maanantai 11. marraskuuta 2013

Uuuuuuu, it's halloween!

Juhlin tänä vuonna halloweenia kaksi kertaa, koska olen kauhean hirveä. Kaikki halveksuvat tätä juhlaa, koska pitäisi vissiin juhlia oman kulttuurin perinteen mukaisesti pyhäinmiesten päivää tai kekriä. Ihan kuulkaa sama, millä nimellä sitä kutsuu, mutta halloween nyt sattuu olemaan hirveän mediaseksikäs nimitys, joten minä seksikkäänä ja meediona juhlin halloweenia.

Ensimmäisistä juhlistani nyt ei kovinkaan paljon kuvia ole, mutta tässä kuitenkin asuni. Idean varastin Stormikselta, koska olen seksikäs mediapöllijä. Itseasiassa varastin häneltä myös asuun kuuluvat vaatteetkin.


Nämä juhlat pidin opiskelijakollegoilleni. Oikein panostin ja hommasin kurpitsankin, mutta siitä paskiaisesta ei kyllä saatu muuta iloa kuin tämä kuva ja yhden illan hupi. Koska taattua laatua vain Lidlistä, kurpitsa mädäntyi heti seuraavana päivänä! Se oli sisältä ihan mustan homekarvan peitossa ja sitten se lösähti kasaksi :D


Koska olen suomalainen, saan juhlia halloweenia milloin lystään, ja kuten sanottu, lisäksi monta kertaa. Tämän vuoksi pidin seuraavana viikonloppuna toiset pippalot. Olin Helsingissä hoitamassa sisaruskatrastani, ja vanhin kotona asuva siskoni Sekopää täytti angstiset 15 vuotta. Järjestimme tietenkin hänelle halloween-synttärit. 

Synttärisankari Sekopää oli pukeutunut vankikarkuriksi, mutta pesi piirtämäni viikset pois :(
Itse olin perinteinen luurankonaikkonen. Ensin maskeerasin kaikki 7 lasta, joten omaan naamaan ei jäänyt kauheasti aikaa. Laatu ei ollut laadukasta. Siksi hc-muokkaukset!


Sammakkoprinsessa keksi itselleen ihan huippuasun. Tunnistatteko? ;)


Rakastan juhlien järjestämistä, koristelujen tekemistä, leipomista ja tietenkin ihan sitten sitä juhlimistakin. Erityisen kivaa on miettiä, minkälaisen kakun teen kellekin. Sen pitää olla persoonallinen! Yleensä kakkuni ovat rumia mutta herkullisia. Nyt rumuudesta olikin vain hyötyä, sillä halloweenina pitää syödä kaikkea ällöttävän näköistä. Tein Sekopäälle kakun, jossa oli mansikka-, sitruuna ja salmiakkitäytteet. Suurin osa lapsista jätti salmiakkitäytteen syömättä! Järkyttävää.


 Yläkertaan teimme kauhuradan, joka oli aika loistava! Lapset menivät radalle yksitellen. Ensin piti kiivetä pimeät rappuset ylös, ja rappusten yläpäässä oli tuuletin, joka tuuletti jätesäkinsuiruja naamalle. Valona oli ainoastaan tällainen pelottava naama:


 Sitten piti ryömiä pieneen eteiseen, jossa olikin sumopainija roikkumassa hirressä. Siitä ryömittiin pientä käytävää pitkin kauhujen huoneeseen, jossa oli muovipusseja lattialla, hämähäkinseittiä, ällöttäviä purkkeja täynnä limaa ja olioita sekä outoja valoja. Jokaisen piti kurkistaa itseään vessan peilistä, mutta yllätys olikin vessan lattialla: laitoin lattian suojaksi jätesäkkejä ja siihen päälle keitettyjä makaroneja. Rata piti suorittaa siis paljain varpain :D Sitten piti kurkistaa komeroon, jossa minä olin kaltereiden takana ja soitin pelottavaa pikkutyttönauhaa: "I'm watching you. I'm in here! Come and find me!"

Lopuksi mentiin istumaan pelottavaan palvontahuoneeseen, jossa oli ruumis sängyllä ja tällainen alttari:

 Tässä vielä video alttarista:Huuuuu! Lopuksi teimme vielä pienen karkki vai kepponen -kierroksen naapurustossa melkein koko lapsiporukan voimin. Oli hauskaa :) Nyt voin hyvin mielin siirtyä odottamaan joulua ja suunnittelemaan pikkujoulujuhlia! Lisäksi joulukuussa on ihan hirveästi synttäreitä, mm. maailman parhaimman ja seksikkäimmän varas-luuranko-meedion, MRV:n ;)


2 kommenttia:

  1. Halloween! Paras juhla kaikista! Teillä näyttää olleen kivaa ja Sammakkoprinsessa on ilmiselvästi MH ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osasitpa arvata ovelasti ;D Oikeassa olet, sekä kivuudessa että SP:n roolissa.

      Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!