perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kolmiodraamaa! Shokkiuutinen! Somen ihanin muija 2013 on Noora!

PTFU on tehnyt jälleen uuden aluevaltauksen: MRV on ryhtynyt manageriksi. Kyllä meistä vaan on moneksi!

Muistatteko viime Putouksen Vuoden sketsihahmokilpailun voittajan Karim Z. Yskowiczin? Hän on järjestämässä kotikaupungissan Sukevassa pientä festaria/kyläjuhlaa Original Sukevaa.  Siellä järjestetään kilpailu nimeltä Somen ihanin muija :D Rakas ystäväni Noora on muuten selväpäinen, mutta suuri Karim-fani, joten hän halusi osallistua kilpailuun. Lähdin tietysti suorilta jaloin Poriin avustamaan ja kannustamaan Nooraa. Huomenna olemme lähdössä siis Sukevalle, johonkin ihan korpeen 600 kilometrin päähän! :)

Kuin kaksi Karimia!
Olemme ihan huvin vuoksi ja kilpailussa etua saadaksemme käsikirjoittaneet, ohjanneet, kuvanneet ja leikanneet kanssa maailman parhaan mainostusvideon, olkaahan hyvä:
Jos katsotte oikein tarkkaan, huomaatte tämän ultra-ammattimaisen kuvaajan repeävän kaksi kertaa videon aikana :( Mutta ei se niin tarkkaa ole! Videota saa jakaa. Erityisen iloinen olisin, jos kävisitte spämmäämässä Karimin fb-sivuja vuoksemme <3 Se, joka saa kilpailussa aikaan erityistä mekkalaa sosiaalisessa mediassa, saa etuaskelen :) Käynnistetään internet love machine!

<3 Miss Ruki Ver <3

ps. Noora kävi ottamassa myös tatuoinnin asian tiimoilta, siitä lisää myöhemmin ;)

9 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!