tiistai 22. lokakuuta 2013

Lentäjän tytär luettelee vikojansa

Viime viikon olin vähän kiireinen, joten en ehtinyt teitä paljon sanoillani hellimään. Onneksi tein kuitenkin videon, jota voitte katsoa uudestaan ja uudestaan, jos ikävä yllättää. Eilenkin oli jännä päivä, sillä olin telkkarissa pölhöilemässä. Olisin luullut olevani hölmömpi, mutta ihan hyvinhän se meni. Nyt jaarittelen teille sekavia selostuksia itsestäni ja vioistani. Kuulenko villejä jippii-huutoja?

Kuvat ovat muuten Oripää Airshowsta, jossa heinäkuussa kävin pällistelemässä. Ne eivät ole ehtineet tänne blogiin jostain syystä aiemmin, mutta hyvää kannattaa odottaa. Mielestäni ne sopivat tähän postaukseen, sillä olen itsekin kuin taitolentokone: välillä ylösalaisin ja syöksykiidossa.

Yleensä keskityn tässä blogissa ja elämässä yleensä puimaan vain hyviä ja iloisia asioita, koska mielestäni huonoja ei kannata vatvoa eikä ainakaan levitellä muiden ihmisten naamalle. Olen nyt kuitenkin saanut palautetta, että se antaa minusta ylimielisen ja ärsyttävän täydellisen kuvan. Haha, sallikaa minun (ja kaikkien, jotka minut tuntevat) nauraa :D Sellainen en todellakaan ole!


Tai no, ylimielisyydestä minua voisi välillä syyttää. Täydellisyydestä ei niinkään, mutta sitä aina tavoittelen. Tämä on yksi vikani: jos en voi tehdä jotain hyvin, en tee sitä lainkaan. Olen kunnianhimoton enkä tee elämälläni mitään suurta. Olen laiska.

Tällainen symppis!
Kaikenlaisessa urheilussa olen todella huono. Saan itämaisessa tanssissa lantioni vielä jotenkin liikkumaan, mutta kun pitäisi alkaa askeltaa, törmäilen muihin ja näytän yhtä elegantilta kuin talviuniltaan herännyt karhu. Minua on ala-asteella kiusattu, klassisesti varsinkin niillä liikuntatunneilla, joten esimerkiksi hiihtäessä tai juostessa suutun ja loukkaannun helposti. Se on oikeastaan jo aika koomista: kun syke nousee, MRV ylitulkitsee. Mihinkään ratkiriemukkaisiin pallopeleihin minua ei saa ollenkaan, hermostun jo ajatuksesta.

On vaatinut hirveästi töitä, että uskallan käydä yliopistoliikunnan jumpissa, enkä sinne vieläkään mielelläni mene. Tänään kuitenkin ihana ystäväni "Mrs. Suomi" saa todistaa koikkelehtimistani jossakin Body Functioniksi kutsutussa. Pitäkää peukkuja hänen varpailleen!

Vähän nolotti pitää suikkaa, koska paikalla oli oikeita lentäjiä :D Kuvan otti "Viikinki"
Olen hirveän kärsimätön. En jaksa minkäänlaista tekemättömyyttä. Kaiken pitää tapahtua heti tai ainakin pitää olla tiedossa, milloin tapahtuu. Tykkään kyllä siis makoilla sohvalla ja istuskella kahviloissa, mutta minulla pitää aina olla jotakin lukemista tai oheistekemistä. En jaksa venkoilua ja epävarmuutta, päätökset pitää tehdä tsap-tsap-tsap ja sitten toimia.

Nämä koneet ovat paitsi muutaman metrin päässä toisistaan myös ylösalaisin, siis YLÖSALAISIN!

Olen ärsyttävä ja tykkään väitellä ihmisten kanssa.

Kuvan otti "Viikinki"

Taivas on tarkoituksellisesti puhkipalanut :D
Olen mukamas kovinkin avoin ja kerron kaikkia nolojakin juttuja itsestäni, mutta oikeasti valitsen tarkkaan, mitä asioita ihmisille näytän. Heikkouksiani en paljasta koskaan kenellekään. En itsekään ole varma, onko minulla sellaisia. Olen oppinut suojautumaan muilta ihmisiltä huolellisesti. Tässäkin postauksessa luettelen vikojani, mutta mikään näistä ei ole minulle oikeasti paha paikka. Nämä ovat ihan kylmiä faktoja, jotka olen tiedostanut ja hyväksynyt itsessäni.

Valosta pimeyteen
En jaksa liian tunteellista lässytystä. Edellinenkin kappale on minulle jotenkin vastenmielistä liibalaabaa, enkä halua lukea sitä enää uudelleen.

Queen of the Skies lentää ylösalaisin ja näin matalalla
Yleissivistyksessäni on valtavia aukkoja. Ylioppilaskirjoituksista kuulin vasta lukion ekalla tai tokalla. En tiedä mitään urheilusta. Se vanha vihreä Trivial Pursuit on minulle kammotus: en osaa vastata yhtään mihinkään.

