torstai 23. toukokuuta 2013

Heavy metal - sielussani ja naamassani

MRV. Tämä iiiihana Gina Tricotin Heavy Metal -paita on alun perin Baby Dollin. Ihastuin siihen, ja yritin löytää sellaista tuloksetta joka GT:stä. Onneksi BD on hyväsydäminen ja kaunosieluinen yksilö, ja hän antoi omansa minulle. Kiitoksia <3


Ja kuten ehkä huomasitte kuvasta (ja otsikosta), metallia on naamassanikin. Otin eilen nenärenkaan! Katselin vanhoja kuviani tuossa taannoin, ja ikävöin kulma- ja huulikorujani. En uskaltanut tehdä tätä parsinneulalla kuten huulikoruani, joten kävin Bald Fellowsilla pisteltävänä. Ennen en olisi voinut kuvitellakaan ottavani nenäkorua, koska minulle 90-luvun lapsena tuli siitä mieleen lähinnä Nylon Beat ja sen ajan pissikset. Mutta nyt olen jotenkin tykästynyt niihin, ja siis erityisesti renkaisiin.


Iik, olen tosi innoissani tästä. Odotan innolla aikaa, jolloin saan vaihtaa korua lävistykseen, sillä haluaisin jonkin vähän ohuemman ja siromman renkaan. Huom. muuten, huomatkaa alemmassa kuvassa myös pisamatilanne: naama alkaa jo näyttää likaiselta. 


Tämä poika sai myös renkaan, mutta ikävästi kaulansa ympärille :( Sillä on virtsakiviä, ja se yrittää jatkuvasti nuolla haarojaan. Kauluri on sille hyväksi, mutta katsokaa nyt noita silmiä! Eikö tekisi mieli ottaa koko höskä pois sen kaulasta ja syöttää sitä palleroksi? Koiranpentukatse ei tosiaankaan ole liioiteltu ilmaisu!


Paitani ansiosta päässäni soi taas koko päivän Manowar. Kuunnelkaas tästä parhautta:


There's magic in the metal, there's magic in us all! Heavy metal, or no metal at all.

<3 Miss Ruki Ver

ps. Pakko laittaa vielä toinen biisi: They can't stop us, let them try, for heavy metal we will die! :D

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö ookkin! :D Ei ihme, ettei niitä ollu enää jäljellä missään. mrv

      Poista
  2. Oih mikä reppanan katse :( <3 koiralla siis. ehkä kidutetulla nenä-parallakin :D

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!