sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tittididii, ensimmäisen arvonnan tulos!

Viime maanantaina julistimme blogimme ensimmäisen viikkoarvonnan alkaneeksi. Arvontaan sai osallistua kommentoimalla postausta. Kisaan osallistui huimat 5 lukijaa! :D Voittomahdollisuudet olivat siis hyvät.


Nyt on koittanut se odotettu hetki, kun Höhepunkt ja Tuntematon Kyllikki vaihtavat omistajaa! Onnettarellamme oli oikeaoppisesti vaaka, mutta hän taisi kyllä vähän kurkkia silmäsiteidensä takaa:


JA VOITTAJA OOOOONNN..........rumpujen päristystä...


...ROSA! Onneksi olkoon! Omistat nyt ikioman Höhepunktin!

Ja lohdutuspalkinnon, Tuntemattoman Kyllikin, voittajan arpoo Onnettaren pikkuveli Onni... (Miksei miehille ole mitään omaa päätettään! Ovatko kaikki muka lähtökohtaisesti miehiä??), no pelkkä Onni sitten. Tai Onnimanni. No, kuitenkin:


JA TUNTEMATON KYLLIKKI MENEE YOYOLLE! Onneksi olkoon, kyllä nyt saatte molemmat olla tyytyväisiä! :) Huomenna lähtee käyntiin uusi viikkoarvonta. Saa nähdä, mitä siihen keksimme palkinnoksi :D

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!