tiistai 3. syyskuuta 2019

Kesä meni, halloweenkausi alkoi!

Hitto, olen kipeänä. Olen huono olemaan kipeä, sillä vaikka normaalisti päivä makoillen ja Netflixiä katsellen kuulostaa ihan unelmalta, kipeänä se jostain ihmeellisestä syystä käy hermoille. Miksi? Kun kerrankin saisi! 

Olen katsonut sarjoja ja leffoja, lukenut kirjaa (Cunt, suosittelen kaikille!) hoitanut laiminlyötyjä kauneusjuttuja (kasvonaamio, kulmien nyppiminen, etutukan siistiminen), spämmännyt Instagramin stoorini täyteen ihan sekalaista suttua... Pari päivää jaksoin, mutta sitten oli pakko saada jotain toimintaa - ei mitään rehkimistä tietenkään, ettei tauti pitkity. Kun tylsistyy, myös luovuus lähtee virtaamaan. Kirjoitinkin pitkästä aikaa blogiin ja eilen virittäydyin halloweentunnelmaan. 


Totuushan on se, että kun kesä loppuu, niin alkaa halloweenkausi! Odotan sitä jo innolla. Kunhan tervehdyn kunnolla, haen aurinkolamppuni ja kynttiläni ullakolta ja vaihdan kesäkoristeet syysjuttuihin. Halloweenin päätyttyä voi alkaa odottaa joulua. Tämä on ainut hyväksytty maailmanjärjestys.


En nyt mitään varsinaista asua suunnitellut, kuten huomaatte, mutta kunhan fiilistelin. Haluan suunnitella jonkin sellaisen asun, jossa voin käyttää näitä blogin kautta aiemmin Miss Windy Shopilta saatuja alusvaatteita.

Kun jaoin näistä ottamiani kuvia kesällä muuten, alusvaatteiden valmistaja What Katie Did otti minuun Instagramissa yhteyttä ja halusi jakaa kuvani lehtisessään. Kiitokseksi he lähettivät minulle parit sukat! Toiset ovat nämä mustat ja toisista laitan myöhemmin vielä kuvaa - ne ovat aivan ihanan syksyisen väriset.


Värjäsin hiukseni taas takaisin tummiksi, jos ette huomanneet itse. Nyt niissä on taas kivat Bettie Page -vibat! Varsinkin, kun leikkasin otsiksenkin aika lyhyeksi. Myös sivusiilit ovat olleet aika hauskat ja kumma kyllä, en ole katunut niitä kertaakaan! Niitä ei heti edes huomaa, vaikka näissäkin kuvissa ne kyllä näkyvät ja korostavat Bettie-fiiliksiä.

Eipä minulla muuta, halusin vain jakaa nämä kuvat ja julistaa halloweenkauden virallisesti avatuksi!


ps. En yleensä poistele kommentteja, sillä koen sen sananvapauden rajoittamisena. Nyt kuitenkin olen saanut Tissiflashmobin jälkeen erityisen paljon jotain lassukkaitkua tänne blogiin ja Instagramiinkin, ja osa on mennyt todella häiriintyneeksi. Eräs lukija huomautti kommenttien olevan ahdistavia lukea. Siksi olen siirtänyt ne roskapostiin, jotta ne eivät näy mutta eivät myöskään katoa, sillä tein rikosilmoituksen pahimmista raiskausfantasioista. Toivottavasti kovin moni ei ehtinyt ahdistua niistä! Ja turha murehtia minun fiiliksistäni, koska minä koen lähinnä sääliä noiden ihmisten sisäistä tuskaa kohtaan. Otan tietenkin asian vakavasti ja siksi olenkin rikosilmoituksen tehnyt.

2 kommenttia:

  1. Pakko kyllä ihmetellä, mitä ihmiset oikein kuvittelevat tuollaisilla kommenteilla saavuttavansa? :'D Silleen vähän surullistakin. Eiköhän ne sillä omalla käytöksellään vain todista, miksi flashmobeja ja muita yhä vieläkin tarvitaan...

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanat alusvaatteet! <3 Ihailen sitä, miten pystyt suhtautumaan paskakommentteihin noin hienosti. Kova muija! :)

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!