torstai 27. kesäkuuta 2013

Kitsch love

Oletteko huomanneet, että jokin asia voi olla niin kamala ja mauton, että se on ihana? BD:n äidillä on tähän oikein sana. Se ilmeisesti kirjoitetaan 'la croix'. Emme tiedä, onko BD:n äiti keksinyt sanan itse, mutta käytämme sitä paremman puutteessa. Toinen hyvä sana tälle on kitsch, mutta se ei ole suoraan sama asia. Tosin itse käytän sanoja rinnakkain.

Tällaista rihkamakissaa olen etsinyt pitkän aikaa. Nyt löysin sellaisen sopivan hintaisena (3 e) ja vielä kultaisena! Mikä tuuri :D


Toinen rakkauteni kohde kitsch-markkinoilla on puutarhatontut. Ne ovat maailman hirveimpiä otuksia, mutta juuri siksi niin upeita. Katsokaa nyt:


Puutarhassamme majailevan tontun Taavin olettekin jo tavanneet. Vielä Taaviakin upeampi ilmestys on sisätonttumme Tarmo. Tarmo on krominen ja jyhkeä. Olen löytänyt hänelle hänen arvolleen sopivan hyllynkin. Öisin Tarmo herää henkiin ja etsii tuhmia lapsia. 


Tonttufaniuteni tiedetään ystäväpiirissäni, ja sainkin ystävältäni Lontoosta tällaisen maailman mahtavimman tietokirjan:


Huomatkaa, että tämä bloggaaja pitää pöytänsä aina puhtaana. Kyllä, ruskea läntti pöydässä on kakkaa. 


Jos jollakin lukijalla on tietoa, mistä saisi tällaisia skootteritonttuja, paljasta tietosi heti! :D 


Loistavuutta!Mitäs sanotte näistä mahtavista kylppäritarroista? Tigeristä 3 e/10 kpl.


Haluaisin vielä oikein ällöttävän pinkin kynttiläjalan, mutta pohdin, kannattaako minun maalata jo olemassaoleva kynttilänjalkani vai etsiä uusi. Lisäksi pidän silmäni auki pinkkien puutarhaflamingojen varalta. Onpa ihanaa, kun elämässä on tavotteita!

<3 Miss Ruki Ver <3

6 kommenttia:

 1. Nauran kippurassa, ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Noi kylppäritarrat on ihan sika mageet ! Tässä on muuten ollut mielessä, että tuleeko siitä teidän Kotkan reissusta koskaan sitä postausta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveisiisi on vastattu! Syytän BD:tä myöhästymisestä ;)

   http://pinthefuckups.blogspot.fi/2013/06/road-triiip.html

   Poista
 3. Mulla olisi ällö (hieno) pinkki kynttilänjalka! Mihin voin sen lähettää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääääk!!! Ootko tosissas?? :D Jos oot, laita meiliä osoitteeseen pinthefup@gmail.com, niin keskustellaan enemmän! Ihanaa!

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!