torstai 11. huhtikuuta 2013

Kasvustoa kainalossa eli 5 viikkoa ajelematta

Eilen piti jo laittaa kainalopäivitys, mutta valitettavasti työkiireiden takia näinkin tärkeä asia viivästyi. Nöyrimmät pahoitteluni siis siitä.

Nyt asiaan, lupaan ja vannon etten ole käyttänyt dopingia. Voi tätä karvan ja ylpeyden määrää, en voi melkein uskoa itsekkään. Kaikki tämä minulle? Behold!


Olen hyvin kiitollinen kaikesta tuesta mitä olen saanut, moni on jopa jäänyt sanattomaksi. Joidenkin mielestä tämä on suorastaan oksettavaa, toiset taas ovat vinkanneet erillaisista hoitoaineista jotta kaunokaiseni saisi  kiiltoa ja tuuheutta. Onneksi aurinko paistaa, voin surutta nostaa kädet ilmaan ja antaa kutrieni liehuta kevään lämpimässä tuulessa. <3

xx BD

Voi ei, olen niin katkera BD:n upeasta puskasta! Omani on vähän vaatimattomampi... Tilanne näyttää ihan erilaiselta kuin viikko sitten.

  

Pahoitteluni kuvan laadusta. Jouduin ottamaan sen kännykällä, koska kamerani akku on vielä Itellan hellässä huomassa. 

Karvat herättävät aina keskustelua ja tunteita. Esimerkiksi Vauva-lehden foorumilla on ikuinen kiista siitä, kummat ovat ällöttäviä, vastenmielisiä, huonoja äitejä/ihmisiä/saatananpalvojia: ne, jotka sheivaavat alapäänsä (pikkutyttömäiset, pedofiileja houkuttelevat huonot naiset), vaiko ne, jotka antavat karvojensa olla luonnontilassa (repsahtaneet kotiäidit, ns. rämemajavat). Kyllä, siellä keskustellaan ihan oikeasti tästä. Sivukaupalla. Katsokaa vaikka tästä, tästä ja tästä. Ja tästä. Ilmeisesti mikään ei ole kiinnostavampaa kuin toisten karvoitus. 

Myös miesten karvojen ajelusta on tullut trendi. Törmäsin tällaiseen kirjoitukseen. Siinä kirjoittajan miestä oli kuntosalilla moitittu siitä, että hän ei ollut sheivannut alakerran karvoja. Sitten kirjoittaja ryhtyy kauhistelemaan miehiä, jotka ovat innostuneet karvattomuustrendistä. Melko mustavalkoista julistaa yhdenlaista sanomaa ja tuomita muut mielipiteet, mutta jee meille. 

Jos miesten karvojen ajelua karsastetaan, miksei sitten naistenkin? Vai onko karvallisuus miehen yksinoikeus? Me naureskelemme tällaiselle kapeakatseisuudelle ja annamme keratiinin puskea.

<3 Miss Ruki Ver

2 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi, onko tämä vanha ystävämme karvanvihaaja?

   http://pinthefuckups.blogspot.fi/2013/03/just-nyt-meidan-pitaisi-olla-kannissa.html

   Älä huoli, emme tule hieromaan kainaloitamme naamaasi <3

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!