maanantai 17. kesäkuuta 2013

Täältä tulee hauki

Sydämemme murtui eilen, kun saimme lukea Henny Laasasen blogista, että naisellistumisyrityksemme oli mennyt pieleen. Hän kirjoittaa siellä näin:


1. Kukkamekko on oikea vaatetus naiselliselle naiselle, mutta hauen kokoinen tatuiointi käsivarressa ei ole.  

Emme siis onnistuneetkaan, vaikka oli kukkamekko (joka oikeastaan oli sortsiasu! toim. huom.) ja kaikki. Pahinta kaikista oli, että tutoriaalimme oli johtanut harhaan teitä, rakkaat lukijat. Tämän vuoksi lähdimme Cafe Braheen hukuttamaan suruamme vaaleanpunaisten muffinssien tuhansiin lohduttaviin kaloreihin.


Tuska ja suru purkautuivat. Olimme niin kovin yrittäneet tehdä maailmasta naisellisempaa paikkaa :(


Olimme pimeässä tunnelissa vailla ulospääsyä. Yhtäkkiä, kuin enkeli taivaalta, edessämme seisoi kalakauppias, ja kalojen paljous ympäröi meidät. Pelko valtasi meidät, mutta kalakauppias sanoi meille: "Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko naisväelle. Tänään on teille jostain järvestä kalastettu hauki. Tämä hauki on keskimittainen hauki." Tämä keskimittainen hauki ei ollut lähellekään samankokoinen MRV:n tatuoinnin kanssa! Hieman epäuskoisina otimme vastaan tiedon siitä, että gurumme olikin erehtynyt.


Tutoriaalimme on siis yhä edelleen paikkansapitävä, huh huh :) Suurkiitokset tälle firmalle Turun kauppahallista!


Etsimme Laasasta varten hieman tietoa eri kalojen mitoista, jos hän haluaa muuttaa vielä mieltään siitä, minkä kalan kokoinen tatuointi ei naiselliselle naiselle sovi. Ennen naisellisuusunelmiemme uudelleen musertumista, riemuitsemme ja haistelemme Turun tuulia näin kauniina ja hehkeinä:

MRV:n käsityksen mukaan ompelu on naisellista, joten hän tuunasi vähän leggareitaan.
BD taas on tuunannut tätä mekkoa oikein "ammattimaisella" kädellä!


Koska BD joutui olemaan viime postauksessa ikävästi se EI NÄIN -nainen, hän saa nyt päättää tämän postauksen kihertelemällä teille suloisesti. Siis NÄIN:


<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

46 kommenttia:

 1. Hyvä, taas saatiin faktat kuntoon! :D

  Voi Laasanen, ei kannattaisi höpistä mitä sattuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, harmi nyt että hänelle kävi näin nolosti :( mrv

   Poista
  2. Eiköhän tämä blogokirjoitus ollut malliesimerkki juuri sitä.

   Poista
 2. Henri laasanen on perseestä. Se on meikäläisen mielipide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii. Laasasen haukkuminen on kyllä vähän kuin vammaisen lyömistä. Ei siinä ole juurikaan haastetta ja asetelma on vähän epäreilu.

   Mutta perseestähän sen "miehen" mielipiteet on. Ootte tytsyt mun sankareita ihq ihq.   Poista
 3. Ootte mun idoleita! Teidät pitäisi passittaa ala-asteelle opettamaan tytöille, mitä pitää sanoa setä-Laasasille kun nämä jossain vaiheessa tulevat pätemään millainen jonkun toisen ihmisen pitää olla heidän mielestään..

  Onko Laasanen edes todellinen henkilö vai joku mielikuvitusolento vähän niinkuin Harry Potter...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! :) MRV on yrittänyt tätä opettaa amiksessa nyt puolentoista vuoden ajan, mutta ehkä se on hieman myöhäistä siinä vaiheessa enää :( Uskoisimme, että Laasanen todella on olemassa, mutta ehkäpä hän kirjoittaa salanimellä... Anyway, joku ne jutut sinne kirjoittaa, ikävä kyllä.

