tiistai 18. kesäkuuta 2013

Irstauden ilosanoma!

BD. Nyt on pakko olla ällösiirappi, sillä menneeseen viikonloppuun mahtui muutakin kun festarit. Virallistettiin parisuhde poikaystävän kanssa (vihdoinkin!).Olen niin täynnä sydämiä ja kukkia, olen onnellinen :)

 Tässä tämä:


 Poikaystävän salanimi on "mr. De la Vega". Eli siis tää mun mr. De la Vegani tekee myös tatskoja, ja on kyllä hyvä siinä. Voitte siis vaan kuvitella miten hiljaiset koti-illat menee. Kyseinen tyyppi korjas mun rintatatskani ja laitto pikkusen sydämen silmäkulmaan. Jee meille, "täyspäinen pariskunta" (sanoi pojan sisko) :D

Hänellä on mitä ihanin perhe! :)

Lähdin eilen illalla ajamaan Imatralle, koska poikaystävä. Ei oltu nähty kolmeen viikkoon töiden ja reissujen takia, ikävä oli jo ihan sietämätön. Oli todellakin sen matkan arvosta vaikka jouduin lähteä jo aamulla kotiin.

Sain tän ihanan hupparin tuliaiseksi kun mr. De la Vega kävi ystävänsä kanssa kokemassa ja näkemässä maailmaa :) Oli kuulemma ollu kiva reissu, joka sisälsi hampaattomia prostituoituja (jotka yritti ryöstää heidät, thats all!) ja baaritiskillä tanssimista :D Hyvä kun tulivat hengissä takasin!

Suttasin sen naaman:


Tässä oli virallinen julistus meidän onnesta, meillä on hyvä pieni perheen alku kasassa <3

xx BD

Ainii saatana! sain koulupaikan, syksyllä siis myös semmosta kivaa :))


11 kommenttia:

 1. siin on meinaa komee pariskunta. :) Onnea hirmuisesti !
  -OFF

  VastaaPoista
 2. Onnea! Sekä suhteesta että koulupaikasta!:)

  VastaaPoista
 3. Onnea tuoreelle parisuhteelle :)
  Hienot Jack Daniels-paidat, iski vain silmään ^^ Kamalaa kuraa se on, mutta hieno etiketti.

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä niin ihana juttu! Oon niin hurjan onnellinen sun puolesta :)
  Toivottavasti tässä nyt ite sais jotain selkoa vastaaviin asioihin... :)

  VastaaPoista
 5. Ajan kanssa Bea, asioilla on tapana selvitä <3

  VastaaPoista
 6. Sullahan on komia miäs!! ^^
  Pakko viitata siihen edelliseen naisellisuus juttuun, että paljon mieluummin mä ottaisin tommottisen komean tatuointi heebon, kuin Laasasta joka näyttää naapurin pojalta (jonka pullamössö ulkokuoren alta paljastuis kuitenkin joku narsisti tai vaimonhakkaaja).

  Onnea hirmuisesti teille! :)

  VastaaPoista
 7. Mä vaan spämmään näitä kommentteja vanhoihin postauksiin kun en oo ehtinyt lukee aikaisemmin. Onnea BD, ansaitset onnen! Ja tylsää ettet enää kirjoittele :<

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!