maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kevään tukkamuoti

Katselimme läpi kevään hiusmuotikuvia ja inspiroiduimme. Tässä teille muutamia vinkkejä, miten saavuttaa supermuodikas tukka ilmaiseksi tai lähes!


 Kuvat ovat suurten muotitalojen näytöksistä, ja löysimme kokoelman Glamour Magazinen sivuilta.

Koska rakastamme asusteita, bongasimme heti ensimmäiseksi tämän Chanelin ihanan tukka-asetelman -->

Mukautimme tämän helpommaksi normaaleille ihmisille, joilla ei ole aikaa väsätä tuntikausia juhlakampauksia tehdessä.

Tässä siis yksityisoikeudella lukijoillemme tyyliä tykin täydeltä. Saammeko esitellä, kauden kuumin statement-koru!Tulosta koru tästä, ja muista lukiosta tuttu kolmen ällän sääntö: leikkaa, liimaa ja laminoi! Voit tehdä korusta joko pinnin, ponnarin tai miksei myös kaulakorunkin. Jos tulostat kaksi, saat hienot korvikset. Kannattaa tulostaa tällöin pienemmässä koossa. Voit myös ottaa vain idean ja toteuttaa sen yksilöllisemmällä tavalla: pyydä miestäsi malliksi. Siinä vasta vihkisormustakin varmempi sitoutumisen merkki!

Ensimmäinen varsinainen kampaus oli hyvin monimutkainen ja vaatii taitoa toteuttaa. Heikkolahjaisimmat voivat jättää tämän väliin! Tämä avantgardistinen luomus nähtiin Emilio Puccin glamöörissa muotinäytöksessä keväällä 2013:


Kevään ehdottomasti kuumin uutuus ovat siis selvästi hiuspinnit! Niitä pitää olla ja niiden pitää näkyä. Onneksi ne ovat edullisia, joten tämän tyylin toteutus vaatii vain yhden euron: halpaliikkeistä saat jo sillä paketin pinnejä. Kampauksen voi myös tehdä käänteisesti, kuten me päätimme tehdä:


Meikkiin haimme inspiraatiota mm. näistä übermaullisista tyyleistä: vau, megavau ja gigavau.

Seuraavaksi huomasimme tämän rohkeasti muotoillun taideteoksen. Se oli bongattu Jean Paul Gaultierin kevätnäytöksestä. Tämän raikkaammaksi et pääse!


Tämä tyyli oli suht helppo toteuttaa, koska toisella meistä sattui olemaan melko oikeansävyinen tukka. Mikäli sinulla ei ole, älä turhaan ryhdy toteuttamaan rankkaa ja kallista värjäysprosessia. Voit saavuttaa saman lopputuloksen esimerkiksi pölyhuiskalla, murtautumalla jonkun amiksen autoon ja viemällä sieltä oranssia karvakangasta tai "lainaamalla" autopesun harjaksia. Tässä kuitenkin meidän lopputuloksemme, tadaa:


Ohjeet: vitusti lakkaa ja fööniä.

Jos omistat korvan, seuraava kampaus on helvetin helppo tehdä. Tämän kevään muodin monessa hiusmallissa asusteena käytettiin nimittäin korvaa. Toinen selvä punainen lanka oli aina yhtä supertyylikäs sotkuisuus. Mikäs se muukaan menee kymppitonnin mekkojen kanssa kuin ilmapallolla pörhötetty tukka?

Tässä tyylikkyyttä Donna Karanin, Diane von Furstenbergin ja Phillip Limin näytöksistä:
Tässä meidän versiomme näistä ihanista glamourhiuksista. Nyt olisi jopa Johanna Tukiainen, Suomen virallinen glamourasiantuntija, kateellinen!


Tämän luukin saavutat sekoittamalla hiukset ja laittamalla osan korvan taakse. Uusiin sfääreihin pääset, jos sinulla sattuu olemaan käytössäsi ilmapallo. Hiero sillä päänahkaa, ja voilá! Jos olet liian köyhä omistaaksesi ilmapalloa (kuten eivät ole kaikki Voguen ja muut muotimaailmojen gurut), voit käyttää myös joka kodista löytyvää fleecepeittoa tai sukkalaatikkoa. Tämä tyyli on hyvin kätevä talvella: ei tarvitse muuta kuin ottaa pipo pois päästä, niin kaikki muuttuvat vihreiksi muotiluomustasi katsellessaan.

Seuraavaan hiusmalliin löydät tarvikkeet, jos sinulla on mies. Sinkut älköön vaivautuko. Oletko joskus ihmetellyt, mitä se musta teippi miehesi työkalulaatikon pohjalla oikein on? Nyt siihenkin on vastaus. Miehesi on salaa muodin edelläkävijä. Se musta teippi nimittäin on sähköteippiä, ja mm. Alexander Wang on käyttänyt sitä uusimmissa trendeissään:


Me toteutimme tämän melkein suoraan mallin mukaan, koska mitäs sitä nyt täydellisyyttä muuttamaan? Lepuuttakaa silmiänne:


Tämä kampaus on erityisen kätevä, jos sinulla on juurikasvua: teippi piilottaa sen kätevästi. Jos sähköteippi on liian kapeaa, käytä maalarinteippiä. Jos juurikasvu on päässyt räjähtämään yli maalarinteipin, voit kokeilla myös jeesus- eli ilmastointiteippiä.

Jeesusteippi


Tämä voi tosin irrottaa muutamia hiuksia sekä päänahan palasia, mutta mitäs me emme muodin eteen tekisi?

Tässä meidän kevätvinkkimme, ei kestä kiittää!

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

8 kommenttia:

 1. Ehkä paras postaus johon olen ikinä törmännyt! :D kiitos paljon nauruista ♥

  idioottisieni.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hahhaa! Ihan huippu juttu, kyllä sai naurroo! :D

  VastaaPoista
 3. Heh, tätä oli myös hauska tehdä! kiitos ihanat! <3 :)


  xx BD

  VastaaPoista
 4. Loistava postaus! :D Sai päivän naurut! Pakko kyllä kokeilla tota teippijuttua, kun alkaa mustien hiuksien keskeltä näkyä maantienvärinen juurikasvu, sanonpahan vaa kaikille, että "Ööm nii tää on muotia ettexte tajuu?!?!"

  http://ellimaijasblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiitos <3 Kaiken lisäks tää onn niin low budget kun vaan olla voi! ei tarvi edes tukkaa enään värjätä! ;D

  xxBD

  VastaaPoista
 6. En kestä, nauroin taas koko jutun ajan ääneen :D Sairaan mahtavaa! Aion lukea teidän koko blogin läpi!

  -GF

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos GF! TOivottavasti nautit yhtä paljon ku me näitä kirjottaessa :D Vaikka BD jää kelkasta pois tossa kesäkuun 2013 tienoilla, niin hyvä setti jatkuu silti :)

   Poista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!