   Poista
  2. Kyllä Laasanen on oikeasti olemassa! Minulla oli kunnia nähdä hänet ilmielävä ja omassa persoonassaan Turussa viime syksynä, kun hän osallistui ylioppilaskunnan väittelyiltaan.

   Kokemusta kylläkin hieman himmensi se, että Laasanen vaikutti oikeastaan aika kesyltä. Semmoselta nallekarhulta.

   Poista
  3. Hän näyttää blogikuvassaankin siltä, ja jostakin syystä vähän mormonilta. Mutta kaikista kilteimmän ilmeen taakse kätkeytyy usein ne kammottavimmat ajatukset :O

   Poista
 4. Ihanat leggarit! Muutenkin mahtavuutta tää koko blogi, keep it up <3

  VastaaPoista
 5. Nauroin tälle ja piti mennä lukemaan Laasasen kommentti :D On totta, että jossain määrin suomalaisnaiset saisivat olla naisellisempia, mutta että joko oikeesti menee toitottamaan tuollaista...

  Teillä on mukava blogi ja sopivan humoristinen asenne, ja olen varsin tyytyväinen, että ryhdyin lukijaksi.

  VastaaPoista
 6. HuggyHare:

  "On totta, että jossain määrin suomalaisnaiset saisivat olla naisellisempia, mutta että joko oikeesti menee toitottamaan tuollaista..."

  Eli rehellisyys on perseestä? Ettekö ihmiset tajua ettei Laasanen yritä määritellä mitä naisellinen pitäisi olla saati että naisten tulisi olla naisellisia, Laasanen yritää ainoastaan kuvailla naisellisuutta eli ne eivät ole hänen omia mielipiteitään. Ymmärrättekö eron?

  Ero HuggyHaren ja Laasasen välillä vaikuttaa olevan se että Laasanen haluaa avointa keskustelua sukupuolisista odotuksista ja ideaaleista ja HuggyHare ei. Itse ainakin haluan että asioista keskustellaan niiden oikeilla nimillä eikä naisellisesti kiertoteitse, mutta olenkin mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teimme naisellisuuspostauksemme juuri siksi humoristisesti ja kuvamuodossa, että sanallinen väittely Laasasen ja sinunkaltaistesi on täysin turhaa. Meidän ei tarvinnut lisätä väitteisiin mitään omaamme, ja silti ne olivat naurettavan hauskoja :D Te jankkaatte ja pidätte peräkammarinpojan mielipiteenne siitä, miten naisellisuus voidaan asettaa johonkin tiukasti määriteltyihin raameihin. Voitte ihan rauhassa pitää ajatusmaailmanne, onneksi suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan yhdy teihin. Emme siis lähde mukaan jankkaamiseen :)

   Iloa päiviisi ja toivottavasti saat joskus naisen, joka näyttää sinulle, että naisellinen voi olla miljardilla eri tavalla ;)

   Poista
  2. Naisen logiikalla keskustelu tosiasioista on kieltämättä turhaa. Kannattaa vain pysytellä siellä muotihömpän puolella.

   Poista
 7. Pin the Fuck Ups:

  "Teimme naisellisuuspostauksemme juuri siksi humoristisesti ja kuvamuodossa, että sanallinen väittely Laasasen ja sinunkaltaistesi on täysin turhaa."

  Miksi se on turhaa, koska hän ei suostu olemaan samaa mieltä kanssanne ilman kestäviä vastaväitteitä teidän puolelta? Tehän ette vaikuta edes ymmärtävän mitä hän tekee. Esim. hän ei tee seuraavaa:

  "Te jankkaatte ja pidätte peräkammarinpojan mielipiteenne siitä, miten naisellisuus voidaan asettaa johonkin tiukasti määriteltyihin raameihin."

  Tämä on väärinymmärrys tai tietoinen vääristely Laasasen toiminnasta.

