maanantai 13. toukokuuta 2013

Vintage-nukkemekko

 BD. Ihanan ällönmakea ja karkkinen kesämekkoni löysi tiensä ulos vaatekaapista. Ja totta helvetissä langan ja neulan kautta. Mekossa oli pidemmät hihat, ja ne olivat niin kireät, että näytti kuin mekossa olisi ollut puhvihihat molemmissa päissä. Leikkasin hihat auki (pääsee kainalokarvat kätevästi kurkkaamaan), käänsin ne sisäänpäin ja suurensin myös kaula-aukkoa. Panta sopi mekkoon kuin ne olisivat luotu yhteen


Mekko on Pelastusarmeijan kirpputorilta, 6 e, ja hiussomiste joltain toiselta kirpparilta, 1 e.


Taskut ovat hauska yksityiskohta, kuin kirsikka kuorrutuksen päällä. Yleensä vaaleanpunainen on ollut minulle vaikea käyttää näin suurissa määrin, mutta mekkohan on kuin suoraan nukkekodista, olkihattu vaan puuttuu. Tämä on siis ihan ehdoton lämpimille keleille. Taidanpa etsiä (ehkä jopa tehdä itse) myös päivävarjon! :)

Eikun kesää odottelemaan. <3

xx BD

3 kommenttia:

  1. ihana mekko <3 ja blogi!
    -iina-

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi miten suloinen mekko! Sanon taas, että voi kun tytöt käyttäisivät enemmän mekkoja. Olisi pitänyt kai syntyä 50-luvulle tämän muodin aikakaudelle :)

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!