keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ilmasen viinan bileet!

Ihanat lukijat. Tämä on varoittava esimerkki. Tutkiva journalistinne MRV kokeilee asioita, jotta teidän ei tarvitsisi. Nyt kokeilin ilmaista viinaa. Älkää tehkö tätä kotona.


Pari viikkoa sitten ihana uusi ystäväni Niina kutsui minut avecikseen Lynin Beach Partyihin eli tuttavallisemmin ILMASEN VIINAN BILEISIIN. Etkoilimme Aurajoen rannassa.


Sormi linssin edessä luo tunnelmaa :D Olimme pukeutuneet kesäisesti kukkasiin.


Teeman mukaisesti saimme  juomalaseiksi rantaämpärit :) Huomatkaa myös rinkulasipseistä tehdyt tyylikkäät sormukset - kauden muotivinkki! DIY! Näin sinulla on tyyli ja välipala aina mukanasi!


Anonyymit alk... eikun seuralaiset. Ehhehe.


Lähdin alun perin matkaan näinkin hehkeänä kesäbeibenä, kukat hiuksissa ja kaikkea:


Mutta päädyin tällaiseksi örveltäjäksi! Mihin kukkani hävisivät? Entä tyylini? Entä ylpeyteni?


 Loppuillasta olin siis kuin Anne ja Ellu tässä legendaarisessa pätkässä:


Sillä erotuksella, että pääsin huutamaan "Laita ämpäriin sitä punkkua!" Siis lapset! Jos tästä jotain opitte, niin sen, että varokaa ilmaista viinaa! Se on ehkä Suomen vaarallisin eläin. Älkää lähtekö sen mukaan, vaikka se houkuttelisi teitä karkkilikööreillä. Älkää antako sille pikkusormea. Nyt varmaan ajattelette, että: "No ei varmaan haittaa, jos kerran kokeilee..." NO KYLLÄ HAITTAA! Olet väärässä! Älä kokeile kertaakaan!

No, oli kyllä hauskaa :) Ihana Niina huolehti minut autoon, ja autossa vastuu siirtyi miehelleni. Jonka tosin piti mennä aamulla töihin. Joten seuraavan päivän heikko olo ei ollut ainut rangaistukseni, vaan saan vieläkin kuunnella saarnoja!

<3 Pöljä känniääliö Miss Ruki Ver <3

6 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!