keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

3 viikkoa ajelematta

Nyt on 3 viikkoa siitä, kun aloimme kasvattaa toisen kainalomme karvoja. Tulokset ovat melko laihoja:


Vasemmalla MRV:n ja oikealla BD:n kainalo. Tätä menoa emme saa kasvatettua mitään, millä ylvästellä kesällä, emmekä pääse siis ikinä bikinikuntoon! MRV on menossa viikonloppuna kylpemään Flamingo Spahan: siellä ei taida kehdata näin surkealla kasvustolla edes esiintyä. Siispä otamme käyttöön rankat keinot. Dopingia, saatana!

Jos on koskaan yrittänyt kasvattaa hiuksiaan, on varmasti törmännyt erilaisiin lääkkeisiin, jotka lupaavat vauhdittaa tätä prosessia. Emme nyt mainitse nimiä, mutta nämä tökötit ovat aivan saatanan kalliita. Halvemmalla täysin samaa tavaraa saa, kun ostaa eläimille tarkoitettua Biotiini Fortea.


Kahden kuukauden annos maksaa alle 15 euroa. Yleensä siis tällä halutaan kasvattaa hiuksia ja kynsiä, ja karvankasvua pidetään ikävänä sivuvaikutuksena. Me taas nautimme nimenomaan sivuvaikutuksesta. Tässä vielä ohjeita, miten Biotiini Fortella saa karvan kiiltämään ja kaviot kopisemaan!


Todellakin vaikeisiin karvaongelmiin. Katsellaan kainaloita siis taas viikon päästä. Toivottavasti olemme silloin näyttelykunnossa tai ainakin lähempänä sitä! :)

<3 Baby Doll ja Miss Ruki Ver <3

2 kommenttia:

  1. Ahhahah, mikäs siinä.
    Lopputulosta odotellessa ;D!

    VastaaPoista
  2. Jep, sama fiilis täällä :D Joudume ehkä pitkittämään kasvatusprosessia kesän yli.

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!