perjantai 26. huhtikuuta 2013

Mekkoja, mekkoja napajäällä!

Operaatio makuuhuone jatkuu: järjestin hame- ja mekkokaappini. Huh, mikä homma siinä oli! Hamehyllyni on hiukan vääntynyt, mutta en suinkaan suostu uskomaan, että syy olisi hameideni paljous! Luultavasti kaapeilleni on tullut yöllä tonttuja, jotka hyppivät tasojen päällä ja yrittävät saada ne romahtamaan...


Huomatkaa nerokas järjestelysysteemini! Yritän laittaa oikeat hameet oikealle paikalleen, mutta n. kuukauden välein kaapissani on taas vain iso läjä sekalaista kangasta... Sitten kalastan sieltä vaatteita, kunnes parin viikon (=kuukauden) päästä tuskastun ja järjestän kaapin uudelleen. Se on se elämän kiertokulku.


Eikö olekin ihania kuoseja! Puolet mekoistani on tosin BD:n luona. Tästä puuttuu ainakin ruusumekko, kirsikkamekko, leopardimekko ja liituraitamekko...


Krhm, omistan ilmeisesti liikaa mekkoja. Olen ostanut niitä viime aikoina vielä lisää. Näitä kahta en ole vielä päässyt käyttämään, mutta toivottavasti pian pääsen!


Koska arvostan kierrätystä ja edullisia hintoja, ostan melkein kaikki vaatteeni käytettynä. Esimerkiksi pin up- tyttösillä somistettu mekko on tilattu Pin up secondhand -fb-kirpputorin kautta Saksasta. Se maksoi n. 45 euroa. Punapilkullinen diner-mekko on ostettu suomalaiselta fb-rokkikirppikseltä 30 eurolla. Olen myös ostanut mekkoja Ebaysta. Omistamieni mekkojen hinta uutena on 50-150 euroa, joten ei niitä käytettynäkään mitenkään ilmaiseksi saa. Etenkään, kun nämä eivät ole ihan jokapäiväisessä käytössä ja laatu on hyvää.

Näistä kahdesta pin up -mekko ei sovi oikein jokapäiväiseen käyttöön, diner-mekko sen sijaan kyllä, kunhan lantiolta lähtee sentti tai kaksi... :) Sopivia mekonkäyttötilaisuuksia odotellen,

<3 Miss Ruki Ver

ps. Ai niin, täältä vähän korvamatomusiikkia :) 

3 kommenttia:

 1. Kutkuttavan näköinen hyllyrivi, tekisi mieli sännätä kaivelemaan! Näkyyisi siellä myös esimerkiksi yksi Olivia Rougen kellohame pilkistävän. Itselläni on kynämekko samaa kuosia, mutta pinkki.

  Ps. Onkohan teillä tarkoituksella tuo "varmista ettet ole robotti" -koodisysteemi tässä kommentoinnissa? Se tekee kommentoinnista vähän työlästä.

  VastaaPoista
 2. Voi, olispa se Olivia Rougen! Mutta ikävä kyllä se on mun omatekemä... Löysin ton ihanan kankaan ja oli pakko tehdä siitä kellohame :)

  Toi robottisysteemi on ihan Googlen oma, en tiedä saako sitä pois... pitääkin tarkistaa. On se kyllä kurja systeemi! En usko, että tänne mitään spämmiä tulis vaikka se poistettaisiin. Kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet sitten löytänyt samaa kangasta mitä Olivia käyttää. :)

   Kyllä sen saa pois asetuksista, ittellänikin oli sellainen (se on oletuksena kaikissa blogeissa).

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!