tiistai 19. marraskuuta 2013

Working girl

Hei vain, en ole vielä sulautunut sohvaan! Minulla on teille ostosvinkki. Mainostin aiemmin tilanneeni Ellokselta paketin, ja tässä paketin sisältö:


Ihan mieletön paitamekko! Ihan just semmoinen, mitä olen haeskellut Ebaysta jo vuoden päivät. Ja sitten löysinkin sen niinkin turhasta paikasta kuin Elloksen nettisivuilta. Alennuksesta! Itse maksoin tästä 25 e, mutta nyt se näyttää olevan vielä enemmän alennuksessa. En saa tästä mainostuksesta mitään, oikeastaan Ellos on ärsyttävä lafka: kerran kun sieltä erehtyy tilaamaan jotakin, niitä mainoslappuja ja alennustekstareita tulee sitten joka luukusta! Olo on kuin Harry Potterilla. Tämä mekko oli kuitenkin roskatulvan arvoinen. Siinä on kellohelma, eli alle voi tarpeen vaatiessa tunkea tyllihameen, ja helma kohoaa oikein nätisti.


Tilasin saman tien samaa mallia olevan mutta eri kuosisen (puna-valkoruudullisen!) mekon. Näitä arkimekkoja ei voi nimittäin ikinä olla liikaa! Tämä on maailman helpoin arkivaate. Minulle tulee tässä asussa olo, kuin olisin tehtaassa työskentelevä työläistyttö, ei siis sellainen working girl jota ehkä otsikon perusteella luulitte. Senkin törkimykset.

Tässä on taskutkin ja kaikki!
Kuvat on ottanut Scoundrel, ja jossain vaiheessa näytän teille samalla reissulla hänestä ottamiani kuvia ;) Mutta tämä oli tällainen nopea piristys päiväänne ja vinkki kaikille niille, jotka täydellistä paitamekkoa etsivät. Suurta ajattelijaa lainatakseni: "Joskus ihanat asiat tulevat vastaan Elloksen paketeissa." - MRV -


8 kommenttia:

 1. Näyttää paljon paremmalta sun kuin Elloksen mallien päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tää on ihan kellohelma, mitä ei Elloksen mainoksessa ees mainittu. Hassua, koska kellohelmaan menee kangasta paljon ja luulis sen olevan myyntivalttikin. Ihme, että noi oli alennuksessa!

   Poista
 2. Tuo on niin paras mekko, tilasin keväällä saman juurikin puna-valkoruudullisena. :) ja nyt tuo vaaleansininenkin näyttäisi houkuttelevalta, koska se tosiaan näyttää sun kuvissa paremmalta, kuin elloksen sivulla. Ainakaan ei ole enää hinnalla pilattu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ostin kanssa samalla sen :) Siitä onkin kuva tossa uudessa postauksessa. Tykkään molemmista, ja harkitsen vielä kolmannen ostamista, koska tosiaan hinta on niin edullinen :)

   Poista
 3. Kannattaa peruuttaa turha mainostulva, onnistuu elloksen sivujen kautta ja/tai sähköpostiviestillä.

  Mekko on todella hieno! katselin sitä itsekin, mutta en taitaisi osata pitää tuon tyylisiä vaatteita itse, vaikka ne muiden päällä upeita ovatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuuko? Kiitos vinkistä! Olen ihan ahdistunut, kun sieltä tulee sellainen määrä roskapostia että huh huh. Kiitoksia myös kehuista :)

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!