  "Iloa päiviisi ja toivottavasti saat joskus naisen, joka näyttää sinulle, että naisellinen voi olla miljardilla eri tavalla ;)"

  Nyt te taas sekoitatte naisellisuuden ja naisena olemisen. Ei ole monta tapaa olla naisellinen mutta naisilla on miljardi mahdollisuutta liikkua sukupuolisuuden sisällä. Ymmärrättekö eron?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, jankuti jankuti :D Ymmärsitkö sinä tätä lausetta: "Emme siis lähde mukaan jankkaamiseen :)"

   Poista
  2. Ymmärrän, se on melko sama kuin miten yksi ruotsin tunnetuimmista feministeistä Maria Sveland reagoi hänen ajatuksiin kohdistuvaan kritiikkin, hän sanoi:

   "Våga vägra ta debatten."

   Suomeksi: Uskalla olla keskustelematta.

   Poista
  3. Hienosti sanottu :) Pointsit Marialle!

   Poista
  4. miten edes voit väittää anonyymi 15.05 että naisellinen voi olla vain yhdellä tavalla?:D naisellisuus ja millaiseksi sen mieltää on täysin mielipidekysymys. toiset saattavat mieltää jonkin asian naiselliseksi kun taas toisten mielestä sama asia ei ole tippaakaan naisellinen. Eikö äitisi opettanut sinulle kun olit pieni, ettei makuasioista voi kiistellä?

   Poista
  5. Monet käsitteet ovat päteviä, vaikka niille ei voi määritellä tarkkoja rajoja. Jokainen silti tietää että heikkous ei ole miehekästä ja voimakkuus ei ole naisellista, jne.

   Poista
  6. Mä olen kyllä eri mieltä. Riippuu tosin miten heikkous ja voimakkuus määritellään, mut tyypillisesti ehkä ajatellaan itkevän miehen olevan heikko-> epämiehekäs. Mä taas koen miehen (ja naisenkin) joka uskaltaa itkeä (seurassa, koska kaikki itkee yksin), voimakkaana, koska itse en siihen pysty. Ja taas vahva nainen, joka tietää mihin pystyy on mun mielestä naisellinen; silloinhan sitä omaa naisellisuuttaan osaa käyttää hyväksi

   Poista
 8. Voi helkkari ku on hyvää settiä!! Mä oon ihan teijän fani!! :)

  VastaaPoista
 9. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2337789/Study-suggests-tattoo-really-IS-tramp-stamp-Men-likely-try-chat-painted-lady-think-promiscuous.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, me tatuoiduthan aina annamme kaikille ja kaikkialla :) Hienoa, että miehet ovat huomanneet tämän! Nyt joudumme näkemään vähemmän vaivaa.

   Poista
 10. Sori tytöt, mutta en panisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten selviämme tästä?? :( Hyvästi, julma maailma!

   Poista
 11. Näille markkina-arvoteoreetikoille tuntuu olevan kaikkein vaikeinta ymmärtää, että kaikki naiset eivät tavoittele _kaikkien_ miesten huomiota. Oman tyylin löytäminen vaatii muutenkin työtä ja tuskaa, saati sitten että pitäisi miettiä joka jannun naismieltymyksiä. Joten kun ohikulkeva avulias-aatu ilmoittaa että "panisin, mutta vaan jos muutat kohdat a,b ja c ja laihdutat 10kg mutta ei tisseistä", niin vastaus on melko varmasti että "kiinnostaa vitusti".

  Ja MRV:n parisuhdepäivityksestähän voi muuten päätellä, että näyttävät tatskat houkuttelevat komeita tatuoituja miehiä ja boonuksena karkoittavat laasasen kaltaisia "kunnollisia perusmiehiä" (lainausmerkeissä koska ilmeisesti seksistiset ja ahdasmieliset juntit pitäisi laskea kunnollisiksi). Win-win!

  VastaaPoista
 12. Täysin samaa mieltä! :) ja parisuhdepäivitys oli BD:n, mutta myös minulla on ollut komea mies jo 9 vuotta ;) mrv

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, niinpäs olikin. Tässä selattu blogia niin pitkään että silmät jo harittaa. Onnittelut komeista miehistä kaikille joilta semmonen löytyy! :)

   Ps. Tuossa laasasen juttuja selatessa pisti vielä silmään tuo oikeasti hauska vs. naishauska. Voi hyvää päivää! :D

   Poista
  2. Kiitos kiitos! Ja naishauska, niinpä :D

   Poista
 13. Hesaria lukiessani törmäsin tähän meikkausvideoon http://nyt.fi/20130624-aamutoimi-opettele-meikki-joka-tuhoaa-patriarkaatin/?ref=tf_iNytboksi ja rupesin miettimään, että onneksi ette sentään testaile tuollaisia juttuja!

