torstai 18. huhtikuuta 2013

Siemeniä ja nauruterapiaa

Vietämme parhaillaan tyttöjen iltaa, mukana "Sinkkulaiva" ja "Ullan paskapullat". Siis Ulla(<3) leipoi uskomattoman narkkarikakun, joka ensin näytti varsin kalpealta penikseltä  :O Ulla ei tainnut tällä kertaa onnistua, vaikka ajatus olikin suloinen.

Tämä oli lopputulos:
EMME ULLA YRITÄ MISSÄÄN NIMESSÄ VIEDÄ KUNNIAASI! Otimme kuvan Ullan fb-sivuilta.
Me päädyimme tänään hieman erilaiseen iltapalaan kuin veriseen neulaan. Teimme hedelmäsaattia:


 Mukana myös photobomb Valion mustikkakeitto, joka jostakin syystä yritti hiipiä saattiimme, siellä se nätisti seisoi rivissä muina miehinä eikä kukaan tajunnut tilannetta. Ei Valio, sinä et ole hedelmä. Tule pois sieltä. Näytät naurettavalta. Crowmoor oli meidän kanssa saunomassa ja vaati päästä kuvaan.


 Koska tänään olemme terveyshippejä (paitsi Crowmoor), on jogurttikin luomua. Ja teekupeissa oikein vihreää teetä!


Eikö näytäkin idylliseltä? Kuvasta leikattiin pois viemärissä lojuva päivällinen.


Nam nam. Vinkki loistavaan hedelmäsaattiin: purista mukaan puolen sitruunan mehu ja pilko toinen puolikas pieniksi paloiksi sekaan. Saatistasi tulee kivan kirpsakka! Passionhedelmistä saat saattiin mukavasti hampaissa rouskuvat siemenet. Kukapa ei nauttisi siemenistä suussa!

Salaatti on muuten saatti. Kysykää vaikka porilaisilta Cotton Grillin asiakkailta. Henkilökohtaisesti suosittelemme kalasaattia.


Yritimme ihan teitä varten kuvata videon, jossa nauraisimme ilman hymyilemistä, kuten täällä. Ei onnistuttu, tuli nauruterapiaa. Nauroimme vaan nauramisen ilosta. Toivottavasti se tarttuu teihinkin.

hyvää yötä!

xx Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

4 kommenttia:

 1. Te ootte ihania! :D

  VastaaPoista
 2. Aaahahaaaa! Ullan paskapullat! Päivän naurut sain taas tästä :D Kiitos <3 Ja kenelle toi kakku oli oikein tehty ja mitä sen pitäis esittää?

  -Harper

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No se tehtiin sairaanhoitajien työpaikan juhliin :D Ilmeisesti Ulla ajatteli, että he haluavat juhlissakin muistella veristä ruiskukättä (jota kakku siis esittää)... Ole hyvä, mekin naurettiin :D

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!