tiistai 30. heinäkuuta 2019

Hawkings pool

Stranger Thingsin kolmas tuotantokausi tuli ja löi katsojaennätyksiä. Itse ehdin kesäkiireiden takia katsoa sen vähän myöhemmin, mutta nyt se on katsottu. Olen sitä mieltä, että parempi aika julkaisulle olisi ollut syksy, mutta onneksi tuli pari sateista päivää ja kehtasi olla sisällä. Jos on aurinkoinen keli, on syyllinen olo istua sisällä katsomassa sarjaa.


En nyt sen enempää puhu sarjasta, etten spoilaa mitään. Eikä minulla nyt oikeastaan ole siitä mitään erityistä mielipidettäkään, se oli katsottava. Mutta olihan näiden kuvien yhteydessä pakko mainita ainakin jotakin siitä.

Nyt ne, jotka eivät ole nähneet uutta kautta, ihmettelevät, miten nämä kuvat liittyvät Stranger Thingsiin. No, voin varmaan spoilaamatta kertoa, että tämä uikkari on sarjasta. Häpeäkseni pitää tunnustaa, että ostin sen saatanalta eli H&M:stä. Mutta minulla on hyvä puolustus! Olin Milanossa ja tarvitsin uikkarin. No ei se ole kauhean hyvä puolustus. Mutta ainakaan näitä ei enää saa, joten en täällä mainosta kyseistä kauppaa. Nämä olivat nimittäin alennuksessa ainakin siellä Milanossa - outoa, sillä sarja tuli vain viikkoa aiemmin ulos.


Laitoin tähän kuvatekstiksi Instagramiin, että tässä ilmeeni, kun näen mäykyn, mutta oikeasti näin siskon. Se on melkein yhtä hyvä.

Kesä on mennyt aika kivasti. Sen lisäksi, että katsoin Stranger Thingsin kolmannen tuotantokauden, olen saanut jotain ihan järkevääkin aikaan: olen käynyt Milanossa, festareilla, seikkailemassa Suomessa, nukkunut taivasalla, tavannut uusia ihmisiä, mennyt naimisiin ja unohtanut, mikä päivä on. Ne, jotka eivät seuraa minua somessa, niin älkää ihmetelkö: menin naimisiin itseni kanssa. Häät olivat mahtavat ja teen niistä oman postauksensa vielä.


Kaikki tavoitteet siis saavutettu! Suunniteltujen juttujen lisäksi olen löytänyt uusia lempibändejä, käynyt Hangossa elämäni ekaa kertaa, saanut juuri minulle tehdyn upean takin, keksinyt kaksi uutta tatskaideaa, kokeillut ihan uusia juttuja ja rauhoittunut itsekseni. Aika onnistunut loma siis. Kiitos kaikille ihanille, jotka ovat mahdollistaneet nämä mahtavat päivät!


2 kommenttia:

  1. Sori nyt vaan kun olet varmaan kuullut tämän monta kertaa, mutta olet upea ja tykkäisin halata sua :)

    VastaaPoista

Kommentoi ja ylistä, beibi! Vastaan, jos ehdin. Elämästä ahdistuneiden pikkulassukoiden raiskausuhkausten takia olen ottanut käyttöön kommenttien moderoinnin - miten surkea loppu sananvapaudelle!