  -Tuulis

  VastaaPoista
 14. MRV:n käsityksen mukaan ompelu on naisellista, joten hän tuunasi vähän leggareitaan.
  <-- HUUTONAURU!

  Kuulkaas naiset armaat, te olette ihania.

  P.s. Näin teidät kerran just sen jälkeen kun olitte julkassu ton ihka ekan vastineen Laasasen viisauksille. Miten sattuikin. T. Stalker

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, meillä on anonyymi stalkkeri! :D Kiitoksia kehuista, yritämme olla tästedeskin :)

   Poista
 15. Olette saaneet taas yhden uuden lukijan. Mahtavaa meininkiä! Tässä saa kuulkaas ihan voimaantumisen tunnetta, kun niin usein tuntuu, että painetaan naista edelleen pohjaan tässä mailmassa. Erilaisin asentein ja termein, jotka esiintyy suorana objektisointina ja loukkaamisena tässä mailmassa.

  Luv u!

  XXXXXX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tervetuloa mukaan möykkyiselle matkalle! :) Kyllä joo näille markkinavoimien jylläyksille ja photoshopatuille malleille pitää olla jokin vastavoima. Meidän vastarintamme on pientä mutta sitäkin pippurisempaa ;)

   Poista
 16. On se vaan kiva kun noiden naisellisuudesta muka kaiken tietävien laasasten vastapainoksi on ihmisiä jotka osaa lyödä faktat pöytään. Kiitos hersyvistä nauruista ja asiallisesta kirjoituksesta. Tidanpa seurata tätä blogia jatkossakin :D

  VastaaPoista
 17. Kyllä itsekin laiska olen. Kuitenkin hiukan vikkelä, sukkela, nokkela - mutta en tarpeeksi älykäs ollakseni kirjoittamatta tyhjänpäiväisiin mielipiteisiin turhanaikaisia viisauksiani.
  82 vee olen tutkinut naista (mon.) Aluksi meni kaksi vaimoa ennen kuin huomasin, että harhaa on turha yrittää ymmärtää. Kolmas vaimo (34v tgtr) on saanut jo ymmärtämään, että ei ole kahta samanlaista naista.
  Nyt olen vaiheessa, jossa alan oivaltaa syvimmän olemuksen - ei ole samaa vaimoa yhtenäkään päivän tuntina tai yönä. Jos luulet oppineesi jotain, palautetaan alkuun alta aikayksikön.

  Eläköön kaikki ne naiseni - kaikkina näinä vuosina. Ovat olleet aina ihania.

  Juntit - ei kun poikaset - ovat tietävinään jotain. Minä en.?

  VastaaPoista
 18. Nauroin ääneen tota haukijuttua! Ihan mahtavaa! Blogisi vaikuttaa muutenkin ihan mahtavalta. Oli pakko hakea tietokone kesken lehden lukemisen, kun luin Nytin juttua tinder-kokeestasi ja jäin blogiisi ihan koukkuun :D Se tinder-testi oli myös tosi mielenkiintoinen. En ole koskaan tinderiä itse kokeillut, kun sinkkuaikoinani sosiaalista mediaa tuskin oli vielä olemassa, mutta kavereiden kanssa on ollut siitä paljon puhetta ja on pohdittu ihan samoja asioita, että mitä mitkäkin kuvat oikein kertovat ihmisestä ja millaiset henkilöt niihin vastaavat.

  - GF

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan supermahtavaa, että siitä jutusta saimme ainakin nyt yhden uuden lukijan :) Sanoin tämän jo tuolla muuallakin, mutta tervetuloa joukkoon iloiseen! Kiitos paljon kehuista, toivottavasti et pääse ikinä koukusta pois :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!