perjantai 10. toukokuuta 2013

Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa?

Otsikkoon voin vastata, että ikävä kyllä se on talvella päässyt ränsistymään. Nyt kuitenkin kävin sen kimppuun kovin ottein! Moottorisahalla en joutunut rämeikköä siistimään, mutta kuokin ja kastelin ahkerasti. Oli niin ihana päivä, että lähdin vielä kukkakaupoille ostamaan pihalleni väriä.
Tätä nerokasta tuolia en tällä kertaa ostanut, mutta ihailin sitäkin enemmän. Nyt se on mahdollista! Voit kylmettää pyllysi samalla kun istut epämukavasti kivisellä tuolilla! Krooninen virtsatulehdus, anyone?


Tällaiset ensiapuvehkeet toin kaupasta pihani elvyttämiseksi:


Kaksi tonttua puutarhassa:


Tämä tonttu tässä on nimeltään Taavi. Puutarhatontut ovat niin kamalia, että ne ovat ihania :D  Kitsch on lähellä sydäntäni, sillä olen itsekin niin kamala, että olen ihana! Kerron joskus myöhemmin vielä muistakin kitsch-esineistäni.

Mysteerikasvini ovat ilmeisesti tulppaaneita! Olen hullu mäyräkoiranainen:Välillä ahkeraa uurastajaa alkoi nälättää, joten grillasimme ribsejä ja tuoremakkaroita. Nam!


Muutama kukka katkeili istutuksen tuoksinassa, mutta laitoin ne hyötykäyttöön:


<3 Miss Ruki Ver

2 kommenttia:

  1. Sellasta toivoisin et laittaisitte nimenne tohon tekstin alkuun että tiedettäis kumpi kirjottaa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio! Laitetaan täytäntöön tästä eteenpäin :) MRV

      Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!