lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kauneutta, pinnallista tai ei

 Tässä kirjoituksessa sanon mielipiteeni kauneudesta. Aina välillä olen pinnallinen, sen voin myöntää. Uskoakseni monen moni muukin nainen on. Oli nuori tai vanha, äiti tai uranainen. Olkaa pinnallisia tai älkää olko, olkaa sitä mikä teistä tekee onnellisen. Jokainen hetki elämässä kun on ollut onnellinen, on ollut sen hetken elämisen arvoinen, eikö?

Uskaltakaa nauraa itsellenne. Uskaltakaa olla ulkonäkökeskeisiä! Ei kaikki ole niin vakavaa, eikä muita kannata ottaa turhan vakavasti. Kaikkien meidän taitaa olla parempi elää kun saa olla ja tehdä juuri sitä mistä pitää. :)

Haluan jakaa kanssanne tänään kauneinta kauneutta mitä tiedän. Rakkaus ja rakastaminen. Tässä teille pieni pala minun kaunista päivääni!

Tyttöni mun, taianomaisen metsäreissun jälkeen laavulla :D Mukana oli kaikki mahdolliset keijuista oraviin. Kaunista on lapsen mielikuvitus!
Lapseni mun. Kaunista on rakkaus sisarusten välillä <3
Kaunista on myös luonto ja sen äänet. Siihen kun lisää ripauksen kiukuttelua ja lumen syömistä, niin hyvä tulee. Arki on kaunista, jos antaa sen olla :)
Kauneinta on yhdessäolo. Oli muuten pinnallisuus ja tämän maailman murheet kaukana :)
Vaikka vedän meikkiä naamaan ja peilailen itseäni millon mitäkin tarkotusta varten, on elämässäni paljon muutakin kauneutta kun itsensä ehostaminen. Sallittakoon kaikille ihmisille pinnallisuus ja jopa hieman itsekeskeisyyttä. Ei kukaan voi elää vain muita varten, ja unohtaa itsensä. Ole kaunis, vaikka vaan itseäsi varten.

Keksinkin hauskaa tekemistä illaksi: luvassa kuvia ja meikkausta. Tämä kai siksi vaan, koska se on kivaa, kivan pinnallista :D

ps. Menkää ulos! oli ihanan raikas retki<3

xx Baby Doll

1 kommentti:

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!