torstai 2. tammikuuta 2014

Start wearing purple

Palaan lyhyeltä blogilomaltani. Voisinpa sanoa olevani täynnä energiaa, mutta en voi, sillä ahkera sohvalla makoilu ja suklaan nauttiminen on tehnyt minut a) kipeäksi ja b) plösöksi. Nyt olen ollut jo aamusta asti karkkilakossa (hyvin menee tähän asti!) ja katsastan yliopistoliikunnan kevään antia. Kuinka klassista tammikuuta. Jatkan taas itämaista tanssia, mutta sen lisäksi voisin alkaa harrastaa vaikka taekwandoa tai karatea! Onko kellään kokemusta kummastakaan? Saako niissä helposti turpaansa? Kumpi on hyödyllisempää? Lisäksi voisin välillä käydä jossain ihanassa venyttelyssä, kehonhuollossa ja uimassa... No, jos nyt edes yhteen noista jaksaisin mennä, olisin tyytyväinen.

Epäonnistumisien, mokien ja nolojen sattumuksien vuosi! Hurraa!
No, sitten varsinaiseen asiaan. Siskoni Sekopää oli luonamme kylässä, ja saimme aikaan muutakin kuin sohvalla makoilua. Kuten videolta tarkkasilmäisimmät nenäapinat huomaavat, värjäsimme tukkaa. Emme sentään minun tukkaani, koska minulla on tukka-angsti. Kyytiä saivat Sekopään hiukset! Ja ei sille voi mitään, että on paras: tukasta tuli mahtava.


Sekä Sekopään bloginimi että tukan väri saivat tämän biisin soimaan päässäni.


Ostimme purkin vaalennusainetta ja jaoimme sen kahteen osaan. Blondasimme Sekopään latvat kahteen kertaan ja vedimme päälle violetin suoravärin. Vähän jännitti, tarttuuko väri kellertäväksi jääneeseen tukkaan, mutta hyvin se tarttui. Vaalennusaine maksoi 12 e ja violetti shokkiväri 8 e (Cybershopista), joten hinta ei noussut kovin korkeaksi.Vitsit me ollaan hyviä.


Minun lempparikuvani

Sekopään lempparikuva
Lähdimme vuoden ensimmäisenä päivänä hiukan kuvailemaan tukkaa (ja Sekopäätä) rautatien ylittävälle kävelysillalle. Olen niin kateellinen tuosta tukasta! Se näytti mahtavalta myös ponnarilla. Sekopäällä on tuolla piilossa sivukaljukin, mutta silti tukkaa riittää vaikka muille jakaa.


Holy Mary
Nyt on kyllä badass-meininkiä!


Suoraväri on siitä kätevää, että se ei vahingoita hiuksia samalla tavalla tavalla kuin kestoväri. Se pysyy ihan kivasti tukassa, n. 10 pesua, ja purkista riittää kahteen kolmeen värjäyskertaan. Sitten voikin jo vaihtaa väriä. Väriä saa vaalennettua esimerkiksi sitruunahoidolla, C-vitamiinipillereillä tai syväpuhdistavalla pesulla. Sitten päälle vaikka punaista, sinistä, pinkkiä tai miksei jopa vihreää :)

Yhteen kuvaan tallentui hymykin :)
On aina ihanaa, kun siskoni tulevat kylään. Tottakai nautin heidän loistavasta seurastaan, mutta on kivaa myös meikata, stailata ja kuvata heitä. Ensinnäkin siksi, että he inspiroivat minua, ja toiseksi siksi, että he tottelevat minua kyselemättä turhia ;D

ps. Voisin saada aikaiseksi tänään vastata kommentteihin! Kiitos niistä, ne ovat ihania, keep them coming <3 Haluan vastata kaikkiin ajatuksella, joten kiireessä vain luen ne ja vastaan myöhemmin.

12 kommenttia:

 1. Makia tukka! Ja aika, hm, erikoinen biisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiks ookki! Ja biisi on ihan paras :D Hyvä nimimerkki sulla muuten, tässä postauksessa esiintyvän pikkusiskon oikea nimi ;)

   Poista
 2. Hah, shokkiväri dip dye taitaapi olla tän uudenvuoden juttu, itse vedin juuri kirkkaan vihreät latvat ja kaverini bailasivat pinkeissä ja sinisissä dipeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä on näkynyt vähän joka puolella ja päätettiin mekin kokeilla :) Ihania värejä teilläkin! Oon aina haaveillut vaaleesta tukasta, koska sillon vois vetää aina eri shokkivärejä päähän ilman kauheeta blondausta ja hiusten pilallemenemistä :O

   Poista
 3. Upean väriset hiukset. Siskos on kyllä aivan Björkin näköinen näissä kuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Björkin! :D Pitää mainita siskolle. Kiitoksia kiitoksia, mäkin tykkäsin noista, olin jopa vähän kateellinen.

   Poista
 4. Jujutsua kokeilleena voin kertoa ettei noissa lajeissa suoraan turpaan saa mutta ei mustelmiltakaan välty :) ne on kuiteskii kontaktilajeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin taekwondoa ja me vaan pompittiin ympäriinsä. Se oli enemmänkin sellasta aerobista liikuntaa, ku olisin kaivannu tekniikoita :/ Kysyinkin, että koska aletaan mättää turpaan toisiamme, mutta ei kuulemma ikinä :D Ehkä karate on enemmän mun tyylistä, käyn kokeilemassa ainakin!

   Poista
 5. Ihanat hiukset :) Itsellä ei shokkivärit kyllä 10 pesua kestä, kirkkaana ehkä 3 pesua ja sitten alkaa karata väri ^^ Viiden pesun jälkeen ei muistuta enää punaista, mutta voipi johtua ihan puhtaasti siitä, että punainen kestää kaikista huonoiten tukassa tai sitten minulla on vain hirviän huonokuntoiset hiukset :D Ehkä vähän molempia. Tai sitten riippuu pitkälti värimerkistä.

  EEPPINEN BIISI! Ja ihan siitä syystä capsilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sisko raportoi myös samanlaisia tuloksia. Se on nyt jo värjännyt tukan toiseen kertaan! Mulla kesti paljon pitempään sillon joskus kun niitä värjäilin punasiks ja pinkeiks. Ehkä se riippuu tukasta tosiaan, vaikka ei mullakaan hyväkuntoset hiukset ollu niiden blondailujen jälkeen :P

   JA EEPPINEN ON, TOSIAANKIN! :D

   Poista
  2. Ihania kuvia! Mikä sävy tuo violetti oli? Jotain niitä directionsin värejä? :)

   Poista
  3. Se oli sellanen vaaleenpunanen purkki, CrazyColor muistaakseni :) sävy hot purple. Hius jäi vaalennuksesta vähän keltaseks, mutta ei haitannu yhtään, toi tarttu hyvin siihen päälle!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!