torstai 5. syyskuuta 2013

Maailman parasta vaimoutta

Mieheni syntymäpäivä oli lähestymässä ja jouduin ihan paniikkiin (niinkuin aina).
Olin jokaisena juhlana onnistunut jotenkin yllättämään hänet säästämällä rahaa ja ostamalla jotain isoa ja odottamatonta.Tänä vuonna rahat olivat kuitenkin vähissä enkä ollut onnistunut säästämään.

Uskokaa tai älkää, näinkin ihanan vamon pitää ostaa miehelleen synttärilahja! Tässä on upea asuni hurjana päivänä, huomatkaa mekkooni sopivat Iron Fistit <3


Mieheni on ihan hulluna putoamisiin ja lentelemisiin, joista hän näkee uniakin erittäin usein. Sain sitten kuningasidean, ja blogin nimissä lähetin elämyslahjat.fi-sivustolle kyselyn, haluaisivatko he tehdä blogimme kanssa yhteistyötä.
Minulle sitten lähetettiin lahjakortti benjihyppyyn upeassa rasiassa, jonka sain ylpeänä antaa miehelleni. Matkasimme Mikkeliin ja hän sai kaatua pää edellä tuntemattomaan köyden varassa (perin miehinen haave, sillä itseäni ei moinen huvittaisi ollenkaan?) Mies oli onnellinen, ja sanoi putoamisen tuntuneen juuri sellaiselta, kun hän toivoi sen tuntuvan.
Onnistuin sitten taas tekemään miehelleni ihanan syntymäpäivän! Vinkkinä kaikille niille, jotka ajattelivat ostaa isäinpäivälahjaksi vaikka jonkun pelin: ettekö mielummin haluaisi lähteä ulkoilemaan, sen sijaan että liimaatte puolisonne takapuolen sohvaan seuraavaksi kolmeksikymmeneksi (tai enemmäksikin) tunniksi? :P Sivustolta löytyy kaikenlaista muutakin, esimerkiksi laskuvarjohyppyjä, josta mieheni jäi vielä haaveilemaan. Loppujen lopuksi xbox-peli maksaa kuitenkin suurinpiirtein saman verran kuin tämäkin benjihyppy.
En ole mikään paras valokuvaamaan, varsinkaan kun katselen kauhusta kankeana :P
Sellaista tällä kertaa! Oletteko te keksineet jotakin ylimahtavaa lahjaa, jonka haluaisitte jakaa vinkkinä täällä muille? :)


15 kommenttia:

 1. Papa lähti kerran ulkomaille seikkailemaan ja laitoimme kirjeen mukaan jonka vannotin avattavan vasta perillä... se oli hieman riski, koska ei ollut kännyköitä, no papa muisti avata kuoren ja siellä oli tuhat markkaa ostosrahaa :)

  VastaaPoista
 2. Ensi kerralla ilman köyttä, reppu selässä :)

  VastaaPoista
 3. Vau mikä kaunotar! Ja ihanakin tietysti, kun tollasta miehelle järjestät :) itse en ole mitään super kivaa oikein ikinä keksinyt, mutta tämä voisi olla hyvä idea. Minunkin mieheni on vähän hurjapää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitos :) Tykkään antaa lahjoja, arjessa en ole mikään paras tunteitteni osoittaja, näytän rakkauttani ostamalla asioita :P Ja kannattaa kyllä, mieheni kehuskeli lahjaani ympäriinsä ^^

   Poista
 4. Onpa hauska idea. Vähän erilainen tosiaan, ja uskon kyllä, että sun mies tykkäs. Upee lookki sulla muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olin hirveän onnellinen kun kerrankin sopivat vaatteet yhteen, niin piti laittaa oikein kuva siitä tänne :P

   Poista
 5. Minä annoin kerran miehelleni lahjaksi ilotytön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, toivottavasti et tullut samalla antaneeksi tauteja <3

   Poista
 6. Vau mikä malli oot! Ihan niinku olisit joku julkkis, jota paparazzit on päässyt kuvaamaan salaa :) ja miehes on rohkea. benjihyppy olis mun pahin kammoni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kohteliaisuudesta ^^ Joo niin on! Ihmettelen kuka haaveilee moisesta!

   Poista
 7. І rarеly create comments, but i did a few searchіng and wound uƿ here "Maailman parasta vaimoutta".
  And I do have 2 questions for you if it's allгight.

  Could it be jսst me or does it look as if like a fеա of these responsеs come across
  aѕ if they are comіոg from brain dead individuals?
  :-P And, if you are writing at othеr online sites, I'd like to follow anything fresh you haνe to post.
  Would you mаke a list οf all of your shared sites like your Facebook page, twitter
  feed, or linkedin profile?

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!