lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kesä lähenee, pisamat enenee

No niin, jipii. Nyt se aurinko taas paistaa. Ja minä välttelen sitä mahdollisuuksien mukaan. Kevät tuo nimittäin naamalleni ikävän lieveilmiön: pisamat. Tässä kuvamateriaalia viime keväältä. 


Nyyh, minulla on ikävä kulmakoruani :( Kuvassa pisamani ovat vielä hillittyjä verrattuna tähän otokseen parin vuoden takaa:


No okei okei, kuvaa on vähän dramatisoitu, jotta pisamat tulisivat esille. Mutta siinäs näette, niitä on. Mikseivät pisamani voi olla nätisti ripoteltuna nenään ja poskipäihin, kuten siskollani. Rakastan pisamoita muiden ihmisten naamassa! Esimerkiksi pisamaiset punapäät ovat todella eteerisen kauniita. Pisamat ovat vähän sama juttu kuin kiharat hiukset: jos on sellaiset, haluaa suorat hiukset, ja jos on suorat hiukset, haluaa kiharat. Itse kadehdin kaikkia kiharapäisiä. En myöskään tykkää hymykuopista omissa poskissani, mutta muilla ne ovat suloiset. Tässä sekä hymykuopat että tämänhetkinen pisamatilanne:

Osallistun tällä kuvalla seuraaviin Miss Suomi -kilpailuihin
Saattaa olla, että taipumukseni pisamiin tulee lapsuudesta, jolloin poltin naamani pahasti "solariumissa" eli äitini 80-luvun alppilampun valossa. Hän käytti sitä tekstiilien painamiseen tai muuhun sellaiseen, ja minä ja siskoni käytimme laitetta salaa ruskettumiseen. Halusimme näyttää siltä, kuin olisimme hiihtolomalla olleet jossakin lämpimässä. No, lopputulos oli sairaalareissu, kolmen päivän sokeus ja ihon palaminen pahoille palovammoille. Olimme koulun alkaessa tyylikkäässä käärmekuosissa, eli kuoriutuvassa ihossa. Sen jälkeen en ole enää ruskettunut kesäisin vaan tullut pisamaiseksi. Toivon mukaan en tulevaisuudessa saa ihosyöpää tai menetä näköäni.


Joten kun tarkemmin ajattelee, nämä pisamat eivät ehkä olekaan pahin mahdollinen seuraus tuosta solarium-reissusta. Ja olen oikeastaan alkanut jo vähän hyväksymäänkin pilkkuni. Yhtä ongelmaa en ole pystynyt ratkaisemaan: miten pystyy peittämään ihon epäkohdat ja olemaan levittämättä mitään aineita pisamien päälle? Sillä jos pisamoille laittaa meikkivoidetta, ne peittyvät vähän, mutta eivät kokonaan, jolloin naama näyttää vain epätasaisen kirjavalta. Huoh.

<3 Miss Ruki Ver

3 kommenttia:

 1. Sulla on sairaan hyvä iho! Olis kiva jos joskus kertoisit miten hoidat sitä :)

  VastaaPoista
 2. Jee, meijän eka postaustoive! :) Kiitos kaunis, voinhan mä kertoa. Oikeastaan mulla on (ollut) akne, joka nyt ei vaivaa, mutta pelkään kauhulla sen paluuta... Joten yritän ainakin hoitaa ihoani joten kuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? :O Vaikee uskoa ollenkaan kun sulla ei näyttäisi olevan mitään arpiakaan.

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!