myös sähköpostiosoitteenne! Arvonta suoritetaan hiukan myöhemmin vasta (1.3.), koska TTP lomailee. Se tarkoittaa sitä, että teillä on enemmän aikaa osallistua kilpailuun :)

58 kommenttia:

 1. Ooh! Se on hieno :) ja koska arvonta, niin minäkin tahdon yrittää saada lisää mustetta ihoon!

  Eli siis minä tahtoisin tatuoinnin, semmoisen pienen, suloisen valko/harmaa musteisen fretintassun/tassut.

  Ihan vain sen takia että omistan 3 frettiä ja tahdon pienen, mutta pysyvän muiston kyseisistä vipeltäjistä ihooni. Valkoisella musteella siksi koska olen asiakaspalvelu ammatissa ja valkoinen muste ei ole ihan niin silmiinpistävää kuin musta. <3

  Yhteystiedot eli sähköposti os. on:

  penny.z@hotmail.com

  Mutta jos tässä saa kertoa muutakin niin myös suurempi tatuointiurakka odottaa ja siihen olen säästelemässä nyt rahaa :) Mm. Puolen selän kokoinen unisieppari joka leviää kylkeen!

  VastaaPoista
 2. Mulla on jo jonkin verran tatuointeja ja haluaisin vasemman käden sisäpuolelle pin up naisen joka on samalla seksikäs, naisellinen ja vähän mun näköinen. Mulla on kuva valmiina päässä ja himottaisi niin paljon saada se ihoon! Oon kuitenkin menossa naimisiin tänä vuonna ja se imee budjetin niin tiukille että sen ottaminen tuntuu aika kaukaiselta tällä hetkellä. Eeeeeli toivottavasti lykästää arvonnassa! harrietaura@hotmail.fi

  Muuten hyvä vinkki tuo Emla täytyy itekin kokeilla sitä sitten joskus! Pari vuotta sitten otin oikeen käden sisäpuolen niin silloin oli sen verran karaistunut ettei tuntunut missään mutta nyt oon ihan nössykkä niin tarviin varmaan just ton paikallis puudutuksen :D

  VastaaPoista
 3. Siis ihana mäyris! Kyl Tuta vaan ossaa, ei tullu turhaan kehuttua. :)
  Ja senpä takia määkin haluisin taas sen neulan alle. Eli arvontaan osallistun minäkin. Tällä hetkellä míälesä pyärii eniten medaljonki-/kaulakääty, mutta selkäpualelle. Rintakehää kun en viitti narisevan miehen ja työn takia tatuoida. :) Mutta siis käytyyn tulis medaljonki ja keltanen ketju, alkais olkapäillä ja tulis lapojen välliin. Kellertäviä sävyjä, vähä old school-henkee.
  Ja säpo on inari.uusitalo@gmail.com.

  VastaaPoista
 4. No okei, meikäkin voi osallistua. Haluan tehdä jotain tolle meikän tribulille koska sanoit sitä rumaksi viime keväänä. En tiiä kyllä vielä mitä sille voi tehdä, mutta ehkä ne TTP:llä tietäis. -VB

  VastaaPoista
 5. Haluaisin ottaa ranteeseen yksinkertaisen tekstin "two against the world" elokuvasta Planet Terror tai sitten nilkkaan jonkin tosi kauniin linnun! Tuo lintu on vähän vielä hakusessa siinä mielessä etten tiedä vielä varmaksi millaisen sen tahtoisin olevan, mut sitäkin oon kauan miettinyt. :) Otin ensimmäisen tatuointini elokuussa ja kyllä on ollut mietteissä jo monta muutakin ideaa. :) marianne.salonen(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja piti vielä sanoa, et lintutatuoinnissa ei oo mitään syvällistä merkitystä, mut tuo ranteeseen tuleva teksti muistuttaisi minua monista ystävistäni, jotka seisovat aina rinnallani. :)

   Poista
 6. Oooh, pakko osallistua tähän skabaan, kun on niin hyvä palkinto! Olen erittäin epäluuloinen kaikkia tatuointipaikkoja kohtaan, ja olen tarkasti tutkinut eri tatuoijien kädenjälkiä. Ja kyllä, Tuta on läpäissyt seulani, uskoisin hänen käsistään tulevan sellaisen tatuoinnin kuin haluaisin. Muita seulan läpäisseitä on kaksi, joten kovaan joukkoon on hän päässyt ;)

