tiistai 19. maaliskuuta 2013

2 viikkoa ajelematta

Huh, rankkaa tämä kasvattaminen. Melkein vahingossa ajautuu (pirkka) ladyshaver karvaiseen kainalooni. Olemme kaikista epäilyistä huolimatta onnistuneet taas viikolla projektissamme, girl power, saatana!

Takana 2 viikkoa kasvatusta:


Olo on ihan hyvä, huomioonottaen että en ole koskaan antanut Heidän vaan kasvaa ja nauttia auringosta. Kuinka julma olen ollutkaan. Mielipahaa tämä tosin aiheuttaa miesten keskuudessa, mutta sehän oli osittain tarkoituksenakin. :)
xx BD


 Karvankasvuni on hidasta. Pelkään, että vuosien ajelemisella olen aiheuttanut jotakin pysyvää haittaa pienille karvoilleni :( Muutaman kerran olen jopa vahannut kainaloni sileiksi! Ja mikä pahinta... Hävettää oikein myöntää, mutta kerran käytin heihin kemiallista karvanpoistoainetta. Olenko siis itse tehnyt tämän pienokaisilleni? Kasvakaa, lapset, kasvakaa!


Luulenpa, että aion hakea apteekista purkin eläimille tarkoitettua biotiinia. Se auttaa hiuksia ja karvoja kasvamaan. Moukat ajattelevat, että karvankasvu olisi jotenkin miinusta! Alkaa pikkuhiljaa ärsyttää tämä ajattelutapa, että hiukset ja silmäripset olisivat jotenkin kallisarvoisempia kuin muut karvat. Hei haloo, karvarasistit! 

<3 Miss Ruki Ver

6 kommenttia:

 1. Kyllä se on kuulkaa tytöt hienoa herättää se oma sisäinen feministi vaikka sitten leikkimielisesti kainalokarvoje kasvattamisella:)

  Opitaanhan vaan taas lisää tasa-arvoa. Ei olla enää 50- luvulla kuitenkaan...ei edes Kekkosen ajan Suomessa. Ne ajat on ollu ja menny. 2013 ja akkavalta:)!!!

  VastaaPoista
 2. jos jokainen vaan löytää pienen feministin itsestään ja osaa nauraa sekä itselleen että hieman myös muille niin hyvä tulee, elimme millä tahansa aikakaudella :) vanha-aika toki elää sydämissämme, tuokaamme samanhenkistä energiaa siis juuri tähän päivään sekä kaikkiin tuleviin, tässä meille juuri sitä! ;D

  Otetaan 2013 naisvallan tavoitteeksi ilo! Iloitaan siitä mitä olemme ja mihin pystymme. Rakastetaan naisia, rakastetaan miehiä. Otetaan myös nauru, nauretaan murheet ja turha vakavuus pois. Antakaa kainalokarvojenkin kasvaa, ei tämä maailma siitä ainakaan pahemmaksi muutu. Naiset, olemme naisia vaikka meillä olisi persekarvoja, kaikki omana itsenämme. Olemme sitä miksi synnyimme :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi sun persekarvajuttu :D Mutta nimenomaan haluisin ite ajaa tasa-arvoa, ei akkavaltaa vaan tasavaltaa :) Liian usein itseään feministeiksi kutsuvat jyräävät miehet kokonaan allensa. Toisaalta se on ymmärrettävää, jos touhu menee yli, kun valtasuhteet on niin pitkään (ja vieläkin) olleet vinot toiseen suuntaan... Hyväksyttävää se ei kuitenkaan ole, mun mielestä.

  <3MRV

  VastaaPoista
 4. Lukeehan teidän esittelyssäkin girl power.?

  VastaaPoista
 5. Niin joo, voisihan sen sinne laittaa :) Kiitos vinkistä!

  <3 MRV

  VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!