sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ihanaa äitienpäivää!

MRV. Paljon onnea ihana äitini! Meissä on aika paljon yhdennnäköisyyttä, eikö:


Koska en ikävä kyllä päässyt lähtemään Helsinkiin tänä viikonloppuna, hoidan äitienpäivän näin sähköisesti!  Ensin onnittelulaulu.

Sitten vähän ruusuja:


Ja koska äitini ei syö suklaata kuin karkkipäivänään lauantaina, tässä vähän raejuustoa:

(Lähde: Iltalehti.fi)
Haluan kiittää äitiäni siitä, että hän on ollut minulle niin hyvä äiti kuin mahdollista on ollut. Häneltä olen oppinut olemaan oma itseni, vaikka muut nimittäisivät kylähulluksi. Äitini on nolannut minua tahallaan niin paljon, etten oikein häpeä enää mitään :D Tai ainakin osaan kätkeä nolostumiseni. Äitini on oikea perinteinen taiteilijasielu, vaikka ei aina ole päässytkään itseään toteuttamaan, kun jaloissa on pyörinyt lauma lapsia. Kaikki rakkaus siis sinulle, äitini, tänään! Ansaitsisit mitalin. Ja muista pitää itsestäsikin huolta.

Jotta onnittelulauluni ei jäisi liiaksi päähän soimaan, tässä vielä laulu, joka kuvaa äitiäni todella hienosti ja yllättävän tarkasti :D


Hyvää äitienpäivää omalle äidilleen ja muillekin äidille toivottelee

<3 Miss Ruki Ver

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!