  Mutta asiaan. Mä ottaisin tatuoinnikseni meidän mökkisaaren ympäristöineen karttana, lisäksi siihen ehkä vielä sellainen kaunis ja siro kompassiruusu, jollaisia on vanhoissa suomalaisissa kartoissa. Tai sitten se kompassiruusu johonkin erikseen. Ei olis kellään samanlaista, paitsi jos joku samassa saaressa mökkiään pitävä sukulainen sellaisen ottaisi. Tuskin. En kuitenkaan pahastuisi :)

  Ja mikä parasta, sain siskoltani synttärilahjaksi avoimen tatuointilahjakortin, joten sisko säästäis rahaa, eikä mun tarvis laittaa omia pennosia likoon, jos kuvasta tuliskin iso ja hintava :) Win-Win!

  VastaaPoista
 7. Haluan ison "malja elämälle, malja kuolemalle" tattoon (ei siis tekstiä vaan kuvassa sommiteltuna malja, pääkallo ja vehreä hedelmäpuun oksa). Se tulee yhdestä runosta joka on vaikuttanut mun elämään (tai ainakin elämänfilosiaani) paljon. Ja runo on Kaarlo Sarkian Älä elämää pelkää.

  VastaaPoista
 8. Onpa hyvän näkönen mäyris nyt kyllä sulla!
  Arvontakin tuli hyvään hetkeen, kun viime viikolla just iski ihan tosissaan päälle tatskahimo, kun haluttais ottaa kolmas tatuointi. Ottaisin merihevosen käsivarteen ranteen ja kyynärvarren väliin, joka joskus tulevaisuudessa sais toiseen käteen kaverin, mutta nää kaks olis sävymaailmaltaan erilaiset. Semmoinen kumppanuusajatus siinä syynä taustalla. Alunperin idea merihevosesta on tullut jo vuosia sitten Kurt Cobainin päiväkirjoista, kun niissä oli yks piirretty merihevonen ja vaikka ottaisinkin tyyliltään erilaisen kun kirjassa oleva, niin sieltä se alkuperäinen idea kuitenkin on tullut ja sit idea on kehittynyt ym. Sormet ristiin vaan, että olis kerrankin arpaonnea, nyt ei vois meinaan sopivampi arvonta olla! :) Sähköpostiosoite on lumboga@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Vielä on edellinenkin tatuointi paranemisvaiheessa, mutta hinku saada uusi on jo aivan valtava. Seuraava leimani tulee olemaan jo pari vuotta mielessä pyörinyt lause, joka yhdistää rakkauteni musiikkiin, aktivismiin, feminismiin ja taisteluun tasa-arvoisemman maailman puolesta: Know your rights. Kirjoituskonefontilla käsivarressa. Tämä on jo ihan päätetty homma, lahjakortti nopeuttaisi päätöksen toteuttamista aika kivasti.
  Sposti: kaisamal@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Sormiin pitäisi saada mustetta ja suunnitelmat on valmiina. Nyt kun olen vihdoinkin saanut tiskikoneen niin onnistuisi tämäkin projekti, kun aina siirtänyt kun ei viittis käsiä tiskivedessä paranemisvaiheessa lillutella :D
  pecochan@luukku.com on osoite ^_^

  VastaaPoista
 11. Oi. Kai lahjakortissa on sit aikaa käyttää se kun voitan? ;D
  Ottaisin tatuointiin jälkikasvun nimet.. :)
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Selvästi oli söpö ja rakastettu, otan osaa.
  Ottaisin pääskysen nilkkaani. Erosin juuri pitkäaikaisesta suhteesta, sillä en halunnut vielä sitoutua vaan nähdä maailmaa. Tatuointi muistuttaisi ikävinä hetkinä oikeasta päätöksestä.
  vesimeloni94@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. Oh,lahjakortti olisi äärettömän hyvä syy käydä Turkkusessa pitkästä aikaa ^_^
  Viidelläkympillä antaisin arvon tatuoijan jatkaa HYVIN keskeneräistä tatuointiani lasten nimistä.Hieno idea aikoinaan,toteutus jäi vaan kehnon tatuoijan takia puolitiehen =P

  mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 14. wau tyylikäs kuva ;) Ja älyttömän magee arvonta, vihdoin saisin potkua toteuttaa pitkäaikainen haave kuvasta omalla iholla!

