lauantai 18. toukokuuta 2013

Esittelen avoimesti tupladeeni

MRV:n tietotoimiston uutisia. Päätin toukokuun alussa ryhtyä puhdistautumiskuurille. Tai siis oikeastaan Kotkan viikonlopun jälkeen (josta ei teillä vieläkään ole tietoa, koska kurjimus BD ei ole saanut postausta viimeisteltyä mieleisekseen!). Tarkoitus olisi olla koko kuukausi nauttimatta puhdasta sokeria, valkoisia jauhoja ja alkoholia.


Ajattelin, että voisin samalla myös koittaa laihduttaa pari kiloa, jotta kesällä olisi kivampi olla vähissä vaatteissa. Tuossa yllä kuva nykyisestä vatsastani, katsotaan sitten kesäkuun alussa, onko se yhtään pienentynyt! :D Luultavasti ei kauheasti, koska lihon ja laihdun tasaisesti joka paikasta.

Kun olin ollut kuurilla pari viikkoa, huomasin kuitenkin, ettei paino ole lähtenyt ollenkaan ja olokin oli vain kehno eikä yhtään seesteinen tai hehkeä. Hain kuurini tueksi luontaistuotekaupasta pari tuotetta, jotka oli varustettu muotisanalla DETOX. Ommm! Lootusasentoon!


Ensimmäisen detox-kuuripäivän jälkeen painoa oli lähtenyt kilon verran! Ja toisen päivän jälkeen 2,5 kg! Tiedän kyllä, että se on kaikki nestettä, mutta olen tyytyväinen siitäkin, kun minimaalisella ja terveellisellä syömisellä ei ollut lähtenyt liikkeelle edes niitä nesteitä.

Detox-kuurini koostuu ruokavalion lisäksi näistä:


Tämä apuaine on siis 7 päivän tehokuuri tuollaisia ampulleja, jotka sekoitetaan lasilliseen vettä aamuisin. Väri on ikävän ruskea, mutta maku ei ole kovin kamala.


Lisäksi käytän tällaisia detox-laastareita, jotka laitetaan yöksi jalkapohjiin. Niissä on sekalaisia yrttejä ja rohdoksia, joiden luvataan imevän yön aikana myrkkyjä kehosta. Olin vähän skeptinen aluksi, mutta ihan oikeasti, aamulla laastarit ovat ihan ällöttävän mustia ja möhnäisiä! Säästän teitä nyt, enkä laita käytetyistä laastareista kuvia. Laastareiden luvataan vaalenevan yö yöltä, kun myrkyt poistuvat elimistöstä pikku hiljaa.

Voin oikeasti suositella näitä tuotteita. Mieheni naureskelee minulle, mutta mitäs väliä sillä on, kun nämä minulla oikeasti toimivat. HUOM HUOM, en ole saanut tästä mitään rahaa tai kamaa, ihan olen itse ostanut nämä mömmöt :D Detox-litkukuuri maksoi n. 17 euroa ja laastarit vain 8,50 e.


Nyt menen ulos auringonpaisteeseen ja nautin ravintolapäivästä! Tsekatkaahan oman kaupunkinne tarjonta, minä ainakin aion syödä tänään intialaista ruokaa ja muita herkkuja :) Kuurin rajoissa tietenkin ;)

<3 Miss Ruki Ver

ps. Eikö otsikko olekin nerokas :D

3 kommenttia:

 1. Miten kävi lopussa, vaaleniko laastareiden väri?
  t. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaaleni se! :) Mutta sitten luin jonkun jutun Iltalehdestä, että noi laastarit imee joltain lautaseltakin "myrkkyjä", että en sit tiedä... :D Mutta mulla toimi ainakin plasebona, jos ei muuten. Jee, kiva, että oot eksyny tänne :) MRV

   Poista
 2. Luin joskus testiä myrkkyjä imevästä jalkakylpylaitteesta. Testaaja oli ensin ollut huikean yllättynyt siitä, miten paljon myrkkyjä hänen jaloistaan irtoaa, mutta tuli sitten kokeilleeksi laitetta ilman jalkoja. Kumma juttu, että vesi värjäytyi mustaksi, vaikka jalat eivät olleet edes laitteessa!

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!