torstai 28. maaliskuuta 2013

ÄÄÄ KUMIKAMELI!

Vihdoin! Lempibändini Kumikameli tulee Turkuun keikalle tänään. Olen lähettänyt Klubille useita viestejä, joissa olen ehdottanut yhtyettä keikkabändiksi. Olen käyttänyt hyvin ovelasti eri nimiä ja eri kirjoitustyylejä. Olen myös kirjoittanut asiasta Kumikamelille, mutta sain vastaukseksi vain kettuilua siitä, miten paska paikka Länsi-Suomi on :D Olen siis joutunut matkustamaan Helsinkiin, Tampereelle ja Kuopioon päästäkseni katsomaan kameliorkesteria. Nyt pääsen keikalle paikallisbussilla! Jipii :)

Kumikamelin logo, kameli aurinkolasit päässään, on ikuistettuna nilkkaani:


Nilkkani on pyhä, sillä yhtyeen laulaja/sanoittaja Toppo Koponen on suudellut sitä! :D Jotkut tuntevat Topon paremmin Onni Wariksena Eläkeläisistä, joka on myös aivan hiton kova yhtye.

Niille, jotka eivät ole Kumikamelia kuulleet, suosittelen lämpimästi! Jos tykkäät loistavista sanoituksista, ironiasta ja ilkeilystä, tässä on yhtye sinulle. Tässä Pahaisopaha, uusimmalta levyltä Lasileuka ja vähän vanhempaa tuotantoa: Pyhän kyttyrän veljeskunta.

Liput voi ostaa täältä tai sitten ne voi hakea Levykauppa Äxästä, kuten minä tein. Keikalla siis nähdään! :)

<3 Miss Ruki Ver

ps. Tämä on nyt täysin ohi aiheen, mutta teille lukijoille luvassa jotakin kivaa parin viikon sisään ;) Olemme järjestämässä kuumaakin kuumempia pin up -kuvauksia! Nam! Saimme juuri sovittua aivan UPEAN kuvauspaikan... Mutta siitä lisää myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!