  Oma tatskani olisi pääkallolintuhäkki josta lentää ulos kaunis värikäs lintu. Kuva tulisi selkä-olkapää linjaan niin että häkille ja linnulle tulisi vähän välimatkaakin.

  Syy tähän olisi että tatuoinnin häkki kuvastaisi surkeaa lapsuuttani ja äitiäni jonka vankina tunsin olevani, ja lintu taas itseäni tänä päivänä sekä muistuttaisi rohkeista valinnoista joita olen elämässä tehnyt.

  tulipas pitkä kommentti mutta aihe oli itselle hyvinkin tärkeä :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Kaunis tuli kuvasta! Siispä toivoisin itsekin pääseväni saman tekijän kuvittamaksi. Haluaisin jatkaa hyväksi havaittua lintuteemaa, ja ottaisin kylkeen riikinkukon. Itse lintu saisi olla aika pieni, pääpaino olisi värikkäällä pyrstöllä <3
  Onnea minulle! Kiitos muutenkin huipusta blogista, toivotan tälle pitkää ikää ja paljon rakkautta. Osoite on lakaai(at)utu.fi

  VastaaPoista
 16. Ottaisin kuvan karhusta. Karhu symboloi vahvuutta ja rohkeutta, mutta samalla myös vallattomuutta ja rehaamista, turvaa ja suurta syliä sekä samalla jotain todella kipeää, kuin sirkuskarhuja ikään.

  Mulla on sängyn yläpuolella kuva karhusta ja vieressä teksti "kummakos on olla rohkea ellei pelkää". Tatskan ottaminen olis hullun rohkeeta.

  niemi.inka@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Taidokkaasti tehty leima. Itse jatkaisin ranteeni sisäsyrjän kuvaa, tällä hetkellä siinä on liljoja ja köynnöstä merkkinä elämäni tapahtumista: erosta, uudesta alusta, vakavasta sairaudesta. Kaikilla ottamillani tatuoinneillani on merkitykset ja omat tarinansa kerrottavanaan. Kuvaa haluaisin jatkaa koska olen löytänyt viimeinkin sielunkumppanini ja kokenut lyhyessä ajassa hänen kanssaan jo paljon sekä hyviä että surullisiakin asioita, haluan muistaa nämä asiat vielä vanhana mummonakin kiikkustuolissa istuessani ja kantaa ylpeänä muistoja mukanani.

  pikkujenny@windowslive.com

  VastaaPoista
 18. Tatuointipostaukset ihastuttaa aina! Söötti mäyris. :3 Mie ottasin seuraavaksi tatuoinniksi erään olion kuvan itselle tärkeästä lastenkirjasta. Se muistuttaisi lapsuudesta ja on muutenkin sellainen, josta tykkään. Minun mielestä tatuoinnelle ei tarvitse edes olla mitään syitä. Kunhan sen kuvan itselleen haluaa! miirae @hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Mulla on monia tatuointihaaveita, kuten yksinkertainen kompassi käsivarteen tai itsesuunnittelemani pääskyset lapaluun yläpuolelle. :) Vielä ainuttakaan tatuointia ei ole, mutta yhtenä uuden vuoden lupauksena pidän tatskan ottamista. Can't wait!

  niinacmon@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Ajatus tatuoinnista vähän jännittää ja olen kahden vaiheilla (yksi tosin on jo), mutta kovasti kiehtoisi ottaa tatska kolmesta kissastani, jotka ovat mahdottoman rasittavia apinoita ja silti niin rakkaita. Olen suunnitellut salaa mielessäni jotain karikatyyri- tai animetyylistä, jossa pallomahainen vanha kissa johtaisi kahta pientä hönöä :)

  mira.haloska@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Aivan ihana tatska! Mullakin on mäykkytatska koska olen myös hullu mäyräkoiranainen mutta tuo sun on kyllä mieletön!!! Ottaisin uudeksi tatuoinniksi jonkun Uusi-Seelanti tai Hobitti aiheisen tatuoinnin haluaisin muiston maailman upeimmasta lomamatkasta.

