maanantai 17. kesäkuuta 2013

Festarip...

...eukku!


Eli perjantaina liftasimme Seinäjoelle Provinssirockiin. Tai oikeastaan olemme köyhiä, joten liftasimme Seinäjoelle randomille leirintäalueelle. Meillä ei ollut tietoa määränpäästä, majapaikasta eikä oikein mistään, joten lähdimme seikkailuun avoimin mielin (ja persein).

Meillä kävi hyvä tuuri, sillä ojan pohjalta meidät poimi kyytiinsä nämä kaksi ihanaista neitoa, "Ellu Terälehti" ja "Anne Kastehelmi".  Heillä oli sama päämäärätön päämäärä, joten päätimme lyötäytyä yhteen. Onneksi!


Heti ensimmäiseksi lähdimme maksullisiin miehiin, sillä törmäsimme tällaiseen messiaaseen, jonka kanssa yhteiskuva maksoi kaksi euroa. Tartuimme tietenkin näin edulliseen tarjoukseen! Jeesus lupasi myös muuttaa veden viiniksi, mutta emme langenneet tähän kiusaukseen. Kyse ei ilmeisesti ollut edes ihmeestä, sillä hänen hihassaan pullotti epäilyttävästi.


Festareilla oli myös muitakin muumeja:


Mukaan festarialueelle oli päässyt myös tämä hyvin värikäs persoona, ystävämme "Koska se mahtui siihen". Hän sai liikanimensä selityksestään invamerkkitatuointiin, joka komeili hänen selkänahassaan. Ja tässä myös simän- ja vatsantäytetä lukihäröisile! Maksalatikkoa, olkaa hyvä! Typi jluisti rakautan myös kodinkonita khotaan: hänen somrissaan oli teksti PESUKONE. Ps. pilka osuu omaan nilkaan, BD on yksi lukihäröisistä.


Koska olemme awesome, pääsimme juhlimaan telttamme viereen pyynnöstämme parkkeeranneeseen bilebussiin. Bussissa oli sauna, poppivehkeet ja kattoterassi. Luksuselämää siis! Mihin kukaan tarvitsee Canelin laukkuja tai Lubutinin korkkareita?


 At first we were like:


But then we:


Huomatkaa tyylikkäät jengitunnukset eli onnellisuuslasit (BD-petturi on jättänyt omansa johonkin!). Ne päässä näytti siltä, kuin arinko paistaisi, eikä sade tuntunut lainkaan niin kylmältä. Emmekä suinkaan olleet koko reissua rappiolla: harrastimme perikansallisia urheilulajeja. BD perehtyi painin saloihin ja hävisi surkeasti.

MRV kunnostautui karaokessa. Se on urheilua, sillä siinä tarvitaan urheutta.


Huuliveikot huuteli BD:lle etelää, ja katsokaa, miten siinä kävi!


MRV vetää proteiinia, jottei lihakset menisi maitohapoille hurjan karaokesuorituksen jälkeen.


Uusin tuttavuuksiin lukeutui myös Kusi-Mikko. Nokkelimmat-pokkelimmat jo varmaan arvasivatkin, miten Kusi-Mikon nimi ja miesten vessa -kyltti liittyvät toisiinsa. Kusi-Mikko oli vielä Random Mikko, ennenkuin hän eräänä myrskyisenä yönä päätti tulla kusemaan Ellun ja Annen teltan päälle. Teltta saatiin pelastettua, mutta Mikkoa ei pelastanut liikanimeltä enää mikään. Hänet tullaan aina muistamaan Kusi-Mikkona. Huumoriveikkona Kusi-Mikko toi teltalle tämän kätevän kyltin, jotta muistaa, mihin kusta. Ps. Kuriositeettina: hänen veljensä on PasKari :D 


Provinssi, tuo ihmisten juhla, jäi sydämiimme, vaikka sen pitikin päättyä :( Tässä haikeat tunnelmat paskanhajun keskeltä sunnuntaina:Pahoittelumme tuotesijoittelusta. Hesburger, tuo paskalafka, ei antanut meille yhtään ilmaista ranskista. Surkeeta sponssausta. Mites ois, McDonalds?

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver - On the road <3

Kuvakollaasi by Ellu
ps. Ihan törkeän hienoa oli seurata Provinssissa koko bussiporukan kanssa, miten blogi täyttyi rakkaudesta edellisen postauksen jälkeen! <3 Kiitos siitä. Saimme jostakin syystä yhdessä päivässä vierailijoita puolet Porin väkimäärästä, eli paljon enemmän kuin tarvitsemme. Tervetuloa kaikki ihanat uudet lukijat! Olemme ja pysymme tällaisina. Koittakaa kestää :)

15 kommenttia:

 1. Tulin vaan sanomaan, EKA!
  Ja hyi,onpa teillä epänaiselliset ruokailutottumukset :O

  VastaaPoista
 2. Hahah, niinä kertoina kun oon Provinssissa ollut, niin tuo invatattoo-tyyppi on tullu aina vastaan! Taidan olla itse myös vähän lukihäröinen koska en oo tajunnu että siinä kädessä lukee latikko :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän oli kyllä mielenkiintoinen tuttavuus :D Ja olepa hyvä, tutkivan journalismimme ansiosta tiedät nyt myös tatuoinnin tarinan! Mikä ei kyllä helpota kysymystulvaa yhtään... ;) mrv

   Poista
 3. Tytöt, ootta ihania! <3 Onneksi löysin tän blogin. Mää jään NIIN lukemaan tätä!

  VastaaPoista
 4. Fuck the pin ups! <3
  t: Oranssit festarinaapurit

  VastaaPoista
 5. Ihana posti!!!!! oon yhtenä hymynä vaikka vituttaakin että ite missasin provinssin tänä vuonna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Siis että oli ihana :) Yhyy, ettet päässyt Provinssiin :( Toivottavasti sait postauksesta edes vähän Provinssi-fiilistä! mrv

   Poista
 6. Mä näin myös ton invatattootyypin Ruisrockin leirintäalueella n. vuonna -07, silloin sen penis sai leirissä uuden lävistyksen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kuulimme tän tarinan joo :D Lävistys kuulemma lähti aika nopeasti poiskin...

   Poista
 7. Panisin miss ruki veriä <3

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!