Nousukierre - elämäni tarina
Otan liikaa vastuuta, paitsi asioista myös muiden tunteista. Mietin usein läheisiäni ja heidän turvallisuuttaan. Yritän ratkoa kaikkien ihmisten ongelmia ja ärsyynnyn, jos he eivät kuuntele loistavia neuvojani.

Syöksy ja viime hetken korjaus - tältä näyttää vapaus!
Tunteeni vaihtelevat nopeasti ja toimin liikaa niiden mukaan. Päiväni saattaa mennä pilalle, jos näen inhottavan unen. Jokin pieni juttu saattaa saada minut ärsyyntymään kaikkiin maailman ihmisiin. Usein haluan olla yksin.


No niin, siinä oli minun säröjäni. Ei varmaan piristänyt yhtään ketään, mutta toivottavasti olen nyt vähän todellisempi. En tosiaankaan ole aina iloinen ja jee jee -tyyppi, vaikka niin monet (minut oikeassakin elämässä tuntevat) luulevat. Mutta yritän olla, sillä angstisuudesta ja kiukuttelusta kärsivät kaikki.

Vioistani huolimatta pidän itsestäni ja olen tyytyväinen siihen, mitä olen. Jatkossa keskityn taas kivoihin asioihin, tämä nyt oli vähän tällainen postaus.11 kommenttia:

 1. Uuuuu, olipas kiva postaus ja kuulostipa paikoin kuin olisit puolestani kirjoittanut. Töllöttimessä meni oikeen mainiosti, hyvältä näytit, olit ehkä ujomman oloinen kuin olisin ajatellut - eli hauskaa kontrastia antoi blogille se esiintyminen. Komiikkaa toi vielä se, että olet mukana setissä vanhan koulukaverini Minnan kanssa. Täytyy siis katsoa tänään vielä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli kiva :) ajattelin, että tämä nyt ei ketään kiinnostaisi, mutta ehkä minusta tulee sitten inhimillisempi kuva. Olen tietoisesti vaöinnut blogiin hiukan ironisen itseriittoisen asenteen, ihan hyvä, etten vaikuttanut samalta ohjelmassa :D miltäs loput ohjelmat näyttivät mielestäsi?

   Poista
 2. iiik, kun näin sut siinä arvostele mun illallinen sarjassa niin kuulosti ihan oudolta kun sanottiin sun oma nimi ! Niin oon tottunu tohon mrv nimeen..:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo, nyt mysteerisyyteni kärsii :D Ei minua haittaa,j os lukijat tietävät oikean nimeni, mutta en halua blogin löytyvän Googlesta omalla nimelläni :)

   Poista
 3. Voitko valaista hieman herännyttä epäilystä? Oletko horoskoopiltasi Rapu? Lienee tullut esille aiemmissa postauksissa,mutta en jaksa muistaa nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole missään siitä avautunut, koska en tiedä, mitä ajattelisin horoskoopeista yleensä. Mutta olen Kauris :) millä perusteella ravuksi luulit?

   Poista
 4. Tunnistan itseni sinusta. Ööö.. tai siis you know what I mean :D
  Jos et niin hermostun.

  ;)

  VastaaPoista
 5. Sama vika, jos en voi tehdä hyvin, en tee ollenkaan. Itse lukisin tämän itsessäni hyvinkin kettumaiseksi viaksi, joka häiritsee kaikkea tekemistäni :D Mutta etiäpäin sanu mummu hangessa!
  Heräsi myös kysymys, ketäpä ei olisi kiusattu :( minua ainakin. Se on jättänyt aika syviäkin jälkiä ihan arkiseenkin käyttäytymiseen.
  Noniin, ei mulla muuta tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ärsyttävä piirre,mja olen yrittänyt opetella siitä pois. Esimerkiksi blogia kirjoitan, vaikka aina ei tunnu sujuvankaan niin hyvin. Kiusaaminen on kyllä vaikuttanut paljon, mutta toisaalta osa vaikutuksista on ollut ihan positiivisiakin. Esimerkiksi olen joutunut kasvamaan aikaisemmin ja oppinut itsereflektiota. Siedän yksinoloa enkä mene yleensä mukaan laumavillityksiin. Pidän heikompien puolia ja olen empaattinen. Toisaalta en tiedä, olisinko tällainen ilman kiusaamistakin :)

   Poista
 6. Juu, unohdin märehdyksissäni kokonaan nuo positiiviset puolet. Varsinkin viimeaikoina olen huomannut itsessäni sellaisen, että jos jotakuta henkilöä kritisoidaan kärkkäästi tai jopa suoranaisesti haukutaan jossain porukassa, tunnen pakottavaa tarvetta sanoa "mutta toisaalta..." ja esittää mahdollisen motiivin henkilön tekemille virheille, tuoda ne inhimillisemmässä valossa esiin, oli haukunnan kohteena heikko tai vahva, mukava tai vähemmän mukava henkilö. Ilmankos olen usein mielipiteideni kanssa yksin, mutta ihan oikeesti, mikä on tää lynkkausmentaliteetti joka tuntuu kaikkialla vallitsevan? Missä on anteeksianto? :( Meni taas aika intohimoiseksi paasaukseksi ja hyppäsi vähän aiheesta kukkaruukkuunkin, mutta tämä on mielestäni tärkeää :)

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!