  VastaaPoista
 22. Ottaisin tatuoinnin Derek Hess'in kuvasta "Suicide Note". Ja miksi -kysymykseen vastauksena on, että musiikkiaiheinen hiha on vasta alussa ja kaipaa kipeästi täydennystä, Hess on loistava, oivaltava taiteilija ja täytyyhän muusikon heilalla ja rokki/bassopoliisilla olla ainakin yksi pääkallotatuointi. :)

  VastaaPoista
 23. ja osoite siis lammintiina@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Unohtui multaki meiliosote: lmhellbom@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mäkin osallistun, koska jos voitan voin repiä lahjakortin ja säästää ihmisten ihoa sotekeutumasta...nimimerkki Äiti

  VastaaPoista
 26. Älä viitti kiusata, ihan mahtava arvontapalkinto! Tuta ja Sammy on huipputyyppejä, kumpainenkin on väritellyt mun ihoa kertaalleen. Nyt tarkoituksena on käydä lisävärityttämässä (ihana sana..) ranteessa olevaa neliapilaa, ja varata aika ...tittidii... Gizmon piirtämistä varten! Ja koska olen kieroon kasvanut akka, Gizmo näyttäis \,,/ -merkkiä. NIH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en viitti mailiosoitetta tähän laittaa, mutta fakebookista kiinni mut saapi.

   Poista
 27. Ihana arvonta! :) Ottaisin tietysti pitkään himoitsemani ja suunnittelemani Bettie Page-tatskan! Tykkään pin upeista, viiskytluvusta ja old school-tatskoista, joten valinta on sillä selvä! Muitakin uusia tatskaideoita pursuaa päästä, mutta harmi kun ei ole varaa kaikkia toteuttaa yhdellä kertaa :D

  VastaaPoista
 28. Aivan mieletön mäyristatuointi! Itsehän päätin, että kolmikymppisyyden koittaessa ihossa on oltava ainakin jokin niistä lukuisista suunnitelmista, joita oon tähän asti vain harkinnut saamatta mitään aikaan. Juuri nyt kiinnostaisi pätkä Fight Clubista napattua tekstiä: "May I never be complete. May I never be content. May I never be perfect." Koska ikuisen perfektionistin on toisinaan hyvä muistuttaa itseään siitä, ettei aina tarvitse ylisuorittaa.

  artbrutmachine@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Pakko osallistua myös, oon käynyt ottamassa kyseisessä ihanaisessa liikkeessä ekan (ja toistaiseksi ainoan) tatskani.. Eli seuraavaksi kuvaksi olisi haaveena viuhka, oikeaan lapaan vasemman lavan ruusun viereen <3 Ja viuhka siksi, koskapa rakastan menneitä aikoja, erityisesti rokokoo- ja viktoriaaninen aikakausi iskee todella lujaa <3

  annika_bee@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Seuraava tatuointini tulisi olemaan laastari, polveen.

  Paljon muutakin haluaisin, mutta niistä en ole niin varma vielä, esim. my little pony, olkapäähän! toyah(at)msn.com

  VastaaPoista
 31. Tooodella nätti leima tuli! :) Ja sen verran houkuttelevaa arvontaa pukkaa, että pakko kokeilla onneaan vaikka Turku ei se kaikista tutuin paikka olekkaan haha. Mä haaveilen miljoonasta eri tatskaideasta (kuten tyypillistä), ja oottelen Helsinki Inkkiä jo nyt. Yli-innokas mikä yli-innokas, mutta aiheina pyörii mielessä esimerkiksi pöllö, eräs koruni, kliseinen ruusu, kissa/leijona ja huvipuistokaruselli! Perustelut juuri näihin kuviin on enemmän tai vähemmän itselle tärkeitä mielikuvia tai muistoja, mutta suurin syy on kyllä vaan se mieltymys kauniisiin kuviin iholla. Not so deep shit :D

  netuuuw@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Hieno kuva! Mulle kelpais hieno uus leima vaikkapa Kuolonsyöjät tatskana tohon vasempaan kätöseen.
  leena.flinck@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Hieno dogi!
  Mulla on sellainen isompi projekti ajatuksissa toiseen pohkeeseen, mutta idea ei ole vielä ihan täysin kultivoitunut eli se saa vielä hetken odottaa. Haluaisin kyllä yhden pienen symbolin ja se olisi vasempaan nimettömään ääretön. Voisin jättää sormuksen käyttämisen vähemmälle, kun ei se oikein ole mun juttu :)
  empyreum(at)luukku(dot)com

