maanantai 29. huhtikuuta 2013

Huivi päähän ja menoksi!

Löysin kirpputorilta uusia ihania huiveja. Näissä ostamissani ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta tykkään kasvattaa huivivarastoani herkullisilla väreillä. Samalla päätin esitellä teille eri tapoja, joilla huivia käytän :) Otsatukka on samalla tavalla joka kuvassa, eli parilla sekalaisella kiehkuralla. BD olisi tässä kyllä paljon parempi, sillä olen todella suurpiirteinen... Mutta tässä:


Ensimmäinen on ihan perusjenkkihuivi, mutta väri oli kivan tummanpunainen.Tämä on hyvä tyyli käyttää huivia silloin, kun ei ehdi laittaa tukkaa aamulla. Etutukka vaan kivasti ja huivilla muu pää peittoon!


Tämä huivi on kivan värinen ja lisäksi siinä on aina yhtä ihania palloja. Sen olen laittanut ihan normaalisti pään ympäri, mutta hiusten päältä. Jostakin syystä minusta huivin asettelussa näin on vähän kapinallista asennetta, joten siksi käsimerkki :D


Tämä huivi on hiukan erimallinen kuin edelliset: se on pitkä suorakaide neliön sijaan. Asettelin huivin muuten perinteisesti niskan takaa, mutta tein solmukohdasta rusetin. Tämä on myös helppo kiireaamujen huivikikka, sillä takatukan voi laittaa ponnarille.


Leopardihuivi herätti näemmä sisäisen puumani :D Tämä on oikeastaan samalla tavalla kuin ensimmäinen, mutta käänteisesti. Solmu on siis laitettu päälaen sijasta niskaan.

Huivien asetteluun löytää tarkempia tutoriaaleja Youtubesta, joten katsokaapa sieltä lisäneuvoja :)

<3 Miss Ruki Ver

ps. Arvonta suoritettu, siitä postausta illalla ;) Uusi viikkoarvonta lähtee käyntiin vasta huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!