sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Just shoot me

Olen ollut kipeänä pari päivää... Pääni räjähtää tästä kaikesta lepäämisestä! Jos nousen ylös, minut valtaa suunnaton pahoinvointi. Olen katsonut niin paljon sarjoja ja datannut, että minun oli pakko saada jotakin mielekkäämpää tekemistä. Niinpä päätin ottaa pari uutta kuvaa. Lähinnä tarkoitukseni oli kuvata (vielä parantuvaa) tatuointiani, mutta kuviin pääsi muutakin: hieman kipeänä oloa, olkkarin sohvalla makoilua ja, luoja paratkoon, juuri herännyt ja lakana ympärillä -fiilistä.


Ja mikäs se sieltä kainalosta pilkistää! <3


Tatuoinnista parempaa kuvaa ja selostusta luvassa, kunhan se paranee. 


Kun nyt kerran makuuasennossa olin, otin myös toisenlaisia kuvia. Niistä tosin pääsee nauttimaan vain minä ja mieheni ;) En sentään viitsi itsestäni laittaa tänne blogiin mitään liian vähäpukeisia pin up -kuvia. Mutta jos joku haluaa malliksi, voisin hyvin tarvita sellaista inspiraationi hetkinä. Niitä tulee kesällä olemaan enemmän, kun pääsen lomalle ja mieleni rentoutuu. Tässä teille kuitenkin hiukan sneak peekiä:


Üüüü-üüü! Ehkä makuuasennosta johtuen mieleeni tulee biisi Rakkauden työkalu. Laulussa ja videossa tosin kerrotaan todella vakavasta asiasta. Mutta voiko olla mitään parempaa kuin Göstä Sundqvist korsetissa??

<3 Miss Ruki Ver

ps. Minut on vallannut keväinen inspiraatio, joten ensi viikolla jossain välissä luvassa kuvaussessioiden tuotoksia :) Kunhan vain tervehdyn ja saan Helsingistä ihania malleja <3

4 kommenttia:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!