  VastaaPoista
 34. Hieno mäyris! Epäilykseni paikallisia tatuointibutiikkeja kohtaa saattaa sittenkin olla perätön... :)

  Seuraava tatuointini on pieni tuulimylly jonnekin lapaluun tienoille.

  maldities@windowslive.com

  VastaaPoista
 35. apua, minkähän niistä miljoonasta (vähintään) ideasta valitsisi... haluaisin vasemman käden sormiin elementtisymbolit. tai sitten hihanjatkeeksi lisää ruusuja. eikun nyt päätin, ottaisin "j'ai une âme solitaire" -tekstin tissin alle tai käsivarteen!

  PLIIS ONNETAR! on pitänyt matkata ystävän luo Turkuun muutenkin...

  VastaaPoista
 36. ja tottakai unohdin meiliosoitteeni tuosta (vaikka löytyisi se kai blogger-profiilistanikin): tittamirella miukumauku gmail piste com

  VastaaPoista
 37. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 38. Voi, kylläpä sattuis sopivasti, kun oon noihin aikoihin tulossakin Turkuun!

  Mulla on tällä hetkellä kaksi haavetta.

  Toinen on sydän, jonka kulma on irrallaan. Särkynyt. Niinkuin minä. Se tulisi oikeaan hartiaan/lapaluuhun. Koko noin 7x7cm.

  Toinen on tribaali. Kyllä, tiedän, so last season. Muttakun. Mulla on kaulakoru, missä on tribaali. Ja tämän kaulakorun omistaja on mulle erittäin rakas ihminen. Olen kantanut korua kohta vuoden, ja tiedän, että pian joutuisin antamaan sen takaisin. Siksipä tahtoisin kantaa tribaalia muistona, ikuisesti iholla, kun en enää kaulassa voi sitä kantaa. Tämä tulisi oikeaan jalkaan, nilkasta polveen, eli n. 30cm pitkä ja n. 10cm leveä.

  // Urpå unohti osoitteensa: sanzkeprkl at netti dot fi

  VastaaPoista
 39. Kissatatuoinnin ottaisin varmaankin, vaikka pari kisua löytyykin jo toisesta sleevestä. Mutta ei kai niitä voi olla liikaa?

  enceboo♥gmail.com

  VastaaPoista
 40. Voi kun teidän blogi on hieno!<3 :) Ja tatskakuume mullakin taas on, tosin aika on jo varailtuna Treen suunnilla;) Lisää toki aina haluisin, käsiin enimmäkseen. Seuraavan ajan jälkeen olisi kiva tatuoida mun yhden tatuoinnin jatkoks In Flamesin yhden albumin kuvan. Korppi, jolla näkyy kylkiluut ja on tavallaan haalee side silmillä:) (p.s. mullaki nykyää blogi, tosin oon ihan amatöörivaiheessa:D)

  VastaaPoista
 41. Huu, eräs ystävä käynyt useastikin tuolla tatuoitavana ja jälki on ollut kyllä ihan mielettömän upeaa, että enpä kyllä pistäisi itsekään pahakseni pistäytyä piikiteltävänä tuolla. Mäyris on huikea ja paikkavalintakin osuva! Mää oon haaveillu jonnin sortin meriaiheista tatulointia lisää, pari ankkuria kun löytyis jo mutta jotain muuta! Tai ehkä joku muhkea old school -ruusu. Kämmenselkiin tahtoisin, tahi kaulan sivuun, tahi juurikin käsivarren alaosaan kainalon viereen, vaikka kipeää ottaiskin... Mutta kun! Pitää saada hihat täyteen! (saija piste kankaanpaa ät hotmail piste com )

  VastaaPoista
 42. Mahtava mäyris <3

  Paljon on ideoita uusiin tatskoihin, tällä hetkellä ehkä hallitsevimpana pääskynen Onnellinen prinssi -sadusta, koska se satu on monella tapaa mulle tärkeä ja siihen sisältyy muistoja. Pääskysellä ois rubiini tai safiiri tai lehtikullan palanen suussaan tai sit ois useampia pääskyjä.. Noh, kuitenkin :D Lisäks isäni kertoma elämänohje "älä koskaan katkeroidu" tulee joskus, jollain kielellä, olemaan ihossani!

  Turku Tattoo Parlourissa joka tapauksessa haluisin taas käydä leimautumassa, joten laitan sormet, varpaat ja korvalehdet solmuun ja toivon lujaa! :D

  ( kurbage ät hotmail piste com )

  VastaaPoista
 43. Uskomattoman siistit ruusut näyttää Tuta tehneen turkutattooparlourin gallerian perusteella. Ruusuja iteltä jo löytyykin mutta tollanen realistinen olisi sairaan upea. Liike olisi kyllä itsessään jo kuvien perusteella näkemisen arvoinen. Parastahan olisi päästä sinne ottamaan kuvaa :)

  lauri.nyholm@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Huikee mäyris tuli kyä! :p
  Itellä ois noin kastoistabiljoonaa ideaa, mutta tälläi päällimmäisinä nyt olis yhden vanhan kuvan siistimistä ja värittelyä tai kuva mun nirppanokkakissasta, joka on maailman kaunein kissa. Lisäks siinä sivussa haluaisin jo ehkä kliseisen hipsterit viikset etusormen reunaan :p
  Tuta onkin mun jalkapöytää rääkänny jo aikasemmin, joten kovasti ny jännäämään ja toivottavasti pääsen sen kiusattavaksi uudelleen!

  nimetuuu@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Hienoa jälkeä, arvonta sattu hyvään saumaan. Mieletön tatska kuume ollut, oon koittanut ettiä uutta tatskaajaa joka sais laittaa lisää matskua mun rakkaisiin kuviin:)

  Katariina.kylmanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Siis mulla on just tollainen mäyräkoira - elävä siis, ja sen verran dorka otus etten sitä tatuoisi itseeni. :D Tatuointi-ideoita ois kyllä toteuttamista odottamassa, joten lahjakortti ois niinkuin parasta ever.
  periaatteennainen@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Mäykky on mahtava!

  Tykkään graafisesta ja mustavalkoisesta; seuraavan tatskan haluaisin vasemman käsivarren sisäsyrjälle muistuttamaan siitä, että kaikesta selviää.

  VastaaPoista
 48. Aika hottis koira :D Itse ottaisin varmanakin sugar skullsin, semmoine uupuu vielä ihosta.
  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Oi vitsit mikä tatskahimo, onneks kerkeen vielä osallistua! seuraavaksi meinaan ottaa kuvan yhdestä mun lemppari lapsuuden satukirjasta.
  ahogstro@abo.fi

  VastaaPoista
 50. Hemmetti, pakkohan tähän nyt on osallistua. Kaksi vuotta jo vatvonut yhden kuvan kanssa. Kuva itsessään on aivan mahtavan hieno pata akka eräästä vanhaakin vanhemmasta pelikorttipakasta. Pitkään oon jaakaillu sen kanssa, kun on puhdas ihokin kaunis. Tän jos voitan ni se on merkki ylemmältä taholta!

  - Susa
  sjmraj(at)utu.fi

  VastaaPoista
 51. Suunnitelmissa ois ottaa tatuointina lainaus George Orwellin Animal Farmista.Tyyli on vielä pohdinnan alla, sillä haluisin muutakin kuin pelkän tekstin, eli jonkinlaiset puitteet pitäis päättää. Ideoita vaan on liikaa. neemvu@utu.fi

  VastaaPoista
 52. Pakkohan tähän on osallistua! ;) Ensimmäinen tatuointi pitäisi piiiiiiiitkän harkinnan jälkeen käydä ottamassa. Aika pieni tekstinpätkä olisi tulossa kätöseen ja olen juurikin Tattoo Parlouria harkinnut paikaksi, joten tämähän sopisi paremmin kuin hyvin.

  adamantrix (a) gmail.com

  VastaaPoista
 53. Jee, hyviä tatskaideoita teillä! Suorastaan inspiroidun itekin :) Vielä huominen aikaa osallistua!

  VastaaPoista
 54. oi mite ihanan veikee kuva!:DD Ite haluaisin Lumikin kuvan ottaa koska oma nuoruuteni oli hyvin samanlaista ku Lumikilla ja haluaisin kyseisen prinsessan muistuttamaan vaikeuksista mitkä tarmolla taistelin läpi. Muutenkin hirvee leimakuume ku kesä tulossa ja haluu jotai kuvaa millä rehennellä sitten :DD

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!